råka beställa en till sak

råka visst beställa en keps också. heheheheh

Onsdag

Älskling har lämnat mig själv idag igen. Har gjort mig iordning redan och druckit kaffe. fick tråkigt så nätshoppa litte från nelly. hihi!

tisdaaag

älskling har lämnat mig själv i lägenheten i oslooo så har precis varit o handlat litte. va ska man göra nu då tro?

så jävla mätt

Precis ätit chips i mängder och choklad i mängder och lite cola och även ett glas vin på det med sis. vi tog även en nostalgitripp och kollade litte totally spies. fett niceee!

idag hittade jag även något att ha på mig på dopet. beställde från nelly så bäst för dem att jag hinner få det! Nu äre bara nya skor jag ska hitta också.. inte det lättaste.

Nu blir det tv eller nöe! pösss!

fika med litte brudar!

Drar ner till stan och fikar med lite brudar! mys!

jävla iphone..

Knappjäveln på min iphone har slutat fungera helt nu fan. enda jävla knappen som måste användas. wohooo! går ju fan inte göra ett piss med telefonen nu. så jävla drygt!


Water for elephants

Tittade precis klart Water for elephants. Sjukt bra film! Man blir väldigt rörd!
Mycket sevärd film!

Happiness

Det känns overkligt. Det som styrde mig och mitt liv under en sådan lång period är nu nästan helt borta. Det som gjorde att jag inte orkade med någonting. Det märktes inte på mig, eftersom jag alltid är glad. Men det svarta fanns där inne. Det som bestämde över mig. Det som gjorde att mitt tålamod och min motivation var på botten. Att vara ensam var det värsta, för då blev det svarta större. Att inte själv få styra sitt liv var vardag. En vana jag lärde mig att leva med. Det var frustrerande och mitt humör blev bara värre och värre. Min energi försvannn och att ta sig upp ur sängen var värst. Att bara ligga där var inte så krävande, då kunde det inte styra över mig.
Jag trodde aldrig att det svarta skulle försvinna, att jag aldrig skulle klara av det. Men jag har klarat av det. Det har varit svårt och jag har möts av flera motgångar. Det tog lång tid, men jag klarade det. Något jag trodde jag aldrig skulle klara av har jag nu klarat av. Den känslan är obeskrivlig. Jag är så jävla lycklig och stolt över mig själv.
Att klara av de svåraste motgångarna i livet är det som gör en starkare och känslan inom en är helt oförklarig.



PA!

Woody har vart här idag så vi kunde börja med vårat projektarbete. Måste börja nu på sommarlovet så att det ska bli något, men nu har vi börjat fixa det viktigaste, känns toppen! Sen tjata lillebror på jossan att han ville ha glass i skärgårn så dit blev det en snabbsväng också! Så nu är jag jävligt mätt!
Halsen är även bättre idag, men jag är fan seg nu alltså. Så blir nog chill resten av dagen! Pössss!

möööörn!

Vaknade av att mor kom in med kaffe med släptåget lillebror och amillo efter sig. då var det skinande sol..MEN nu regnar det helt plötsligt! menmen, en vacker dag lär ju det fina vädret komma i alla fall. frågan är bara när? jaja.
ska snart vara barnvakt en stund, sen slänga i två hårfärger! hoho!
PUSS!

So appalled

Alltså vad fan äre för väder? okej, det är sol, men fan inte äre speciellt varmt inte. blöööö!
Mor kom precis hem med två hårfärger te mig, så nu är frågan om man ska orka färga håret idag, eller om ja ska ta det imöra? det lutar åt imorgon..
Nu tänkte jag kolla på lite klädsidor och se om jag hittar något till dopet där som jag ska ha hem fort isåfall. orkar fan inte gå i affärer alltså, massa jobbiga brudar överallt som typ slåss om plagg? haha herregud..
jaja. en film snart kanske? det spörs. och kanske lite te på det, med halstabletter? blir nog fint det. imorgon har jag nämligen bestämt att jag ska vara helt frisk! japp!
ge mig fredag nu!

tisdag!

imorse blev det upp tidigt för att åka till kd för lite ärenden. nu blir det inge mer förrän i slutet av augusti, gött! jag och mor hann även med att springa i lite affärer för att hitta några kläder till dopet, men jag hitta inget som föll mig i smaken. däremot fick jag en till bikini. så nu har jag tre nya bikinis till sommaren. en leopard, en korall och en rosa! gött det!
förövrigt har jag nyss vart duktig o städat. och nu sitter jag på altan och käkar chips. möööms!

tröööött

jobbigt o vara sjuk, är fan trött hela tiden.. ser inte fram emot att gå upp runt 7 imorgonbitti. men måste man, så måste man. därför får det bli sova snart.. igen!
pösss!

hohoh

skulle va gött!

måndag!

Idag vaknade jag vid 4, tog ett tag innan jag somnade om, men tillslut så! sen vakna jag runt 7, chilla litte sen gick jag upp vid halv 8. Har ont i hela kroppen, huvudvärk, svullen hals och ont i örat, men fuck that. tänker inte deppa över det, ska låtsas att jag är frisk iaf! hoho! fast lite lugnt borde jag nog ta det idag. kanske lägger mig ute och steker i det sköna vädret lite senare! det spörs!

bra start på sommarlovet..

Svullen hals och ont i örat.. KUL. nat.
går och lägger mig!

Söndag!

Idag har jag i stort sett sovit bort hela dagen. syr min ringde o väckte mig men jag somnade om till typ kl 2. sen blev det coop. och nu chiller vi litte. sen blire grillat! fint det!

lördag!

Idag vare bal för studenterna! så den gick vi såklart ner o kollade på! alla var så fina så!
love u sis!
lillebror!
Linus!
busar litte! Och vrf han håller handen där vet ja inte? hahah
igen..
haha love uuu!
Linus chilla litte
Tim muta hampus med pengar för att dra ut andra framtanden på han haha
sötnosa!

parteeeey!

På fredagen blev det party eftersom det var student! blev förfest hemma hos malin med massa brudar sen statt. det var trevligt!
kvällens fullaste var nog jossan, haha. men när dörrarna stängdes på statt traskade vi hem till mig och somnade så sött!

glada ankan!

I torsdag övertalade jossan mig att följa med till glada ankan i karlstad istället för att ligga hemma, och att stå på listan tackar man inte nej till så atteeee blev till o följa med. men det vart nyktert, men jag hade kul!
vi hade jävligt kul innan vi drog iaf! haha

Skolavslutning!

I torsdags var det som sagt skolavslutning! så jävla gött! äntligen sommarlov! ♥

och på fredagen var det lillebrors skolavslutning och student!
sötnos! ♥

lööööövely day!

Nyss druckit mig en kopp kaffe. nu blire dusch, sen göra sig iordning. sen till skolan för att ta sommarlov! hohohoh!

skolavslutning imorgon!

helt sick! tiden går så jävla fort alltså. och jag har överlevt tvåan! wohooooooo!!

värt att jag blev hungrig nu också när jag precis bäddat ner mig. varför ska jag alltid bli hungrig då för? drygt.

hahahah!


Onsdag, klassens dag!

Idag stod det ridning på schemat med klassen, haha! dock red inte jag eftersom jag är ganska rädd för hästar. och det har faktiskt en anledning. men jag fick uppgiften av woody att ta massa kort osv. så jag o barso chillade och tittade på, skratta som fan. hahah såg så roligt ut! har filmat massor, som jag klippte ihop till en film som jag ska lägga upp när den har laddat klart, mohahah!
ska jag dra en slutsats har det varit en dag med mycket skratt med världens underbaraste klass, en toppendag med andra ord. love yaa! PÖSSS!



söftish dag

Idag har min dag bara bestått av chiiill, dvs. sängen, solsidan och mat. tog en nap också. och en promenad med bebis. och sen sängläge igen! funderar på om jag ska orka gå upp och ta mig en varm dusch? eller så gör jag det sen.. det spörs helt enkelt! Fyfan vilken tröttisdag alltså. JAJA.

Förövrigt vill jag inte vara i äckelkristinehamn, jag vill vara i Oslo hos min fina älskling. NUNUNU!
Just nu vill jag bara ta studenten och fly dit!

frulleee

gjorde lite scones och fruktsallad till frukost, satt som smäck! nu är jag jätte mätt. Så nu ska jag göra ingenting! lööövely!

GRAAAATTIS GODING!

HA EN TOPPENDAG BABEMALIN! ♥


Tisdag

Vaknade för sent, tittar ut genom fönstret, mulet, är pisstrött, alla myggbett kliar sönderrr. Orkar man gå till skolan då för att vara ute hela dagen och typ leka lekar och tävla mot varandra? svar nej! Hade det varit fint väder, jag hade varit pigg och mätt och inte haft 7889679 myggbett så fine. men nu äre inte så såatteee! Taggar för ridningen imorgon med klassen istället, fast rida ska jag nog icke göre! hoho!
Nu ska jag chilla littee tänkte jag! PÖSSS!

nightynighty

Har övervägt ungefär hela dagen om det är värt att gå till skolan imorgon, och jossan sa bara att ja det skulle jag. så lätt är det att övertala mig! så tar väl natten nu och hoppas på fint väder imorgon, för är så jävla trött på jeans nu! vill ha shoooorts!
PÖSSS!


osminkad och bläää, men va gör deeee

klassfest!

I lördags vart det klassfest hemma hos fillan! riktigt trevligt! Blev grillning, massa dans och för mycket av det goda! Efter det blev det taxi hem till älskling för o sova där! Bortsett från 758389549 myggbett och skrapsår var det en toppenkväll!

Helgen!

Älskling kom o hämta mig i fredagskväll, då blev det litte thaimat sen mysaaaa. På lördagen blev det karlstad för älskling skulle köpa nya kläder, kläderna är grymt snyyygga och satt sjukt snyggt på, möms!! När vi kom hem från karlstad blev det dusch sen göra sig iordning för på kvälla vare dags för klassfest! söndagen blev det mest chilla och söve litte, och på kvällen baka kladdkaka och käka litte jordgubbar, sen somna vi så sött. heh! och nu kom jag precis hem från stationen där älskling lämnade mig och åkte med tåget till norge..
Men helgen har varit toppen! PUSSS! ♥

att vänta kan nog vara det tråkigaste som finns..

Tiden går verkligen så sjukt segt dååå.. örker inte. men hoppas att baby är på ingång snart, för nu är jag verkligen uttråkad!!

jag hatar hicka

har fan haft hicka typ 5 gånger nu, grymt irriterande. haha!
Har iaf städat duktig som man är, sen varit ute på en promenad med amillo och sedan busat med honom.
nu ska jag integör nånting, bara vänta på att timmarna ska gå så ja får åka hem till min älskling! ♥

drygt

går till skolan, har inga lektioner. jaja, lämnade iaf in massa böcker, så det är ju gött iaf! nu blire frulle och sen städa litte!

skolan

drar väl till skolan nu då. hoho.

ojdåå

Jag som tänkte gå på engelskan, MEN så försov jag mig. och ja, när jag går upp halv 8 har jag försovit mig. Först och främst måste man dricka kaffe, annars är man trött hela dagen. Dessutom vägrar jag att stressa på möran för då kommer hela dagen bli förstörd. Stressar man på morgonen då blir man ful och får en s.k. "äckel/fuldag", och känner man sig ful, ja då är man på dåligt humör. känner man sig snygg, ja då är det en självklarhet att man är på bra humör. Så stressa tänker jag absolut inte göra nu. Så var det med det!
pööösss!

eat shit

Från och med nu bestämmer jag att jag ska vara på bra humör! Går till skolan imorgon ändå, till och med på första lektionen för jag är så jävla bra! huvudsaken är jag själv vet om att jag är bra, för jag är sååå jävla bra! och dessutom träffar jag min älskling imorgon så dagen imorgon kommer bli perfekt! slut med ältandet från och med!
jag är kiiiiingkiingkiiing!!
fia, älskling och carro är rätt jävla kings de med ska jag avsluta med också! PUSSS!
GODNATT!

love you!

tur att man har en sån underbar pojkvän som alltd gör en glad! ♥

dööööö!

dagen har i stort sett bestått av bara ilska. jag hatar dig ditt fanskap. ghewglfeshgfhegfsö
tar ledigt från skolan imorgon. vadfan ska jag dit o göra? vissa lärare alltså, jävla idioter.

målamålamåla

Hade tråkigt så målade lite. gulligt! hihi
PÖSSS!
jeflar vad klockan gick fort då, tio över tio redan! snart dags att sova kanske, naaaee inge trött!

mys!

lite mys på altan med sis, mor och nellie!
nellabella skrattar faktiskt, vilket dock inte syns på bilden så bra kanske.. eheee! men att mor skrattar syns gott och väl! godingar! ♥

VAD ÄR DET DÄR?!?!?

hör ett litet surrande ljud, eller inte så litet utan ett rätt högt surrande ljud. då är det en fet jävel, vilket jag tror är en geting som vill komma ut? alltså, sjuuukt stor. vill ju hjälpa stackaren men gaah, den kommer sticka mig med sin mega tagg ju..

chiller litte

rätt söft dag. följde med jossan när hon jobba en sväng på hålet. mös lite med jordgubbar, choklad och cola. tog en powenap i bibblan. stod ut på lektionerna. slutade tidigare.
nu sitter jag på altan och äter glass och choklad för de som bryr sig. lite konstigt det dära med o komma hem från skolan o inte ha något att plugga på? och sola kan ja glömma eftersom det kom massa moln nu. daaaaamn!
sur/trött/död på spanskan? eller bara jävligt uttråkad.
barret ville inte vara med och woody låtsas som om att hon inte märker att jag tar kort.

tattoo

sjukt sugen på en till tattoo. visste inte riktigt vad jag ville ha, så målade en egen med saker jag vill ha. men får nog bli en till hösten!

snart dags att sova iaf. och jag vet att man inte ska klaga, men det är fööör varmt. ändå har jag varken kläder eller täcke, och fönstret är öppet. går fan inte att sova när det är äckligt kvavt i hela rummet.
well well. nightynighty!
PUSSS!

mys

har som sagt kollat på film, och den dög. sen blev det en lång varm dusch, och nu har jag nyss smörjt in mig osv. gött det. nu ska jag fortsätta mysa i sängen. enda som fattas är gosen.

fiiilm

nu ska jag mysa ner mig i sängen med choklaaaad och lite film! är ju ändå mulet, blött och kvavt ute så då får man inte dåligt samvete för att man ligger inne!
se om denna är något att hänga i julgranen!

There is only one happiness in life, to love and be loved.

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine...
Knowing that I could never find that feeling
with anyone other than you.



tisdag! vädret <3

hade sovmorgon till tio i tio. gick till skolan, hade föreläsning i 50 min sen sluta. värt? nej. sådana dagar ångrar man att man överhuvudtaget gick till skolan. gick till stan en sväng med brudera och köpte choklad och cola. sen traskade jag hemåt. lagade lite frukost när jag kom hem. försökte göra godare och snyggare stekta ägg och bacon än carl, men det är fan omöjligt. vet verkligen inte hur han bär sig åt? hans ägg och bacon blir alltid helt perfekta ju!
jaja. sen slängde jag på mig bikini, fick en ny idag av mor. så nu har jag 2 nya. nicee! så jävla gött väder ute verkligen! men var tvungen att gå in en stund nu för blev verkligen för varmt.
älskar väääädret! ♥

hemma från norge!

Kom hem för en stund sen från Oslo, tåget var försenat, ingen skräll. Har iaf varit en underbar långhelg med min älskling i norge. har myst i massor, paddlat kajak HAHA osv. träffat två härliga brudar också, haha skööööna!
i lördags var det även musikens dag, asmöe folk ute, trevligt! och igår gick jag och älskling tusen mil till aker brygge eller vare hette och åt mat på en restaurang, sjuuuukt mysigt!
varit en toppenhelg med andra ord!
älskar min carl-johan!

torsdag!

tar snart tåget till min älskling i norge, lalala ♥
PUSSS!

skrattar lika mycket varje gång! löööve it! hahahah


UNDERBART!

glömt o nämna att jag är HELT klar i skolan, hade mina två sista prov idag. och skiter fullständigt i hur det gick, för nu är jag så jävla fri! OM inte ngn idiotisk lärare kommer på något mer o ge oss efter långhelgen.. då jeflar blir jag förbannad! men nu ska jag inte tänka så, nu är jag glad över att skiten är ÖVER! jag har överlevt 2an som är det jobbigaste året. nu ska jag leva livet. PÖSSS!
Dock ska jag nog tenta upp mitt enda IG direkt när vi börjar trean, så lite plugg i sommar får det bli ändå.. men då slipper jag ha det efter mig, så tenta får det bli!

hohoh

Blev hungrig, visste inte vad jag skulle äta, så kom sis på att äggmacka skulle vara gott. så koka lite ägg fick det bli. och eftersom någon i familjen alltid frågar om det finns till dom när jag lagar något så koka jag några extra. sen, så snäll som man är så säger jag "jag koka ägg till er också, misstänkte att ni också ville ha" nej vad får man för svar då, vi vill ha pizza vi. MEN OKEJ, tack för den!! hahaha!
nu ska jag fixa litte. PUSSS!

happy birthday!

idag fyller min största idol år! 85 år skulle hon vara nu om hon levde. grattis världens finaste!



"When your life has ended, you get more famous" - marilyn monroe
"We are all of us stars and all of us deserve to shine" - marilyn monroe


mörn!

Bara för det åska igår så har min dröm inatt bestått av åska, åska och åter åska. och jag som är livrädd för åska. usch. menmen. nyss druckit kaffe, snart blire in i duschen. sen plugga lite osv. börjar ju halv 1 så får se vad jag hinner med. hehe. har mitt muntliga då, det måste gå bra!
jaja. ser inte ut o va speciellt bra väder idag, så shorts kan jag nog stryka..

RSS 2.0