gaaaah

Vill sminka mig, är sjukt sugen. villvillvill. dessutom fick jag massa nytt smink imorse jag vill använda! ååh, men det finns fan ingen tid till att sminka när det är massa plugg. Och nu menar jag sminkningar som tar tid! Dock så sminkade jag ju malin i helgen, vilket var kul! dock ska hon alltid skratta så mycket när jag sminkar henne så blir ju lite svårt.
KÄRLEK! ♥

duktig!

Känner mig lite stolt över mig själv faktiskt. Har både skrivit engelska uppsatsen och gjort häftet i engelskan till imöra! Så nu ska jag bara läsa lite natur inför redovisningen imöra och även läsa i engelskaboken! Men först ska jag äta, för gud så hungrig jag blev! hehe!

torsdag

Idag försov jag mig, igen! Vissa tycker ju inte att man inte försover sig om man hinner i tid till första lektionen, men om man försover sig en timme så försover man sig ju visst? Jaja, blev ganska stressig morgon. Dyngsvårt att komma upp på möra nu för tiden, och det är jag inte ensam om att tycka eftersom typ halva klassen försover sig nu. JAJA, nog pratat om det. Idag fick vi tillbaka våra matteprov! Gick sämre än förra gången, vilket då är illa eftersom förra gången fick jag 3 poäng, haha! Och idag fick jag 1 poäng. Skrev det till mamma, och hon svara tillbaka "inte dåligt, alltid något<3" Haha, och det är ju sant, 1 är ju bättre än 0 så! mohah! Vi hade även ett samhällsprov idag, lite ovanligare prov, vi fick använda oss av anteckningar och boken, och det var tre frågor. Det kanske låter enkelt, typ vara för bra för o vara sant, men så var icke fallet. Det var sånna här konstiga reflektion/analys frågor. Men jag skrev 12 sidor, och var rätt nöjd med mina svar och funderingar osv så det är ju bra! Efter samhällen drog jag och barret och sola! Det var nice. Och när solarietiden tog slut och det släcks ner så blir man lite smått irriterad och tänker ofta ordet "fan", jag tittar åt höger och kollar verkligen om det stod på noll. Men vad ser jag, det står "fan" där siffrorna ska stå. Garva rätt mkt som ett retard där inne då. hahaha. Nu blev det iaf ett lite föör långt inlägg känner ja, men syr min blir glad då, eftersom ho klager på att jag är dålig på o uppdatera! Men ska bara avsluta lite snyggt med att jag drack en kopp kaffe när jag kom hem med tha family, myste med båda hundarna och lilla Nellie, sen var jag duktig och städa och nyss drog jag en härlig dusch! NU ska jag fortsätta vara duktig och plugga!
PUSSS!
hahahah! Jag tyckte iaf det var kul. Carro också.

"söt".

Carl-Johan <3

saknar, älskar, saknar, älskar, saknar, älskar! ♥
BÄST! ♥

Onsdag

försov mig imorse. men skyndade mig, så fick bli en äckeldag. blabla. rätt chill dag förövrigt. druckit 3 koppar kaffe och energidryck så att jag inte ska somna som jag gjorde igår efter skolan. nu äre hårdplugg som gäller. hejdå.

Tisdag!

Den här dagen började inte så jättebra. vakna upp och upptäcka att det typ är snöstorm ute, usch. sen ligga o dra sig i hundra år och vänta på kaffet. låg och spelade spel på mobilen också, vilket jag gjorde inatt oxå till klockan tre. haha. klockan tickade iväg, blev stressigt. var tvungen att ta hand om lille hundvalpen också, han pissa på golvet självklart. sen fortsatte dramat från i söndags, och det sluta med att jag fick skita i första lektionen! Så idag har jag bara haft en lektion, varav den ena bestod av matteprov som gick väldigt dåligt. Inte så konstig när jag inte har pluggat ett skit eller gjort ngt på lektionerna. menmen!
Ska iaf snart sätta igång att plugga lite samhäll tänkte jag.

blööö

har gjort två tal i matten, blev för svårt så sket it. kommer få lämna in ett blankt prov imorgon. menmen, va gör det om 100 år? Ska nog läsa i engelskaboken nu istället så jag får nåt gjort iaf!
saknar min carl som en tok också!!

äckeldag.

den här dagen alltså.. bara DÖ! lite bättre nu iaf! Nej just det, har ju matteprov imorgon på hela kursen, har jag börjat pluggat än? Nej. dödödödöööö

Måndag

Nice att jag somna halv 6 igår. Vakna inatt av att datorn åkte ner i golvet, men somna om lika fort igen! Har precis duschat nu, så dags at göra sig iordning! Karlstad blir det idag!

Siris 18-års fest!

Kvällen igår var både bra och dålig. Kom till festen och det var typ inte en jävel där, trodde vi, men de var tydligen i de andra rummen, haha! Folk var lite torra så jag och malin började dansa såklart, så efter ett tag blev det roligare! Dansade typ hela tiden, med monsterklackar, haha. men kul var det! Sen blev det lite fööör mycket, upptäckte även att min väska blivit snodd. Dampa som ett svin, eller dampa till och med mer än det, gud så arg jag var! Folk försökte lugna ner mig, men det gjorde inte saken bättre. Så drog ut därifrån, hittade min kära väska utomhus. Det mesta fanns kvar, förutom pengarna då. Menmen, fick väskan tillbaka iaf. Någon ruta blev krossad osv också, så festen spåra ur ett tag. Men tillslut satte den igång igen och jag blev på bra humör. Då kom smarta lilla jag på att vi skulle pierca mina öron. Hitta ingen nål så vi tog en spik. Så vi piercade båda mina öron med den där jävla spiken, och oj va det blödde. haha. men aaah, det var kul! Sen typ vid 4 åkte malin och jag hem te henne, käka lite och slockna typ direkt. Det var den kvällen det! Hoppas iaf att Siri hade kul, det verkade som det iaf!

Lördag!

Vaknade tidigt imorse av en skrikande hungrig bebis, så söt! chilla några timmar framför tvn med sis. slängde i en hårfärg också, så har precis duschat. och nu käkar jag chips! Snart blire ut en sväng i det finfina vädret!


mysfredag!

Har myst hela kvällen med sis, Alvin och lille Nellie. Puss på det! Vi kollade på en film, den va riktigt bra! Och käkat onyttigt har vi gjort såklart också! Nu vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, nörda tv eller nöe blir det säkert! :)

underbara älskade fredag!

Rätt soft dag idag! Lite sega lektioner osv, men det gick ann! På luncen fick de bli kebabtallrik hos bästa Nimet och Nesrin på Orion, love it! De gör alltid kebaben som jag vill ha den :D haha! Sen typ en till lektion, den va rätt chill den med! Efter skolan mötte ja upp malin och sis. Drog te apoteket, fick stå där och vänta i typ en timme eftersom de har fel på systemet. Kom ett halvt fotbollslag med killar, som typ va utlänska eller något. Stod och tog kort och filma oss, sen hade de tydligen slagit vad om något så de kom fram. haha. En kille filma och höll fram en flaska och fråga om det var schampoo, och det stod glidmedel. så fråga han massa, men vi bara skratta åt dom. hahaha. störda. Sen blev det hämta lillebror på skolan, sen hem, dricka cola, kaffe och semla! Och nu har jag nyss städat. Så snart blir det hem till sis! TREVLIGT må jag säga! PUSSSS!

Torsdag

Kom precis hem från föreläsningen, bästa och roligaste föreläsning jag vart på! :)
Dagen har varit väldigt bra förövrigt med mycket skratt!
Nu ska jag plugga! PUSSSSS!

Torsdag

Överlycklig för att vi har sovmorgon till halv 11 idag, nej just de, jag ska ju te läkaren kvart i 9..
Idag kommer det iaf bli en lång dag. föreläsningen slutar inte förrän 8 ikväll. Kommer somna..
JAJA, fint väder är det iaf!! PUSSS!

Onsdag

Fyfan vilken jävla dag! Skolan var ganska okej, och det andra spanskaprovet vi hade idag gick bättre än igår iaf! Kändes som det iaf. sen sega väl dan ut lite och bla bla. Kom hem runt 4 och som vanligt är de massa folk, hundar och bebisar och allt var det är hemma hos oss, haha så lätt att man fastnar på nedervåningen med dem. Sen klockan sex blev det o handla, tog två timmar. Klockan 8 la jag lillebror, som fortf. inte ha somnat, så mammi fick ta över!
trött som satan nu är jag! Och har massa massa plugg o göra. Hinner ju inte med det imorrn, eftersom vi slutar 4, och har föreläsning från klockan 5 till 8. Så nu ska jag dricka red bull och sätta igång!!

kent

Har alltid sagt att jag hatar dem, men nej, helt plötsligt är det typ det enda jag har lyssnat på i typ tre dagar. Så ändrar åsikt från och med.. NU.
Har förövrigt inte pluggat ett skit idag, har inte kunnat koncentrera mig på det. Ser inte fram emot morgondagen, kommer fan drunkna i böcker.

fan

bra jobbat idiot. syftar på mig själv alltså.
fanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfanfan.

hejhejhoho

Kom hem för en stund sedan. Slutade tre, men fastnade som vanligt i skolan en stund. När jag kom hem blev det gosa med lille valpen. Han bits rätt bra! haha. Spanska provet gick iaf skitdåligt! Fick jordens hjärnsläpp. Kunde det bra igår och imorse, men blev bara helt jävla tom i huvudet när jag kollade på provet. Och nu när jag tänker efter på de sakerna jag inte kunda kommer alla rätta svar upp i huvudet. irriterande! JAJA. Ska väl läsa lite bloggar nu, sen läsa lite böcker som måste läsas ut.. woho.

Tisdag!

Har druckit kaffe, pluggat, käkat gröt och duschat! Nu ska jag snart göra mig iordning lite! Vet verkligen inte hur spanskaprovet kommer gå sen, glömmer ju bort hela tiden, måste ju få bra på det här provet!! jaja.
Försökte ta kort på lille bebisen, men han är still i typ en halv sekund så korten blev ganska suddiga, haha!

español

åh vad jag har pluggat nu, men känns ändå som inget fastnar. ca 150 glosor om inte mer ska in, kunna två texter, sen massa massa grammatik osv.. orkar verkligen inte. Men måste! Har ju sövmöra imorrn, så funderar på att gå upp kl 6 imorrnbitti o plugga typ två timmar? ja, så får det nog bli! Tur att jag har massa chips och dricka iaf! Och så åt jag så jävla mycket mat förut, tog mer än jag visste att jag skulle orka, men tvinga i mig. Ska man gå upp i vikt så ska man! yeppyepp. det var det. åter till plugget!

måndag

Idag försov jag mig en stund, och det blev inte bättre av titta ut och upptäcka att det var skitväder. Fick stressa osv.. JAJA. Kom till skolan precis när vi börja iaf, hade rätt chill lektion, och jaaaa blabla ointressant. Sen fick vi ytterligare mer plugg idag. En uppsats i engelskan och ett prov i samhällen nästa vecka, det plus allt det andra denna vecka. Snart tar jag seriöst en pistol och kör upp i käften och skjuter mig själv. FÖÖÖR mycket prov och inlämningar nu så jag vill bare spy på det. Lärare alltså, vilka stjärnor..
Fattar inte ens vrf jag sitter här och skriver ett ointressant tråkigt inlägg? MÅSTE MÅSTE MÅSTE JU PLUGGA NU! så dags att sätta igång med det, hejdå.
Just ja, kanske ska tillägga att våran lilla hundvalp flytta in idag! gölligöll!

aaah nee

Om man skulla käka litte, ta en dusch och sätta igång med plugget? ååh jobbigt med massa måsten här i livet.

Helgen!

Älskling kom och hämta mig i fredagseftermiddag och det blev hem till honom och mysa massor! Sen typ aah, blev det väl tv och så. Sen käka mat, och det blev sushi. Var absolut inte gott, trodde jag skulle gilla det. Vill ju gilla sushi! Ska fan lära mig att äta det! Sen somna väl han runt halv tio och söv te halv 1, haha trötter. Så blev väl sova runt 1! På lördagen vakna vi ganska tidigt. Han åkte till Björneborg en svänga, och jag åkte hem en svänga. Sen hämta han mig igen. Lite senare åkte vi te karlstad! söftsöft! Sen heeeem te honom, sen handla och blabla, sen lagade älskling jättegod mat! Måste tillägga att såsen var asgod! Sen kollade vi på 127 hours. Vid tre la vi oss, men somna senare än det! mys! Och idag chilla vi mest! Åkte ut en sväng till skärgårn och gick lite där i det fina vädret! Sen åkte vi te björneborg en svänga, sen donken och köpte glass! Sen hem och mysa! toppenhelg!! PUSSS!

lördag

mys med älskling! japp, det var det.

fredag!!

Det var ju onödigt att det skulle komma snö när det väl började bli vår! Men den börjar ju dock försvinna nu, och det ska bli sol och varmare dagarna framöver, så fuck vinterjacka! Ska fan ha skinnjacka ändå!! JAJA!
Nu ska jag fixa lite, sen äntligen träffa älsklingen! ♥

Klagoinlägg!

Blir så jävla trött på att när man loggar in på facebook så ser man bara överallt "gilla min status så betygsätter jag ditt utséende" "gilla min status så skriver jag om du är snygg, medel eller ful i din logg". Alltså, vilken idiot är det som kommer på dessa jävla inlägg? Varför är folk så jävla desperata över att få veta hur snygga dom är.. säger bara gå o dö typ. Ärligt, det viktigaste är väl förfan att man själv är nöjd med sitt utséende?! Varför måste man få bekräftat av alla andra vad de tycker. Snälla ge er bara....
Och sen vissa jävla lärare, tror typ vi orkar hur mycket som hellst. Gå i skolan från 8 till 4 typ. Sitta och vara koncentrerad och göra massa jävla uppgifter! Och sen komma hem och bara fortsätta med allt jävla skolarbete! Och så trycker de in massa prov och inlämningsuppgifter varenda jävla vecka. Okej, jag valde att gå samhäll, men ändå, det är fan inte bra att bara ägna sin tid åt att plugga tycker JAG. Och man säger till en lärare typ, att man redan har skitmycket den veckan, men den typ äsch det klarar ni. Man orkar inte allt. Det borde väl de veta som klagar så mycket om att de måste ägna sina helger åt att rätta uppgifter.. ååååh fuck.

Torsdag

Denna dag börja inte så bra, tappa mobilen typ 700 meter framför mig påväg till skolan, blev vääääldigt sur. Sen typ sega lektioner på möra, och fick ytterligare mer plugg idag.. suck! Men sen kom räddningen, kliver in i matsalen och så sitter Joakim Netterqvist dääär, dog ganska mycket kan jag lova! Alltid en person jag velat träffa, åååååååh! Blev så happy! Joakim Netterqvist spelar Arn i Arnfilmerna alltså, heheheheeeeee :) Sen rulla dagen på som vanligt, slutade 4 och har nyss druckit kaffe och tjatat med min kära familj. Nu ska jag plugga! och imorrn kommer älskling! Lyckligare kan jag inte bli! ♥

mörn!

Att gå upp idag va fan pain in the ass! yeye, nyss druckit lite kaffe! Ska tvätta ansiktet nu, smörja in de och blablaaa sen sminka mig! Torsdag idag, ååååh jobbig dag!

Gulliga bilder jag hitta ;)

Så går det när ni tar kort med min telefon ;) mohahahahah

Trött och jävlig.

Börja dagen med natur, gick väl an. Sen lite kort klassråd sen hål i typ tre timmar som vanligt. Vi satt och glodde i en timme och vänta på fia och jossi. Sen blev det Orion såklart! Sen två lektioner till, bla blaa, sjukt trött osv. När vi sluta blev det en sväng till stan med Barret! När jag kom hem hade jag äntligen motivation till att plugga, så satte igång med det, sen somna jag rätt upp och ner i böckerna. Vaknade för en stund sedan. Fick dessutom ännu mer plugg o göra idag. Är så jävla trött på lärare som tror att man orkar hur mycket som hellst. Ha massa lektioner i skolan, och sen komma hem och fortsätta med allt jävla plugg. Och det tar ju ganska lång tid och göra allt, så aaaah, fuck.

nightynighty

Har ju knappt pluggat idag.. fan. Men ska iaf lägga mig och läsa nu, och det är ju en bok jag måste läsa så då blir det ju lite plugg iaf! Dock är boken så hemskt.. åååh.
Men aaaaah. Ingen sövmöra imorrn. drygt? JA!
PUSSS!

Blueee

Skrev upp glosorna en gång, sen va jag nöjd tydligen eftersom jag börja sminka mig istället. Och jag vet att det är fuckat i ena ögonvrån men mitt öga var envist och slutade inte rinna!
och undvik att ögonbrynen är ofixade!

saknar dig minimääeell!!

väldigt gammal bild! Jävligt kort hår hade jag där! Och det var den gången jag gjorde en sotning på lilla määeell. Hon brukar inte ha så mycket smink annars så det var nice!
HAHA. tänker tillbaka på när vi inte kände varandra. Du tyckte verkligen inte om mig. Du tyckte att jag var både bitch och bimbo och typ en sån som såg ner på folk, och att jag trodde jag var bäst typ. De flesta tror ju att jag är sån! Och nu är du en utav mina bästa vänner! Lite komiskt faktiskt! puss på dig snutta!

Bra dag!

har det varit idag! beror nog mest på vädret, hur kan man inte bli glad av vårväder liksom? :) När jag kom hem blev det iaf lite kaffe! Och snart ska jag faktiskt plugga! Lite motivation har jag, det är ju mest spanska och engelska, och spanska tycker jag om så det blir chill! Kanske ska göra en sminkning sen också, är rätt sugen på det! Men först och främst plugg! Juuuuust ja, köpte två color idag, får ju inte dricka cola för tandläkaren, men är ju såååå gott! Så ska dricka det nu tänkte jag! PUSSS!

Skolan nu!

Drar ut i det finfina vädret och går till skolan!
så sur jag ser ut på bilderna är jag dock inte idag! haha

Godmorgon!

Mamma kom nyss in med kaffe, vilket jag dricker nu, möööms! Det är redan lite soligt ute och klockan är inte ens 7 än, helt jävla underbart! Soft skoldag har jag också, så det kommer nog bli en bra dag! ååååh, till och med fågelkvitter ute! fan va härligt!

Nattinatti

Har äntligen börjat läst i en bok iaf! Ska läsa lite till, sen ska jag sova! Imorgon är det sovmorgon igen. Love it!

saknar.

Skärpning!

Och då menar jag mig själv. chillar bare hela tiden, tror typ inte jag behöver plugga. Men just ja, har ju tre böcker och läsa, spanskaglosor+text, engelskaglosor+text, två spanskaprov nästa vecka, och ett matteprov snart. Imorgon blir det stenhårt plugg iaf!!
Jossan försökte vara cool förut..suck. Men hennes
budskap gillar jag iaf om man kopplar ihop det med
allt jävla plugg!

påfågel!

gjorde även en påfågelsminkning. Inte det lättaste! haha!

Shades

sminka en enkel skuggning förut!

Vår!

Börjar det äntligen bli ute! Imorse var det astråkigt väder när jag gick från tandläkaren, men nu äre strålande sol ute och rätt varmt. Snön försvinner allt mer och mer. Så jävla underbart verkligen! Jag hade som sagt två lektioner idag bara. Och idag fick vi ytterligare en till bok. En bok på 600 jävla sidor!! Så nu har jag tre böcker och läsa ut. Sen alla jävla kommande prov framöver och plugga till. Borde ha börjat vid det här laget, men icke!
Just ja, köpte cola idag, trodde jag skulle klara att bara dricka på helgerna, vilket jag verkligen gjorde i helgen som var. Men nej, började denna veckan med cola iaf. JAJA. så kan det gå!
Idag borde jag iaf plugga, men det tar jag senare framåt kvällen! Först ska jag nog dra någon läcker sminkning! puss på det!

Måndag!

Nyss druckit kaffe, nu blire sminka sig! Sen tandläkaren igen.. så idag blir det bara två lektioner för min del! söftsöft.
Hoppas veckan går fort förövrigt, vill ha helg NU!


In living color

slänger in två bilder på en till sminkning jag gjort i helgen!

söndagsmys

Har precis käkat våfflor med hela familjen, trevligttrevligt! Den har dagen har i förövrigt gått väldigt fort, vilket är bra! För då är det en dag mindre kvar till nästa helg!! LOVELY!!
Nu ska jag iaf ta en dusch! sen ansiktsmask och allt sånt där annat härligt!

Love of pink


söndag

Vaknade för en stund sen, gött o sova ut litte! Ingen hemma, så fick göra mitt egna kaffe. Smaka skit så hällde ut det. Åt chips och godis istället. mums.
Saknar min Carl gör jag också. sjukt mycket!

zebraaaaa!

Sängläge!

Eller det har det ju vart nästan hela dagen! hehe. Ska antingen fortsätta kolla på Heroes eller kolla på The mechanic. Hm, svårt val fan.

Jason Statham är förjävla bra!

ego.

A touch of blue


leopard


spring make-up

Börjar ju äntligen bli vår nu! Och i vår är mycket färg mode, så drog
en vårsminkning! Inte för att jag skulle gå ut sådär, men alltid lika kul
att sminka sig!

Lördag!

Älskar att vakna av solen, så jävla underbart! Börjar äntligen bli vår nu! Har iaf nyss druckit lite kaffe och myst lite med lillebror! Idag måste jag dock plugga lite, när det är så fint väder ute och allt.. menmen!
Igår var det iaf riktigt trevligt med tjejerna! Kollade lite filmer, men kolla dock inte så mycket eftersom vi tjata hela kvällen i mun på varandra, som vanligt! Men aah, det var nice!

fredag!

Idag kom jag upp i tid, runt kvart över 6! duktig I know. Käka lite frulle och drog en köpp kaffe! Va strålande väder idag, så idag fick det bli skinnjacka! love it! Dagen har varit bra förövrigt. Rätt chill! Sista lektionen labba vi. Vi skulle ta blodprov på oss själva, fia tog på mig och det var kul! hahaaha!
Nu ska jag snart städa och sen chilla lite! Ikväll blire brudera hemma hos Bo! ♥

varierar lite och tar en lite gladare bild! hehe

Veronica Maggio – Jag kommer förövrigt en mycket bra låt!

HAHAHAHAHAH

Elin skicka precis lite gamla bilder till mig. Var såååååå cool en gång i tiden!

Now I know what real love is

finaste! saknar så in i helvete mycket!
PUSSSSS! ♥
ler förövrigt varje gång jag tittar på denna bild!

Bow chicka wow wow

den låten är så jävla skön! syftar på rubriken asså! Yeye! klar med pluggandet för idag, eller det blev jag för några timmar sen! duktig flicka! dock hade jag inte klarat det utan carros hjälp! Jaja, nog pratat om tråkigt plugg. Tim, sis, Nellie och Alvin åkte för en stund sen. Riktigt trevligt att ha dem här. När hela familjen är samlad, (dock inte storebror) så inser jag hur jävla lycklig jag är. Vet verkligen inte hur jag skulle klara mig utan dem! Både mamma och sis är som mina bästa vänner, kan prata med dem om allt! Och min lillebror är min lilla ögonsten. Kommer bli svårt att flytta när jag väl ska göra det. Och min härliga storebror, snällare får man leta efter! Alla är dom så underbara! kärlek! ♥ Menmen, iaf. Jag, Tim och Hampus åkte upp till donken och köpte massa gött! Efter det blev det mer mys med Nellie! såå söt!! Svårt att sluta titta på henne alltså.

sötnosa myser i min säng! ♥

hemma från tandläkaren!

eller det har jag vart ett tag, men aaah. Gick suveränt där iaf, ska dit på måndag igen! haha, tandläkaren in my <3 typ. nej men aah, tänker inte gå till skolan iaf! Så funderar på om jag ska vara duktig och plugga lite så får jag lite mindre i helgen att göra? hmm.. yeye. Förövrigt äre ganska kasst väder ute, menmen, va gör de om 100 år.
Har även fudnerat på om jag ska ta tag i mitt liv. Alltså inte nu, men till våren. Och med det menar jag typ att sluta vara så lat. Älskar ju att ligga i sängen och käka onyttigt och strunta i allt. Så att börja träna och börja äta lite nyttigare kanske vore något ändå? Har alltid varit så kritiskt mot det, men det beror på att jag blir så trött på tjejer som tror att dom är feta och inte kan njuta av det goda i livet. Anledningen till att jag funderat på detta är inte för att jag vill ändra på min kropp, den är jag att nöjd med, om jag varit lite bredare förstås! Men i längden kommer fan jag må pissdåligt av min livsstil, märks ju hur latare och latare jag blir så atteeee. menmen, får tänka över saken helt enkelt!

Torsdag

Vaknade vid 7 av att mor kom in och fråga om jag ville sova mer eller inte, och det ville jag tydligen eftersom jag somna om lika fort. En timme senare kom hon in med kaffe som jag nyss har avnjutit! Snart ska jag börja göra mig iordning, tandläkaren idag. wohoo.. skiter i skolan idag också, känns onödigt o komma tillbaka te en lektion med vikarie så atteeee! yeye. det var det!

Sådär ja!

Eftersom världens bästa carolina erbjöd att hjälpa mig med plugget kunde jag ta tag i historian och engelskan istället! Är som gud sände en ängel från ovan med tanke på vad jag skrev i förra inlägget! Så nu kan jag pusta ut lite iaf! Skööönt! Läste även lite på aftonbladet när jag skulle hitta en nyhet till engelskan, då fick jag reda på att man tydligen kan få caner av oralsex? Jävel vad man kan få cancer av allt nu för tiden, inte göra si och så för då kommer du få cancer osv.. Man kanske borde skriva saker man inte kan få cancer av istället? Om det ens finns något vill säga som inte kan ge cancer. Sen var typ varannan nyhet om hur man kan bli smal, få den perfekta kroppen, den bästa dieten och annat skit. Bullshit säger jag bara! yeye, ska snart ta mig en redig dusch sen blir det sängen igen med litte choklad och dricka. Har druckit dricka varenda dag sen beskedet hos tandläkaren.. känner mig verkligen jätteduktig.

funderar starkt på att...

...börja ge folk betalt för att göra mina skolarbeten. hittar seriöst inte motivationen, den motivationen jag hade när jag var duktig en gång i tiden.

biiiiiaaaaatch.

Onsdag!

Rätt så soft dag, inte de roligaste lektionerna direkt men det funkar ändå! Käka en kebabpizza på hålet och drack cola, så nu står det väl 1-1 till både mig och colan.. suck. Men seriöst, va så sjukt jävla gött, yummieeee! yeye, och imorgon blir det tandläkaren igen, haha. orkar inte, och kan inte göra annat än att skratta åt allt det dåliga nu hahaha. Typ vädret? Några dagar vår, alla typ börjar klä sig i vårkläder, så roligt och se de när man vet att snart vänder det och kommer skitväder igen. Och det skitvädret kom idag, och alla som tog vårjacka idag ångra sig nog när det blev halvt snöstorm ute. hahahaha. jaja! IDAG SKA JAG PLUGGA på tal om något annat. Finns inga ursäkter längre, måste måste måste plugga idag. Och så var det med den saken!!

Godmorgon!

Vaknade innan klockan ringde idag, så chilla lite och gick sen upp vid 6! Käka lite frukost och drack kaffe! Nu ska jag börja göra mig iordning för att sedan gå till skolan och börja dagen med naturkunskap.. menmen! Hoppas det blir fint väder idag också vill jag tillägga! Men på vädret hade de tydligen sagt att det ska komma lite snö.....

Natti!

Nu ska jag lägga mig och kolla på någon serie! Ingen sovmorgon imorgon, drygt.

fuck.

love it!


curryyyyyy <3

Är precis vad jag nyss ätit. Indisk currysoppa med lite chili och cayenne toppat med creme fraiche och bröd till! Va sjukt jävla gött!! En vaniljmunk och ett wienerbröd tryckte jag i mig också. Låter som värsta fettot, men aaah är man sugen så är man! Sen blire ju självklart semlor också, mumma! Jaja nog skrivet om mat. Idag är det väldigt fint väder, ah om man bortser från att det blåser halv storm ute. Ska alltid finnas en hake när det är sol.. Menmen, jag är glad ändå! Försöker att inte tänka på det dåliga idag, trots att det är svårt.
Och idag har jag inte druckit någon cola, gjorde jag inte igår heller! 1-0 till mig! Men det är fan svårt alltså, men måste man så måste man! Och något mer jag måste göra så är det att plugga! Har hemtenta till fredag, och sen arbetet i historian, och sen prov. Sov ju hela dagen igår så det får jag inte göra idag har jag bestämt! Ska bara hitta motivationen till att ta tag i det så det inte slutar som vanligt att jag lägger mig ner i sängen med datorn och somnar!
Menmeeen nog tjatat.

Tisdag-Fettisdagen förFAN!

Fyfan vad jag har sovit nu! Somnade ju igår efter skolan och sov till kvällen, gick upp och åt och gick o la mig igen och somna runt 11 typ. Vaknade nyss av att mor kom in med kaffe! gööd! Åker till Karlstad vid tio så ska snart gå upp och göra mig iordning! Blir alltså ingen skola idag. Idag äre ju även fettisdagen, fett nice. Skulle ju käka semlor med tjejerna, men så blire ju inte.. men semlor ska jag äta. Det är även internationella kvinnodagen idag, fler såna dagar tack! haha! nej men aaah. Idag borde jag nog plugga, men hittar inte motivationen. jaja!

faaaaaaaaaaaan

Så jävla underbart o mysa ner sig i sängen och öppna en dricka med massor av kolsyra som sprutar ner hela sängen, datorn och resten av rummet. kan ju inte bli så mycket bättre, man blir ju absolut inte sjukt grinig, nejnej......
JAJA, har iaf käkat, steg upp ur sängen och gick ner, precis vid rätt tillfälle eftersom det beställdes pizza!
DET var det. Ingen skola imorgon iaf, känns gött! Hejdå.

Måndag

Hade sövmöra idag, uppskattades verkligen! Börja skoldagen med engelska, gjorde inte så mycket, menmen. Sen lunch på det. Sjukt äcklig mat, som vanligt. Sen svenska och samhäll som va rätt soft. Slutade klockan 2. Drog hem, käka lite chips, la mig i sängen och söv och vakna nu! Fint det! Nu blire käka nöe sen duscha sen söve igen tror ja!

Helgen!

Helgen har tillbringats med underbara älsklingen! Blev hämtad runt 8 i fredags, då blev det kolla på på spåret och skavlan, tjohooooo!! bästa programmen man kan se.. not. Men struntsamma, kan göra vad som helst som är tråkigt bara jag får vara tillsammans med min goding! Donken mat åt vi också eftersom vi blev hungriga! Somnade rätt tidigt gjorde vi! Och han snarka som vanligt.. Vakna runt nio på lördagen, blev att chilla några timmar sen runt två åka upp te hallen och kolla match! Efter det blev det donken och köpa glass vilket var väldans gött! Sen typ chilla, osv bla blaaa, sen åka o handla. Efter det lage litte mat, kyckling wraps typ. Det var gottgott! Sen blev det självklart massa massa myyyyyyys!! Sen somna väl han, och jag fick lyssna på hans snarkande! fint det! Och sen blev det söndag helt plötsligt. Skumt att helgerna går så fort med honom.. Men aaaah. Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Chillat, åkt lite bil, köpt milkshake på donken, stamkunder typ. Sen en kort promenad till Handlarn och tillbaks, och aah, typ tv. Sen lite pizza på det! Det var den helgen det! Underbar har den varit! ♥

friday I'm in love

Vaknade 8 imorse av att mor kom in med kaffe, satt fint! Så har nördat lite dator sen dess! Ska snart städa lite, igen. hehe! Sen ska jag duscha och allt sånt och efter det sminka mig! Är på sjukt sminkhumör! Ikväll kommer även älskling hem! är överlycklig!! Finns inget som kan förstöra mitt glada humör nu!

Det var den dagen det!

Den här dagen gick alldeles för fort! Kanske för att jag gick upp halv 1? är inte van o gå upp så sent ju, tycker bättre om att gå upp tidigt! Älskar när det är tidigt på morgonen! Varför vet jag dock inte, bare härligt! Sen spenderade jag ju även lite tid med att nörda dator till typ halv tre, och runt den tiden började jag städa mitt rum som jag hållt på med tills ungefär nu! Duktig, I know. Dock är jag inte klar och har inte städat i streck sen den tiden. Tog ju en matpaus, en kaffepaus och en pratpaus med malin i telefon. Fick mig rätt mycket goda skratt! haha. Jaja, för att återgå till hur städningen gick. Har alldeles för mycket smink, hårprodukter, parfymer och krämer osv.. Har slängt mer än hälften skulle jag tro, till och med massor jag aldrig använt, men har fortfarande för mycket! vet inte riktigt vart jag ska göra av allt? Och Marilyn Monroe saker har jag också för mycket av, eller nej, det går inte ha för mycket av Marilyn Monroe, men plats får jag inte med mina älsklingar! Kanske dags o flytta? hehe, ne vet inte riktigt! JAJA, är inte helt färdig dock, måste rensa garderoben igen också, men tar det en annan dag! Tänkte ju plugga idag, får se om jag fortsätter vara duktig och gör det sen? Något ut blire inte iaf, är för trött, synd om mig. En dusch ska jag ta snart iaf, och göra lite ansiktsmask osånt, och fukta huden i bött, och exfolaiera för carl har ju förstört min hud lite med hans jävla skäggstubb.. tack så mycket älskling! Nejdå, det är värt det! hihi!
Försökte även beställa ett par shorts från topshop förut, vill verkligen ha dom! men det fucka ju ur totalt, typ iaf. Så mor får hjälpa mig, för dom SKA jag ha!
Jaja, nog tjatat!

vet icke när jag tog denna, men den får duga!

Torsdag

Nyss druckit kaffe! Satt riktigt fint! Gick upp halv 1 idag, längesen jag sov så länge, men det var gött o söva ut litte!
Ska nog städa lite snart, sen måste jag nog plugga tyvärr. Sen får ja se vad som händer!

Karlstad

Åkte som sagt till Karlstad och kom hem för en stund sedan. Skulle ju inte dricka cola, men det första jag köper när jag kommer dit är självklart cola. Asså det kommer aldrig gå, är fan beroende av cola och annan kolsyrad dricka. och dricker jag inte det dricker jag typ festis. Tycker knappt om vatten ju, måste ju ha nöe sött och dricka! Jaja, noog om det. Hälsade iaf på sis, Tim och lilla underbara Nellie! Ville inte åka därifrån! Går seriöst inte sluta titta på henne, smälter ju! Jaja, vi gullade med henne, köpte fika och pratade lite. Sen blev det hem igen! Men det var riktigt trevligt! ♥

lilla prinsessan!

lillebror!

Jag och Nellie!

Pappa Tim och lilla sötnosen!

Onsdag

Nyss kommit hem. Först blev det tandläkaren imorse vid tio, inge kul alls, bye bye cola.... BUHU!!!!!! bye bye juice ännu mer BUHUUUUU! fuck life. Sen blev det apoteket, deras system fucka ur så fick vänta i tre kvart. blööö. Hungrig som satan va jag också. In på Lindex en snabbis efter det, och där inne fanns det inte mycket o hänga i julgranen så köpte inget. Sen åka till coop och handla med mor. Tog ju sin lilla tid det med. fixade en ny eyeliner på mors jobb också, det går ju åt! Nu ska jag snart käka lite för dör av hunger, sen får det bli en kopp kaffe!
Senare blir det till Karlstad till BB och hälsa på! ♥

trötttttt

Nu har man varit barnvakt klart då! Huvudvärken sitter kvar också, och trött som fan är man. Vi gick ut en sväng med Alvin, äckligt kallt ute, men ska jag vara helt ärlig och trodde aldrig jag skulle säga det här men det var gött att gå en svänga. Jag är typ cp? japp! Jaja, sen in i värmen igen, då blev det lite popcorn, dricka och film. Sen halvsöv jag. Sen kom lillebror på att han ville baka muffins. När smeten var klar upptäckte vi att vi bara hade 7 st formar vilket ledde till att muffinsarna blev så stora så dom rann över rätt mycket. Men goda vart dom iaf! Sen kom en kompis till honom, dom lekte och jag städa. Och nu sitter jag här halvdöd och funderar på vad jag ska göra? Har ingen ork att gå upp ur sängen och jag fryser. Så det enda alternativet är väl sängen? Inga fel med det! Sängen är ju trotsallt favoritstället! hehe!

love ♥

Tisdag

Gött o vakna av en härjande lillebror som gav mig huvudvärk och sen få reda på att man ska vara barnvakt åt honom hela dagen!

RSS 2.0