studentmössa beställd!

Kom hem från skolan lite efter 5. Kul att det är mörkt ute när man går hem..inte. Jaja. Hade ett spanska prov imorse, gick väl inte skitbra direkt. Har ett till på fredag så vore ju rätt smart om jag satte mig och plugga nu!
Studentmössa har jag beställt idag iaf. FINT! och imorgon är det studiedag, också väldigt fint!
jaja. hörs!

love


skrillex and flux pavilion!

Är ju sämst på att uppdatera, men har ikke haft tid. Förra helgen blev det iaf att fira calleponken. det blev god mat i björneborg och sen en tripp till göteborg med hans familj för att gå ut och äta. riktigt trevligt! söndagen blev det mycket åkande. först hem från göteborg, sen vidare till oslo. på tisdagen drog jag och älskling och kollade på flux pavilion och skrillex. det var fett! riktigt niceeee! åkte hem från oslo på onsdagen, det var jobbigt.. men måste ju vara i skolan också!
Nu är det iaf fredag! och imorgon blir det öppet hus på skolan där det ska grejas med vårt projektarbete. blir alltså en tidig kväll!
pösss!

att åka tåg

nu kommer jag vara en bitterfitta i detta inlägg, en liten förvarning bara.
att åka tåg brukar förövrigt vara ganska soft, om man bortser från när folk tar ens plats, går fram o tillbaka osv. men det är saker mab kan leva med. sitter just nu på tåget påväg hem från oslo, och den här tågresan är fanimej pain in the fucking ass. till att börja med så måste jag tränga mig in bredvid en dryg kille som suckar förbryllt för att han måste flytta på arslet. framför mig har jag en människa som lyssnar på musik med böttvolym i lurarna, bara det är sjukt irriterande, men det går att stå ut med, men att han lyssnar på samma låt om och om igen gör att jag bara vill slå in pannbenet på honom. för att göra det hela så mycket bättre så sover han, och SNARKAR! gaah. stäng av musiken om du ändå bara ska sova idiot. vad har vi mer då? jo en person vard telefon ringer varannan minut och har samtidigt knappvolym när han messar. snälla nååån. men för att inte tala om nästa person som sitter och tittar på något humorprogram eller något, alltså, hans skratt, så högt och groteskt! hela tåget lär ju hörat! kanske ska gå och klippa av stämbanden på honom? god lust till det iaf! jaja. bara att stå ut tills man kommer hem! have a good night!


update!

Riktigt dålig på att skriva den senaste tiden, men det har varit så jävla mycket på senaste tiden. och dessutom skriver jag inte direkt för någon annans skull ändå så det kvittar ju. har som sagt haft mycket den senaste tiden, både skolan och massa tankar som har cirkulerat runt i huvudet. I alla fall, tre prov avklarade denna vecka, känns jävligt gött! hm aaah, något mer man ska passa på att skriva då?
Just det, har inte bott hemma på sisådär 3 veckor, och "flyttar" inte hem förräns om typ en vecka. måste erkänna att jag saknar min säng lite faktiskt!
JAJA. hörs när jag har tid igen!

lördag

dricker vin och kollar filmen "dumpa honom" med sis! mys! förövrigt har den här veckan varit den segaste någonsin..


måndagsångest!

Har inte skrivit på hundra år. Har inte varit i skolan på hundra år. men allt har ju haft sina anledningar. nu har jag sjukt mycket plugg att ta igen, och imorgon är det dags att börja skolan igen! nya tag!
kan ju iaf säga att jag hade ett ganska grymt lov. stockholm med malin och kolla på rihanna. sen vidare till oslo för att spendera tid med min älskling. kom hem imorse, så är helt slut. dags att sova! imorgon börjar verkligheten igen!
natti!

RSS 2.0