det här örker jag bara inte

så underbart när man köper biljetter typ 10 månader innan. fixar boende. köper tågbiljetter osv. MEN OJ så råkar hon bli sjuk 40 min innan sin konsert idag. tvek om hon ens blir frisk tills imorgon kväll.
JAJA krya då! inte hennes fel iofs..

om man kunde spola tillbaka tiden. eller fram ett tag.


friday

Älskar att bli väckt tidigt av mor med en kaffe. chilla lite. och sen bara lägga sig och somna om igen! Inga måsten eller någonting! Har för en stund sen tagit en dusch och klätt mig! En promenad nu kanske?

angel


.


Lame week

Den här veckan kommer jag bli en no lifer. Dvs. jag har jävligt mycket plugg på min to do list. så bloggen kommer definitivt inte vara prio ett!
Inser nu att jag kanske borde ha pluggat i helgen. Men min käraste dissade norge och gosade med mig i helgen istället. Självklart värt det att skita i allt som ens har med plugg att göra. Ingen normal människa skulle prioritera att plugga istället för att träffa sin pojkvän som man bara träffar varannan helg. Helgen var i alla fall underbar! saknar honom grymt mycket redan!
Men har pluggat arlset av mig idag, eller nej, inte riktigt så mycket, men fått en hel del saker gjort! Fortsätter imorgon igen! Tänker absolut inte få panik över allt som måste göras. Jag tänker ta det chill, då blir allt braaaooo!
PUSS OCH GODNATT!

Att få ut sig saker man stör sig på är så förbaskat jävla skönt!

När man ska gå till matsalen i skolan brukar det oftast vara en fet jävla kö som sträcker sig utanför matsalsdörrarna. Att stå i kö tycker väl ingen är speciellt roligt, och speciellt inte nu på hösten och snart vintern när man får stå där och frysa arslet av sig. Något som har irriterat mig ett flertal gånger är att lärare går före hela kön. Varför får de gå före för? Vad fan tror de att en kö är till för? Har de prio 1 att få mat i skolan eller? Där sitter de i sina lärarrum och fettar sig med sina tårtor och sörplar på sitt goda kaffe (till skillnad från vårat äckliga starka, brända kaffe), nej då ska de också vara de som ska få mat först! Det som irriterar mig mest är att när lärare är påväg till matsalen och ser den feta kön så hör man hur de säger "det här har inte jag tid med, jag går före". jaha? och varför får lärare gå före och inte elever frågar man dem då. Då får man svaret "jag har jobbat halva lunchen så jag hinner inte stå i någon kö", JAHA MEN OKEJ, jag har pluggat halva min lunch och jag kanske inte heller har tid att stå i någon jävla kö! Det är väl för fan ingen som har tvingat lärare att rätta prov osv. på sin lunch. gört under din arbetstid och ställ dig i kö istället som alla andra.

Tillägnat Emmet och Barret

Hej kära flickor! Jag ber så mycket om ursäkt att jag är dålig på att uppdatera! Så jag hoppas verkligen ni läser detta inlägg nu när jag väl tar mig min dyrbara tid och skriver det! Vad vill ni veta då? Att jag precis har städat som en tok och att det blev skinande rent? för det blev det, king som man är! hmm, vad händer mer i mitt intressanta liv då.. ska plugga snart. Ja.. det var väl det. Men föressten! äter en ben & jerry som jag fick av min kära syster! så snälla syskon har inte ni va ;) mohahaha! hoppas ni blir läskade nu! haha, tycker om er. känns rent ut sagt patetiskt o skriva till er, hahaha, som om jag är en nolifer. haha
ska skriva ett inlägg sen om en sak jag ska klaga på.. hoppas ni väntar med spänning carolina och emma!
ska fortsätta käka på min glass nu! pussssshej flickorrrr!!

mys måndag!

Idag blev det en chill dag. dvs. inget plugg alls. tyckte att jag förtjänade det! snart blire bingen!

love


ååh telia..

Andra gången på bara några dagar som telias internet slutade funka. Brukar ju inte bara vara internet som funkar, utan allt som har med telia att göra ballar ju ur ibland. Kundtjänst brukar inte vara mycket till hjälp heller.
"vi har Sveriges bästa nät!" Bullshit!
jaja. nu funkar det igen i alla fall, dags att sluta klaga och börja visa smilgroparna igen!

mindfuck

Känns seriöst som om det är 10 stycken filosofilektioner som pågår i mitt huvud. Alltså är det bara massa mindfuck som pågår i mitt huvud. Allt är just nu så himla snurrigt, verkligen förvirrande. Det måste jag göra, det ska göras klart, det måste jag hinna med, det där måste göras idag, det måste bli klart nu, det hinner jag inte med, det vill jag göra, vad vill jag bli? det vill jag bli, jag vill bli det också, och det, något sånt skulle jag vilja göra, just ja, det måste vara klart imorgon, det måste jag fixa sen, pengar hit, pengar dit, vad ska man prioritera osv osv.
DÖ är ordet. Tänk om man bara låg på en strand i något varmt land just nu. Bara glömde allt för en stund. Det, det skulle jag gilla.

trött vs pigg

Varit en riktigt tröttis idag. En sådan där dag man bara vill försvinna en stund. Och det var precis det jag gjorde. La mig på två stolar i biblioteket och bara.. chillade, med stängda ögon. Det var helt underbart. (även fast inte min liggställning på stolarna kanske var den skönaste). Jaja. Det var dags att ha den sista lektionen, så det var bara att ta nya tag. Köpte mig en coca cola som piggna upp lite. När vi väl slutat blev jag trötter igen. Men gick ändå en promenad med sis. Och så gick vi till maxi.
sis köpte två energidrycker till mig! så det är dessa två som har hållt mig vaken och tvingat mig att göra spanska denna eftermiddag. Diggar den rosa energidrycken. En kvinnlig energidryck skapad av kvinnor med smak av grapefrukt! Den var gooood!

Helga!

Älskling kom till mig i torsdags och lämnade mig imorse!
mysis helg! ♥

Igår gick vi ut i skogen för att plocka svamp. Det är väldigt svårt att få med mig ut i skogen eftersom jag hatar skogen. Bara massa jobbiga grenar, träd, insekter o spindelnät. Men med älskling var det riktigt mysigt och vi hittade litte svamp! Men sammanlagt 4 fästingar (än så länge) fick vi med oss hem. Så idag har jag städat mitt rum med en tandborste typ från golv till tak, och allting som typ har med tyg o göra har hamnat i tvätten. Så kommer det någon jävla mer fästing nu vet jag inte vad jag gör.
Massa plugg har jag också. Men vet inte vart jag ska börja så därför har jag inte pluggat ett skit idag!

från botten till toppen!

Lyckan jag känner inombords just nu, går inte att beskriva i ord ♥

life is a bitch


Vilken helomvänding!

Säger man ens så? syftar på rubriken. Har inte orkat brytt mig om denna blogg för fem öre, och sanningen är den att jag har verkligen ingenting intressant att berätta eller har inte behövt skriva av mig något. Men idag släpptes bomben.
Dagen började faktiskt ganska bra. Sov ut till klockan 7 och orkade inte ens bry mig om att jag visste att jag skulle behöva stressa för att hinna göra mig iordning och allt det. Jag tog det istället lugnt när jag drack mitt kaffe och började sminka mig i lugn och ro. Flätade håret och satte bara på mig ett par kläder. Jag var ändå klar i god tid, och jag kände mig ändå bekväm och snygg i hur jag såg ut imorse. Det var verkligen en sådan morgon som jag kände att allt fick duga. Fint väder var det ute också, vilket gjorde allting bättre.
Jag och Ronja jobbade på bra på spanskan, och sedan blev det geografi. Vår redovisnig rullade på och dagen fortsatte bra. Men så kom religionen, som jag hade missat förra veckan. Och det betyder att jag måste ta igen det jag missat, och då missar jag det som vi jobbade med idag. Så slutade med att jag inte fattade ett skit och slutade bry mig om den.
När lektionen tog slut och det var lunch fick jag reda på att nästa tenta är vid höstlovet. Jag fick reda på mitt resultat på min förra tenta (som såklart var ig) först i förrgår. Hur ska jag hinna plugga och lära mig all matte på så kort tid? Tänkte att jag får ta det nästa tenta som kommer. MEN den är i januari. Vart är lilla jag då? Jo, i Costa Rica och jobbar med mitt PA. Så det kan jag ju också stryka. Just i det ögonblicket kom all stress och alla krav ikapp mig. Hur ska jag hinna med allt? Och att få uppgift staplad på hög varje dag som ska göras, gör inte precis saken lättare. Mitt humör gick därför från toppen till botten.
Gick till matsalen där det var som en jävla hönsgård. Det serverades pan pizza idag. Skolans pan pizza med ost som är som disktrasor och hårda skinkbitar som inte går att tugga. Ändå slogs folk om pizzorna som om de var en grupp människor i öknen och hade endast en vattendroppe kvar att dela på. Ingen pizzasallad fanns det heller, och heller inga glas. Kanske ska tillägga att besticken nästan var slut också. Och allt detta berodde ju självklart på att det var som en jävla hönsgård just i matsalen, och det är ganska förstående att mattanterna inte är som bläckfiskar med åtta armar och kan fixa allt på samma gång. Ändå så är det så, att i skolan ska det vara så att de flesta inte ska ha lunch samtidigt så att det ska uppstå denna typen av "problem".
Vet inte ens varför jag tog upp ett ämne om matsalen i skolan, men det är skönt att störa sig på saker ibland. Och när jag är riktigt arg stör jag mig till och med på människor som jag inte känner. T.ex. hur de skrattar, hur de tuggar sin mat, hur de beter sig osv. och jag vet att det är helt fel, jag är ju inte heller perfekt. Men det är något jag tyvärr inte kan förhindra tror jag. Om jag är riktigt riktigt arg kan jag sitta och bläddra i en tidning och kalla varenda människa olika saker. vad fan äre som är fel på mig undrar jag då? De har inte gjort så att jag ska bli på dåligt humör för fem öre. Men ärligt talat, så tror jag inte jag är ensam om detta.
vet inte ens vad jag yrar om längre. Är bara så jävla gött att få ut sig endel onödiga små saker som man stör sig på. Det är som om man kan pusta ut efteråt och bara skita i det sen.
Så nu har jag fått ur mig detta och ska glömma bort alla måsten som har med skolan att göra för en stund.
Allt löser dig ju ändå i slutändan på ett eller annat vis!

Tisdag!

ambitiösa i skolan!


spexfoto!

spexfoto idag! smurftema!
hihi tjooock

lördag

är sämst på att skriva. men har inte direkt något jag vill berätta, så inte så konstigt. ska iväg snart och hjälpa jossan att jobba lite i alla fall! det gynnar mig det!

RSS 2.0