ky-mani marley

godmorgon! älskar att vakna till fint väder och bara sitta o chilla med en kopp kaffe! sa iaf precis hejdå till larisa, så nu är alla på jobbet. eller ja, granberg sover då. inge skräll.
igårkväll drog vi iaf ner till oslos mela festival för o kolla på ky-mani marley. sjukt bra! det var mycket folk, härligt väder, marley var king och mitt humör var verkligen hur jävla bra som helst. uppskattade livet fullt ut igårkväll verkligen. börjar älska oslo mer och mer. så skönt o slippa kristinehamn. det är sån jävla stor skillnad på folket också. här i oslo, här är folket hur underbart som helst. de bara är.
men snart ska jag att åka hem ändå, saknar la familia! och några vänner saknar jag också. det är det enda som gör att jag vill åka hem, annars hade jag gärna stannat!
Men idag blir det iiaf utflyttningsfest här. hoppas på en toppenkväll!
PUSSS!
jag råkade självklart radera bilden som inte var suddig och när vi står längre fram. men denna suddiga fina bilden får duga.
karl och carl!
larisa.

Fredaaaaag!

Har inte skrivit på några dagar för jag har icke orkat. Men har haft en trevlig vecka! Har varit ute på promenader, åkt lite longboard, varit ute och druckit öl, hängt i parken, myst med film osv osv.
Idag är det fredag och vad som händer idag vet jag inte. solen försvann precis och älskling är på jobbet, så vad jag ska hitta på är en bra fråga. duschade nyss iaf så ska väl göra mig iordning!

Onsdag!

DÖD! har diskat, torkat av bänkar, städat duschen, toan, slängt massa skräp, dammsugit och torkat golvet i hela lägenheten och vart och slängt massa sopor. sen dusch på det, och sen gå och köpa cola som jag verkligen förtjänade!

mööööörn!

Gick upp för en stund sen. alla jobbar, förutom granberg SOM ligger och sover. dock tror jag att han försöker vända på dygnet eftersom hans alarm har gått igång sisådär 700 gånger. hoppade högt första gången eftersom han har skrikmusik som alarmsignal. funderar på om jag ska göra mig en kopp kaffe. fint väder är det idag också. lovely! har fan vart dåligt med fint väder denna sommar..
igår gick jag och älskling ut för att åka lite longboard. gick världens längsta promenad dessutom. i uppförsbacke. btw så är jag sämst på att ta kort.
rätt söta ändå.

Måndag!

I helgen har vi inte gjort så mycket, vilket är förståeligt. I lördagskväll gick vi ner till stan och kollade lite. Det var avspärrat på de ställen där bomben hade detonerat och det stod massa militärer. Vid kyrkan var det jättemycket folk och det var jättemycket blommor och tända ljus. Det var väldigt sorgligt.

Igår följde jag med älskling en sväng te jobbet. Självklart började det spöregna så vi blidde lite blöta. Väl hemma lagade vi mat och myste resten av kvällen.
Och nu sitter jag här och har precis druckit en kopp kaffe. Alla jobbar förutom granberg, men han ligger bara och sover som vanligt. Ska väl nörda dator lite mer, sen duscha när jag finner orken till det!
pusss!

godmorgon oslo!

Det som hände igår känns.. overkligt. Det började som vilken vanlig dag som helst, humöret var på topp och allt var bra! Helt plötsligt blir det världens tryck, och en väldigt stark vindpust kom emot rutan, rullgardinen åkte upp i huvudet på mig. Jag hoppade högt. Men att veta att det orsakades av en bomb kunde man aldrig tänka sig. Trodde det var ett väldigt oväder. Tänkte inte mer på det, förutom att det var sirenljud ute konstant. Men det är ofta sirener i oslo, men det var ovanligt mycket igår. Sen att få reda på att det verkligen var en bomb som hade sprängts i Oslo, sjukt! Man fattade det inte riktigt. Kändes så jävla skumt. Man följde nyhetsuppdateringarna hela tiden, och det var bara helt kaos i stan. Tänkte först följa med ner och kolla läget, men ångrade mig lika fort. Och det var tur det, eftersom bara en halvtimme senare sprängdes det en till. Man kunde verkligen inte tro det, eller rättare sagt man ville inte tro på det. Det var nog därför det kändes så overkligt. Man blev orolig för alla som var nere på stan. Att titta på videoklipp och bilder minuterna efter var helt sinnessjukt. Man kunde inte tro sina ögon. Rökigt, helt förstört, människor som låg på gatan, människor som blödde, folk i panik! Och man läste att det fanns två bomber kvar som inte hade sprängts, och man bara väntade. Som tur var sprängdes de aldrig. Sen att det händer ytterligare något tragiskt, en massaker ute på Utöya. En ö full med ungdomar. Man kunde aldrig tro att det hade med bombattentatet att göra först. Men sen visade det sig att det hade ett sammanhang. Hela dagen igår var sjuk, att veta att flera personer precis hade dött, att det verkligen hade skett både bombattentat och massaker. Det man aldrig tror någonsin skulle hända, händer!
Vi satt inne hela kvällen igår och tittade live-tv om både bombattentatet och massakern. Var väldigt svårt att förstå det hela. Och blev så jävla förbannad när jag läste okänsliga statusuppdateringar på facebook. Att folk tyckte att det inte borde vara en sådan stor uppståndelse om Norge eftersom det händer nästan varje dag i andra länder. Men det är självklart att det blir stor uppståndelse när det händer i Norge, ett demokratiskt land. Ett land som det aldrig har hänt i förut. Och det är självklart att Sverige verkligen blir berörda, eftersom det är väldigt många svenskar som bor i just Norge eller är i Norge väldigt ofta. Det är en självklarhet att det är tragiskt att det händer i andra länder nästan varje dag, men de länder har det pågått i i flera år, och man har försökt att sätta stopp för det. Men att det händer just här i Norge kunde man aldrig tro. Så de som klagar på att det är för mycket snack om Norge, de vet inte vad de pratar om i så fall. Låter nästan som om bara för att det händer i andra länder varje dag, ska man inte bry sig om att det händer i ett land som det aldrig hänt i förut då eller? Läste att det var en person som tyckte vi skulle skämmas som var så upprörda om Norge eftersom det händer i andra länder oftare. Exakt varför ska vi skämmas för att vi blir väldigt berörda? Vi har ju nära och kära här, och när det händer något sådant här tragiskt är det ju en självklarhet att man blir jävligt berörd! Det är jävligt synd om de människor som lever med detta varje dag i andra länder, jag menar verkligen inte att man inte ska bry sig om det alls, men när det har pågått i flera år minskar upprördheten, tragiskt men sant! Jag tycker inte folk ska klaga på att det skapas evenemang på facebook om detta, för för vissa personer berör det här mer än andra. Om man tycker att det är dåligt av vissa att bli mer berörda över just ett land, låt de bli det då. De männsikor har kanske som sagt nära och kära här i Norge, som de har varit väldigt oroade för. Man blir faktiskt mer berörd om det handlar om någon man känner än om det handlar om någon man inte känner!
JAJA. nu fick jag ur mig allt det. Får se hur de kommande dagarna blir här i Oslo.
Tänker på alla som miste sitt liv igår, det är så sorgligt att antalet döda bara stiger. Det är en sjuk värld vi lever i.

det förföljer mig

sitter på rummet i lägenheten med granberg, och helt plötsligt blir det världens vindpust och hela rullgardin flyger upp i huvvet på mig. då är det en bombjävel som sprängdes mitt i oslo centrum. först när jag är i gbg, bombhot, stockholm, bombhot, stockholm igen, bombhot och nu oslo, PANG! läääääskigt!

Oslo

Äntligen framme efter många om och men. Resan började hyffsat bra. Hade ett bord och fyra platser för mig själv på tåget. Jag klagar inte. Sen helt plötsligt blev det bastuvärme och jag hade både jeans, tröja och jacka på mig eftersom de hade lovat skitväder idag, som aldrig kom. Blev fööör varmt tillslut så sprang in på toan på tåget och bytte kläder, och det var en jävla tur det för på bussen sen var det ännu varmare. Väl framme i Oslo, trött, hungrig, äcklig osv osv fick jag gå hela vägen hem till carl själv. tunga väskor och det bare rann om mig. Kom en äcklig neger i en gång, vider. usch. sen väl utanför carls lägenhet fick jag sitta där eftersom jag inte kom in. Efter nån kvart kom det en svensk kvinna som skulle in där, tack gode gud. SÅ nu är jag äntligen inne. Bara vänta på att Calleponken ska komma hem så han kan skämma bort mig och mata mig med massa mat!
hejdå.

Godmorgon!

Kvällen igår spenderades hemma hos malin med kouba, izza och erika. Vi käka jordgubbar, kladdkaka och massa vaniljvisp. Vi kolla film osv. trevlig kväll må jag säga! Men kvällen blev rätt tidig ändå, jag och malin kom hem till henne igen runt 11 när vi hade skjussat hem de andra. La oss typ då eftersom malin började jobba halv 7 idag. Så runt 6 imorse skjussa hon hem mig! Nyss druckit en köpp kaffi! Nu ska jag väl fixa iordning lite osv. Humöret är på topp också! underbart det!

chill hos maell!

Är så sjukt jävla mätt! gjorde lite föööör mycket mat tror ja, och ändå ska jag tvinga i mig allt hehe! men det är niceeee!
Sitter förövrigt hemma hos malin. myser lite i hennes soffa osv medans hon duschar. stackarn har ju jobbat 7-4 idag. nu ska jag mysa vidare! pösss!

underbara dag!

vaknar av strålande sol och ett glatt samtal! nu är jag glaaaaaaad!
sitter förövrigt och avnjuter en kopp kaffe på altan! fint det!
PUSSS!

fuck it

Vill inte vara här.. kunde ha sluppit vara här.

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv, som jag sa till mig själv så fint imorse. Men gjorde jag det? nej. Har bott i sängen två dagar nu, tryckt i mig chips, choklad, massa nikotin, massa mat och typ bara sovit. Emellan åt har jag ju nördat dator och glott massa Skins. Har tänkt alldeles för mycket, mest på dåliga saker. Därför säger jag bara nu fuck it.
Inte mitt problem att vissa inte har växt ifrån mellanstadienivån. Inte mognat tillräckligt. sååå fuck it.
Ältar saker alldeles för mycket. Lika bra att dra streck över saker och ting och gå vidare, annars är humöret på botten, och vem vill att ens humör ska vara där nere?
Imorgon ska jag ta tag i livet! sluta tänka på dåliga saker. leder ju ändå inte till något bra direkt! Blir nog att träffa malin imorgon, vilket är en perfekt start på livet!
Bortsett från det dåliga i livet så har man väldigt mycket positivt i sitt liv också. underbara sanna vänner som finns där vad som än händer, en helt fantastiskt underbar familj och världens finaste pojkvän!
Så varför ska man hålla på och älta och oroa sig för saker? dags att ta en dag i taget kanske? jadå!
sååå, det var gött att skriva av sig lite!
PUSSS!

dryg natt

somna tidigt igårkväll, vaknade runt 12 inatt, sen somna, vakna, somna, vakna osv.. drygt som fan. Nu tänker jag inte sova något mer har jag bestämt, så har nyss druckit kaffe för att piggna till!

Drygt väder det är ute då? Känns som om sommaren aldrig hann börja och ändå är den redan slut. Har badat EN gång, i jossans pool. Haha! Det är sämst väder, och jordgubbarna säljs inte längre. åååh. Varför är det vinter 360 dagar om året för? Ingen vill ens ha vinter. Jo kanske på julafton, men annars inte. På vintern är ändå alla bara frusna, sura, deppiga, trötta osv osv. orka.
JAJA. ska väl ta tag i mitt liv snart tänkte jag. pusss!

Ju mer dom spottar på mig desto fortare kommer jag blomma

Vart fan tog dagen vägen? klockan är redan snart sju ju. Har iaf gjort lite ärenden med mammi. Först till expert, sen jysk, köpte nytt täcke till mig, sen vart det coop och handlaaaaa! Så nu har jag chips, popcorn, choklad och dricka så jag klarar mig ikväll, hoho! Dagen kanske försvann så fort eftersom det tog 4 timmar för mammi och mig och åka till tre ställen. älskar att vi är så jävla snabba jämt! hehe!
Vad man ska hitta på nu är dock en bra fråga? Är jävligt trött så att stanna kvar i sängen är rätt lockande!

mysväder!

vakna sju imorse av att det spöregna, vilket det gör fortfarande. så idag tänker jag nog inte gå utanför dörren!
har nyss hängt lite tvätt duktig som man är och avnjuter just nu lite morgonkaffe! Nu ska jag nörda lite en stund tänkte jag! pösss!

Skins och matteplugg!

Vad gör man en tråkig söndagkväll som denna? Jo drar lite Skins såklart! sjukt bra serie! Några uppgifter i matteboken har jag hunnit med också, men fastnade på en nu så fick damp. Lite mer än en månad kvar till prövningen så det ordnar sig nog! hehe! Nu får det nog bli Skins igen skulle jag tro!
PÖSSS!

mysis helg!

Älskling kom hit i fredagskväll. Blev massa mys osv. sen blev det helt plötsligt lördag. Käka litte frulle osv, sen lämnade han mig i två timmar. När han kom tillbaka blev det ut en sväng till crossbanan. inte en jävel där typ så vände igen. Sen blev det åka båt och fiska med sis och tim! riktigt roligt! var ute flera timmar. Jag ramla ner genom luckan, har ett fint blåmärke nu :) Sen fastna vi med båten så tim fick kliva ner i vattnet till gäddorna och få loss oss. Men lite fisk blev det, jag fick första king som man är! Älskling och sis fick gäddaaaaa! duktiga! Men det blev två ätbara abborrar iaf! Fint det! På vägen hem blev det donken sen mysa ner sig i sängen med gosis! Och idag har vi inte gjort så mycket, åkte till crossbanan o var där en stund. Sen valentino. sen somna vi i någon timme. Och nu har han lämnat mig. Sjukt jobbigt! Men underbar helg har det varit, även fast den gick alldeles för fort! ♥

Happy!

sjukt jävla glad, pirrig, ivrig, nervös! älskling kommer hit idag! ingen eller inget kan förstöra mitt humör nu! gladast! hohoho! ♥

torsdaaaag!

Somnade om efter ett avsnitt skins i förmiddags och blev väckt av att malin ringde runt halv 1. Hon ville såklart ses, som hon alltid vill, dessutom muta hon med tårta så jag gav med mig. hehe! Gled runt lite, hamna en svänga i skärgårn, hämta mor hennes, maxi, hämta jesper osv osv. och nu är jag home again i min underbara sköna säng.
sååå ah. funderar ärligt på att plugga lite matte.. den sved. men har ju min härliga tenta som jag verkligen ser fram emot enormt mycket!!!!! Inget liv. hejdå.
HEJ intensivaste blicken!

tandläkaren

Blev upp tidigt idag för o kila ner till tandläkaren, trött som fan! men det gick ganska fort så nu är jag hemma igen! en dusch får det nog bli! Får se om det blir skärgårn idag igen!
Pratade lite med saknade stern igår! inte träffat bruden sen skolan slutade! men det var en trevlig pratsstund bruden! ♥

skärgårn!

Dagen började med lite matteplugg på altan duktig som man är.. Sen la jag mig bara o chilla tills malin ringde o berätta att hon hade klarat uppkörningen! Sen ringde Tim direkt efter, då blev det ner till stan o vara barnvakt en stund. Kom hem, malin och izza hämta upp mig. köpte jordgubbar o cola, hämta upp tybbe sen skärgårn! Riktigt mys!

Sen släppte vi av iza o tybbe och drog hem till maaeell. Käkade kycklingspett, ris och jordnötssås. Fett gööööd! Chilla lite, och nyss skjussa hon hem mig. Det var det!
nice dag osv!

GRATTIS MALIN!

GRATTIS TILL KÖRKORTET BÄSTA MALIN! ♥

woop woop

Malin bjöd mig på middag förut, och det tackade jag såklart inte nej till! Hon kom förbi en svänga sen blev det hem till henne. Hon bjöd på Kyckling, ris och curry. MÖMS! Sen glodde vi litte tv, chilla, gjorde milkshake osv osv..
Nu är jag dock hemma igen. Kollat igenom bilder på mig när jag hade långt hår. gråter nästan lite inombords. Menmen, det är ju bara hår! det växer att ut igen! Gött o ha kort hår och det blev ju ganska bra ändå!

PA!

Jossan kom hit runt 12. Klädde på mig lite fort och sedan åkte vi till banken. När vi var klara där var det dags att åka runt till lite företag. Fixade med lite papper osv. Sen när vi var klara blev det hem till mig och käka och skriva lite.
Hon drog för en stund sen så vad jag ska göra nu vet jag inte riktigt. Behöver städa lite, men orkar jag det? hm nääää.
tog en söt bild igår!

mys med minimaaeell!

Igårkväll kom malin hit med lite chips och kolla. vi placerade oss på altan med film osv. satt där ganska länge. tillslut blev det kallt så då blev det sängen! bråkat om täcket hela natten eftersom hon tog det hela tiden..
nyss druckit lite kaffi och nu blire att göra sig iordning. har lite att göra idag!

sis finfina tårta!

så jävla fin och så jävla god!


chill dag!

Dagen började med lite PA arbete hemma hos mig med jossan. Går framåt! det är niceee! sen blev det jävligt varmt att vara ute så blev hem till henne! Käkade en sån jävla god carbonara sen chillade vi vid poolen. Sen kom Linus och det blev mer chill. Och sen kom även Viktor. Blev lite bad och massa stek. Framåt kvällningen kom markus och.. så kommer jag inte ihåg namnet. Då blev det longboard. Skulle åka ut till skärgårn egentligen med vi hamnade vid gästhamnen istället. där blev det lite cider och massa chill. Sen åka mer longboard. är fan longboardkåt nu! vill åka meeeeer!
Förövrigt ligger jag i min gosiga säng nu och saknar min pojkvän! ♥
Ska försöka somna lite tidigare idag, för nu har jag slarvat med sömnen tillräckligt!
Men riktigt härlig dag må jag säga!
PÖSSS!

mammas 50-års ferreeee!

Kom precis hem från mors 50-års ferre! riktigt trevligt och härligt fölk! Började dricka lite, sen mådde jag illa, sen vart det bra igen så fortsatte, sen mådde jag illa igen. så chillade rätt mycket! är så jävla sleten efter de två senaste dagarna så va pisstrött! menmen, jag hade det trevligt! enda negativa var väl myggen! hehe. men aaah, ska väl dra på ngt o glo på nu och försöka söve litte kanske!
pössss!

Glada ankan!

Igår blev det att dra till karlstad med lite brudar för lite festande! Blev förfest och fix hemma hos linus, och senare glada ankan. kvällen började inte så bra med en otrevlig bartender. råkade välta ut ett stearinljus, han blev asgrinig och jag fick inte beställa något mer så ringde han på vakterna. för ett jävla stearinljus? som om jag skulle göra det med flit? fick ju kokhet stearin över hela mig, jo för det är nog något jag gör med flit. men nu ska vi försöka få bort bartendern, får reda på det på måndag. eftersom fler har klagat på honom. ska skratta honom rakt upp i ansiktet när han får sparken! Jaja, när det stängde blev det kebab. malin lacka ur på turkarna som jobbade där för att brödet var slut. sen traska vi mot bilen. jag fick ligga i bagageluckan, dels för att ingen ville och dels för att linus skulle slippa köra två gånger. snäll jag är! Var hemma hos linus igen och vi chilla litte osv. sen söv vi!
Idag tog vi bussen hem runt två. Jag och malin väntade på att basse skulle hämta oss, sen hämta vi upp en polare till honom och drog och käkade pizza! och nu sitter jag och malin och gosar i min säng med litte wow, chips och cola.
inget liv. JAJA det var det.
saknar min carl gör jag också!

What are words

Underbar låt! Och låten blev bara underbarare när jag fick reda på varför han skrev den. Han skulle gifta sig med sin flickvän som råkade ut för en bilolycka lite innan bröllopet och hon fick en hjärnskada. Då skrev han denna låt till henne. Och de ska gifta sig snart. Hur gulligt är det inte? Blev jätterörd. En kille som verkligen menar ordet älskar! Så borde alla vara!

födelsedagsfirande!

Åkte som sagt ner till stugan för att fira kära mor! hon blev jätteglad för presenterna! Det blev käk och fika med härligt folk! Riktigt trevligt! Var där några timmar och runt 7 åkte vi till pappas stuga för att titta på nya hunden! SÅ JÄVLA SÖT!! Blev kvar där några timmar och kom precis hem för en stund sen!
Skulle egentligen grilla med barret och woody idag, men kom ju hem så sent och barret skulle upp tidigt imöra så det blev det inget med tyvärr! Får ta igen det snarast!
Fick äntligen träffa Alva och Tuva idag! Och jossan såklart! Nellie blev helt plötsligt jättestor även fast hon fortfarande är bebis. sötnosar!
HARRY! haha! otroligt S Ö T !
Pappa och nellie!
sötnosa! ♥

möööörn!

Vart fan är det fina vädret? vill ju haaa sol!
jaja. idag blir det ner till stugan för lite kalas. mor fyller 50! GRATTIS! ♥
så snart dags att börja göra sig iordning! men är liiite för trött för det än.
PÖSSS!

Homeee

Kom hem för en stund sen! har fan inte varit hemma på över en vecka. har saknat min underbara säng! hah!
frågan är bara vafan man ska hitta på nu dåå?

Nellies dop!

I lördags var det dags för dop för lilla nellie! va så trevligt så och hon va så goo :) har dock bara en bild, menmen, det får räcka!

måndag!

Sitter hemma hos sis med malin. precis varit ute på en liten kvällstur. gled lite longboard, love it! måste köpa en snaaaaart! nu blire chill!

Tårtbak och vin!

Jag åkte hem klockan 7 på morgonen förra fredag, sjukt trött. Sis mötte mig på station när jag var hemma och så gick vi hem till henne. Där blev det tårtbak inför dopet och dricka ur hennes nya vinglas. fint det!


fett goda!

möms!


Norge!

På lördagen bilade jag och älsklingen till Norge fram och tillbaka med lite grejjer till lägenheten. runt halv tre på natten kom vi hem till mig. På söndagen fixade älskling det sista i lägenheten i stan, sen tog vi tåget till norge igen på kvälla! jag va där typ hela veckan! mys!


påväg hem till krillehöla!


tog en promenad till operahuset. va nån livesändning där.

tog en jobbig promenad till ekeberg. men det var väldigt mysigt och fin utsikt!

snygging!

älskling sprang ifrån mig :( haha

älskling köpte öl så åkte vi till detta mysiga ställe. sjukt fin utsikt!

gick ut och åt middag på torsdagskvällen! mysigt!
snygg som vaaaanligt!
PUSSS! ♥


lördag

har inte bloggat på tusen år känns det som. får ta igen det sen eller något :)


RSS 2.0