blö

sitter i väntrummet hos tandläkaren. de är sena, som vanligt! när man själv är sen eller inte kommer får man betala tandläkaren, men när de är sena eller inte kommer ber de inte ens om ursäkt? de som borde ge mig pengar för alla förseningar.


finally!

När jag tittar på gamla bilder på mig själv (egentligen inte så gamla, bara några månader) så ser jag hur smal jag var. Jag var platt som en pannkaka, och ingen jävla röv hade jag. Jag kunde käka hur mycket som helst, och ligga och dega hela dagarna, dessutom sa jag att jag aldrig skulle börja träna. Det var jag för lat för. Jag var alldeles för underviktig, men jag kunde ju inte gå upp i vikt. MEN nu, när jag väl har börjat träna, vilket jag har gjort ett tag nu, så börjar äntligen se skillnad. Jag har gått upp sammanlagt 9 kg (än så länge). Jag börjar få former, framför allt min röv, som äntligen börjar puta ut. En platt röv vill jag inte ha igen, så träna tänker jag absolut inte sluta med. Jämför jag min kropp från pinnsmal till tränad med former kan jag lugnt säga att former är fan så mycket snyggare! Dock har jag aldrig haft direkt dåligt självförtroende, och det är ju bra, för nu stiger det bara ännu mer! woho!
jag har min syster och min ork att tacka för att jag började träna! träning och former, I love it!

chill weekend

Börjar bli gammal tant känner jag. Idag har jag bara varit duktig. Jag och Josefine skrev klart vårt kickass projektarbete. great! Sen har jag bara degat. Fast vet inte om jag ska kalla det ålder att ligga inne ensam och dega en lördagskväll? Idag är det nämligen två veckor sedan jag blev sjuk, vilket är helt sjukt. Blir aldrig såhär sjuk? SÅ därför fick det bli en chill hemmakväll med min gode vän sängen! För imorgon ska jag äntligen träna! Är sjukt taggad!
saknar costa rica

fuck the weather

seriöst, vädret. nästan så jag skrattar rakt ut. Utöver vädret, vad har den dagen erbjödit då? Skola då såklart. Hade ett prov. Gick helt OK! Var en kille i skolan med äckligt fett hår, snälla duscha det med schampo nästa gång istället för smör. tack på förhand. kan folk i alla fall försöka anstränga sig lite när det gäller sådant. det är väl inte för mycket begärt? jaja. har inte så mycket mer på hjärtat.
puss!
Har busat med min prinsessa idag!

fin dag

Dagen har rullat på ganska bra. Riktigt soft skoldag faktiskt. Slutade tidigt, men inte gick jag hem för det. Satt nämligen kvar i skolan till halv 4 och gjorde PA med Josefine. Det gick väldigt bra! Jag förvånade mig själv också när jag kom hem. Tvättade av mig sminket, klädde av mig och bäddade ner mig i sängen och tänkte chilla. Vanligtvis hade jag sovit efter 5 minuter, men ikke idag. Jag klev upp igen och käka en rejäl skål med soppa och satte mig och pluggade istället. Så här efteråt känns det ju fantastiskt!

sick

Jag började mitt påsklov med att få influensa, oooh yeeeaaaah! Avslutade mitt lov med att fortfarande vara sjuk, ännu mer oooh yeeeeah. Börjar min skolvecka med att stanna hemma. Men imorgon, DÅ JÄVLAR!



RSS 2.0