Helgen!

Har spenderat de senaste dagarna med älskling, underbart! I fredags gjorde vi inte så mycket, myste mest! Somnade runt 1 och vaknade 7, gött! Jag låg kvar såklart men inte älskling, haha! På dagen åkte han te Björneborg några timmar så jag va hemma en stund. Sen runt 5 hämta han mig, då blev det hem te han en stund sen iväg och handla. Vi lagade lite tacopaj och kolla tv/film. Mys! Sen vart det ännu mer mys och sen söve! Söndagen gjorde vi inte så mycket, bakade muffins som inte blev goda alls. haha! Och sen kolla vi på Oscarsgalan med Filiph och Fredrik, men jag halvsöv. Sen blev det söva runt 2. Och idag har vi inte gjort mycket heller. Jag har mest legat i sängen som vanligt! Dock fick han med mig ut o gå en svänga, helt otroligt. Sen åkte vi en svänga med bilen, köpte cola och semlor. Sen började ångesten smyga sig på att han skulle åka te Norge idag :( jobbigt! saknar honom redan!
Men helgen har iaf varit toppenbra! ♥
Idag blev man moster åt denna lilla sötnos! Nellie blev namnet!

natti!

Har faktiskt pluggat lite, gick rätt bra! Blev inte klart dock så kan inte lämna in imorgon, men det kvittar! Har även färgat håret! Lovade mig själv att det skulle bli av i veckan, och det blev det ju! Så nu när jag har varit så duktig idag och både städat och pluggat istället för o sova ska jag belöna mig med Lost nu! Sen försöka sova lite så det blir fredag nångång!! Helgen kommer bli helt underbar med älskling! ♥
Något mer positivt är ju att det tydligen ska bli mildare väder! Skulle vara så udnerbart om snön bara smälte bort nu och det blev vår! Men det kommer nog gå rätt fort, för rätt som det är är det varmare ute och vår och man tänker tillbaka till den kalla vintern man aldrig trodde skulle ta slut. löööve it!
Imorgon blire även en soft dag. Lite engelska på möra, sen musikal, sen en lektion. Slutar 2! Fint det!

Torsdag

Börja dagen med svenska, halvsov. lite matte på efter det, blev inte mkt gjort där heller. och efter det spanska, och äntligen fick vi göra våran redovisning så nu är den ur vägen! Sen blev det lunch, sjukt vidrig mat så fick bli choklad och cola istället! Runt 1 var det förläsning. Den handla om Palestina och Israel konflikten. Jävligt skum föreläsning asså. Han som hade gjort filmen och höll i föreläsningen gjorde mig väldigt irriterad. Gillade inte hans attityd, och det märktes så väl vad han tyckte när folk sa sina åsikter. Han tyckte typ Sverige är dumma i huvve som inte bryr sig om konflikten där borta. Men hallå? Som om det är det enda landet som har problem i världen. Hur jävla mycket hjälper inte Sverige till egentligen? Men blir ju förfan ingen skillnad. Ingen som har tvingat oss att hjälpa, men ändå gör vi det. Och så en liten kommentar på den föreläsningen var typ att någon mådde dåligt över det där och tycker vi ska agera och inte skita i det. Det är ju precis vad vi gör? Vi ska ju inte känna skuld för att vi bor här? Klart att alla är lika mycket värda och ska ha samma rättigeheter, men det kommer aldrig bli så att det kommer bli fred i hela världen. Tyvärr. Klart man ska agera och hjälpa till, men det kommer alltid finnas rätt och fel. Jajaaa.. blev så irriterad på honom. På tal om något annat så var jag duktig och städa förut. Fick värsta kicken. Sen blev det dricka lite kaffe, käka glass och kolla film med lillerbror. Hade egentligen inte tid med det, men kan inte motstå min söta lilla goding när han frågar om jag kan göra honom sällskap! Menmen, nu äre dags o plugga! Sen färga håret om jag orkar!

Onsdag

Ovärd dag i skolan. Först naturkunskap, sen lite kort klassråd. Sen hål från typ tio till halv 2. Halv 2 historia till klockan tre. Gjorde inte ett skit på historian. Så jag och carro har bara suttit och väntat från 10 till tre idag på att få sluta. Men då är ju frågan varför vi inte drog hem? Jo, för att vi är så duktiga! Så var de med det! Klockan 3 följde jag med carro när hon klippte sig. Tog en timme typ. När hon var klar kom Simon och hämta oss. Hem o käka, och dricka lite kaffe! Lägga sig i sängen och plugga lite. Hann inte så långt innan jag somna typ. Så tvingade mig upp ur sängen. Satt en stund framför brasan för det var fittigt kallt! Trycka i sig några mackor för o piggna te litte! Och nyss dragit en dusch med lite hårinpackning, peeling och ansiktsmask. Lovely! Och nu är typ dagen slut, så ska kolla lite Lost tänkte jag! Kommer säkert somna.
Ointressant inlägg, javet.

saknar min carl så sjukt jävla mycket gör jag också!

tröööööttttt

Tittade precis på min "att göra lista". Kom fram till att jag gjort typ en grej. Eller nästan två. Tattuerat mig har jag ju gjort. Och börjat med historian. Men köpt present, pluggat matte, solat (som jag inte ens kan göra nu), köpt kläder, läsa ut en bok som skulle vara klar igår och färgat håret har jag icke gjort. Så prio 1 är ju köpa present till nästa vecka och färga håret! De andra grejerna kan jag lika gärna stryka för kommer aldrig hända. Eller jo, solningen. Men inte de andra grejerna. och jo köpa kläder förtås också!
Men har som sagt börjat med historian, har inte gjort mycket. Men börjat har jag gjort, det som är huvudsaken. Hur resultatet blir kan kvitta! Jajaaa. Blev förbaskat trött nu fast jag fick sova ut till klockan 11 idag. skumt. har ju vart en sååå hård dag, verkligen. not. Så då är ju frågan om man ska orka pallra sig upp ur sängen o ta sig en varm dusch och efter det dra lite Lost? Låter ju alldeles utmärkt det! Ska nog försöka somna tidigt idag också, imorgon börjar man vanlig tid. Naturkunskap. Och kom precis på att jag har naturläxa te imorrn, minns dock inte va det var för läxa? Har ändå inte med mig den hem så därför slipper jag den! söft!

va lite ego förut! fint det!

miss u

Började klockan två idag och slutade klockan tre. Kändes rätt ovärt att gå till skolan för att ha matte som jag hatar, men är man duktig så är man! Efter skolan blev det en sväng ner till stan med malin! Efter det hem och steka pannkakor, äta pannkakorna och sen sätta sig här. Klockan är redan fem typ. Historiaarbetet ska in på fredag. Nog dags att ta tag i det idag!


Saknar min carl! ♥

Tisdag

Har precis käkat frulle och tagit mig en dusch! Nu ska jag sminka mig!

satt som pricken över i!

Måste verkligen färga håret..

orkar inte ens titta på skiten. haha. färga håret i veckan är ett måste!



Måndag

Idag vaknade jag halv 5 imorse. Beror på att jag somna halv 8 igår kväll! Men det var gött! Låg o chilla till klockan 6, då blev det upp o duscha, sen ta sig en redig kopp kaffe! Sen skolan, lite seg dag. Gått som ett retard pga av smärtan i svansskotan. Jaja. Bara o stå ut! Överväger just nu om jag ska plugga eller inte.

Lite kort om helgen också. Fredags träffa älskling en stund. Mysa lite, slå halvt ihjäl sig. På kvällen blev det att tycka synd om sig själv. Lördagen bestod av städning. Drog en tattoo också. Som svider rätt gött nu efteråt känner jag. På kvällen blev det hem till älskling! Blev massa mys såklart. Sov kvar där. Men fick inte umgås så mycket med honom på söndagen eftersom han va i björneborg i typ 7 år och sen gick tåget kl 18. Men aaaah, bortser man från smärtan och att älskling åkte till Norge igår har det varit en bra helg! ♥

Lördag

strålande väder ute! göttgött! Vakna ganska tidigt idag, men somnade om. Gick upp runt 11 nån gång. Ingen va hemma så var tvungen att göra eget kaffe. Men det blev inte lika gott som mammas, så drack typ hälften bara. haha! Efter det satte jag igång och städa, sket i att jag hade ont i ryggen. Dock tog det ganska lång tid o städa. Men nu äre klart iaf! Ska snart dra en dusch tänkte ja!

blööööö

spyr på livet. hahahaa! hatar snön. hatar kylan. hatar mörkret. hatar folk som har synproblem som inte kan sluta glo. hatar plugg. hatar turerna till kd. hatar norge. hatar tattare som skriver statusuppdateringar och annat skit på facebook varannan minut. hatar nya msn. hatar lady gaga. hatar folk som har svårt att hålla käft.
Så. Nu känns det bättre!

Men jag älskar min carlis! ♥
bästbästbäst!

I'm about to lose my mind, you've been gone for so long

Inte pluggat ett skit. Bara kollat ett Lost avsnitt och halvsovit. Och duschat också! Sis ringde och sa att hon hade bakat cupcakes till mig, snällt det! ♥ Ska väl kolla lite Lost snart igen, eller sova!
Imorgon blir det bara tre lektioner, fett gött! Slutar 12 och då ska jag träffa älskling! Sen äntligen helg! Och efter helgen är det bara en vecka kvar till lov!

Ska vara lite negativ nu tänkte ja. JAG HATAR VINTERN! fattar inte ens varför den årstiden ens finns? Bara äcklig, mörk, kall och lång. Hur många människor är glada på vintern? Okej, vissa runt jul kanske, men resten av skittiden är ju förfan bara onödig. Ingen människa är fan glad på vintern typ. SKITårstid är vad det är. Dessutom äre så jävla fult med vinterjacka. Fult o vara blek. Det är jobbigt att gå när det är kallt och halt ute. Japp. Det var det!

Torsdag

Kom upp i hyffsat bra tid idag! Skulle möta filippa klockan 8, men hon va icke där, hon hade tydligen redan gått.. haha! Stog ändå där som ett retard och vänta till tio över, men sen gick jag! Började med lite film, sen en tråkig mattelektion, sen hål i 700 timmar. Drog en kebabtallrik idag igen. Den satt fint! Sen tillbaka te skolan, halvsova på samhällen. Efter samhällen idrott. Rasmus och Zander hade lektionen, va ju sköjj! Sen sluta 4. Gå hem i kylan, titta i brevlådan, mitt fina rosa skal hade kommit som jag nästan hade glömt bort att jag beställt. hihi! Jaja, det var det. Ointressant? JA. hehe. Städa rummet gjorde jag lite också. Och nu sitter jag och överväger om jag ska plugga eller inte. Pluggade ju aldrig igår heller.. men det löser sig!

kalasat litte!

Nu har vi kalasat klart! Och jag mår så sjukt jävla illa! Börja dagen med lite frukost som bestod av en ckokladkaka och sen lite kladdkaka på det! Sen skolans äckliga mat, sen hem och käka mat, sen en timme senare två feta räkmackor och två tårtbitar.. så känslan just nu är typ att jag aldrig mer vill äta! uuuuusch! hahaha
Men ja, nog tjatat om mat. Går över till något tråkigare istället, ja självklart är det plugg jag pratar om. Har jag pluggat något än? nej. Är jag idiot? ja. Kände mig ganska motiverad förut och börja ta fram lite fakta om den där jävla Berlinmuren. Slutade med att jag satt och läste massa bloggar istället.. Nu får jag fan skärpa mig! Måndag, skulle pluggat, sov istället. Tisdag, samma som måndag. Måste seriöst sluta skjuta fram på saker. Arbetet i historian har vi haft 6 veckor på oss att jobba med, det ska in nästa torsdag och jag har inte ens börjat. Och det blir inte bättre av att jag sitter och klagar på mig själv över att jag inte gjort det. Så antingen tar jag bara tag i det eller fortsätter glida på en räkmacka och panikplugga dagen innan istället!

Denna goda bakade sis idag! God var den så det är ju värt det att jag
mår illa nu! Tim bakade också en tårta med Hampus! Den va god den
med kanske jag ska tillägga!

En liten tanke bara

Tycker synd om de människor som tror att de är goda för att de har skuldkänslor. Endel lever på skuldkänslor och manipulation för att få det de vill ha. Visst ska man ha skuldkänslor om man gjort något riktigt fel, men rättar man till det sen är det bara att skita i det. Liksom om man har gjort något riktigt dumt mot någon, men ändå fixar till det sen, är det inte rätt av den andra personen att älta det och utnyttja situationen. T.ex. "du är skyldig mig det eftersom du gjorde så som du gjorde". Men vafan, har man rättat till den lilla skulden så tycker jag att det ska glömmas sen! Det är vanligast hos tjejer/kvinnor att de har skuldkänslor pga att det är oftast de som har dåligast sjävlförtroende. Och det beror ju självklart på jämdställdheten i dagens samhälle. Det har alltid vart kvinnorna som är lite sämre.
Även det där om att man kanske går och klagar på att man har ont någonstans så kommer det alltid en liten bitterfitta som säger typ "tänk på mig då som hade den sjukdomen, jag kunde dött, och du går och klagar att du har ont någonstans just nu?" Men wtf, ska man sluta klaga på sin egen smärta bara för att någon annan kanske har/haft en dödlig sjukdom? Personen blir ju inte friskare bara för att man slutar klaga på sin egna smärta.
Och så finns det ju den dära klassiska meningen "ät upp din mat, tänk på barnen i Afrika!" Ja, det är synd om barnen i Afrika och andra länder som inte får någon mat. Men bara för att man inte orkar äta upp sin mat när man bor i ett rikare land blir det ju inte bättre. Om jag skiter i att äta upp min mat för att det är äckligt eller att jag inte orkar, ska jag då få skuldkänslor över att dom inte får någon mat alls? Dom blir ju inte mättare bara för att jag äter upp min mat. Om man har skuldkänslor över detta så ska man ju göra något åt det istället för att tvinga i sig maten om man är mätt. Man hjälper dem ju inte ett dugg om man skiter i att äta liksom?! Kanske låter jävligt elakt, men det är ju sant! Man ska inte få skuldkänslor över att man hade turen att födas i ett rikt land.
Det jag menar är att man ska inte få skuldkänslor över vissa saker. För det finns alltid någon som har det värre, och det går inte att ändra på det. Och har man så pass mycket skuldkänslor så får man göra något åt det. För ingenting blir bättre av att bara gå omkring och grunna på det!

Onsdag

Nyss hemkommen från karlstad, va rätt soft idag! och fick reda på varför jag haft sånt taskigt humör på senaste tiden, vilket var skönt! Nu har jag nyss käkat, gööööd! Ska käka ännu mer sen eftersom Hans fyller år idag! gött det! Jennifer fyller också år idag, så grattis till henne!
Kändes dock rätt ovärt o gå till skolan idag för o bara ha en lektion och sen hål efter det, och när hålet väl var slut åka till kd direkt. Menmen!

Jaja, ska väl plugga lite idag då, måste ju få det gjort nån gång så!


Each day I love you more, today more than yesterday and less than tomorrow

Har precis duschat, gjort ansiktsmask och allt sånt där! göööd! Pluggat har jag inte gjort än heller, idiot är vad jag är! Borde verkligen göra det nu..snart eller senare kanske? hehe! Men har vart på ett ganska taskigt humör efter att jag vaknade förut, och inte vet jag varför. Kanske för att jag var trött? Eller för att jag saknar min älskling så mycket? Eller för att jag vill döda vissa personer? Är nog en blandning av dessa skulle jag chansa på! Menmen, bara o ta det med en nypa salt! Jaaaaa! Funderar även starkt på att skita i första lektionen imorgon, men känns rätt ovärt på ett sätt också eftersom då har jag bara spanska eftersom jag ska till Karlstad imorgon klockan 1! Jaja, det märks väl imörabitti hur jag gör!

Har lite mer saker jag måste göra också!
  • Färga håret..igen! gjorde det för ca tre veckor sen, men håret växer ju som ogräs så har redan en trevlig utväxt!
  • Sola!! Men det får jag ju inte göra på ett tag. jävla piercing!
  • Köpa present!
  • tattuera mig!
  • plugga matte så jag kanske får mer än 3 poäng på nästa prov. Dock prioriterar jag inte denna punkt i min måste lista så den kan kvitta.
  • köpa massa klädeeeeeer! men shoppa är ju inte mitt största intresse direkt.
  • Börja med mitt arbete i historian som ska in nästa torsdag.. bra där!
  • läsa ut en bok innan måndag!
Det var väl det mesta jag kunde komma på nu! är väl säkert mer saker, men det kommer jag väl på när.. ja när jag kommer på det helt enkelt!
Försöker se lite glad ut typ, gick väl sådär vaaa.
Väldigt bra låt, JAA! Dr. Dre – I Need A Doctor - Explicit Version

Tisdag

Sovmorgon idag till tio i tio som varje tisdag, gött det! Började dagen med ett engelskaprov, gick väl sådär. Efter det typ sitta o chilla på spanskan eftersom vi typ va klara inför redovisningen imorgon! Sen efter spanskan va de håltimme som vanligt, då drog jag och Malin till Orion och käka kebab! Satt fint må jag säga! Efter en stund kom Elin också, och vi satt kvar en stund. Sen sista lektionen vart det matte, alla var övertrötta som vanligt, lovely! hahahah! Sen sluta klockan tre. Skulle egentligen med Malin och Elin hem o glo film, men jag trodde att jag skulle vara duktig och plugga istället. Hur gick det då? Jo somnade och vaknade klockan 5, kunde lika gärna följt med ändå. Men nej, nu måste jag snart ta tag i plugget. Drack lite kaffe nyss för o piggna till, men det var inte så gott. Jajaaa!
Funderar starkt på att rensa min vänlista på fb också för shit va trött jag blir på vissa folks statusuppdateringar var femte minut. Och det är ju bara ett visst folk som skriver sånna inlägg också. Typ igår, tre inlägg var femte minut skrivet av en o samma person "ååh jag hatar mitt liv" "är så trött på detta skitliv" osv osv.. JA vi har fattat att du mår dåligt nu! buhu, get over it eller säg det till någon annan! Jajaaaaa! HEJDÅ!

Kunde inte motstå malins söta små hundögon, så var bara tvungen att
köpa en sån till henne!

trött

Fortfarande så jävla trött. Borde läsa lite i boken som ska vara utläst om en vecka, har typ läst en sida. Men jag orkar verkligen inte. Gör bara massa annat som jag inte borde göra, hehe! Ska nog ta en varm dusch snart, sen käka lite! Och typ läsa lite innan jag ska söve sen! Ja, så får det nog bli!


Beställde nyss detta gulliga skal!

Måndag

Råka försova mig lite imorse så gick upp runt tjugo över 7. Var så jävla trött och orka verkligen inte stressa så chilla litte. Kom i tid ändå! Men kände mig rätt osnygg hela dagen, haha! jaja! Började med lite arbetssätt och lärande, kollade på någon film om hjärnan. Efter den lektionen var de commontest i engelskan. Hörförståelse, hack i skivan, hörde typ inte ett skit, så gick åt helvete haha! Sen vart de lunch. Efter de svenska, film igen och sen samhäll. Jag, My och Petra blev äntligen klara med Sudan analysen som skulle in typ förra året, haha! Fett gött! Slutade tio i två. Hem o städa lite sen söve till klockan 5 typ! Och nu ska jag väl plugga lite snart.
Alla hjärtans dag äre idag också! Vet inte riktigt vad jag tycker om den dagen. Visst det är väl gulligt, men när det är "allas" dag så känns det inte så jättespeciellt o typ få presenter oså, typ ett måste ju. Jag skulle bli gladare om jag fick en present lite random en annan dag. Sen finns det ju de som inte har någon de är tillsammans med, som kanske har jättedåligt självförtroende och tycker denna dagen är döden. Och nej jag pratar inte om mig själv för jag har bra självförtroende och finaste pojkvännen! Men iaf, de personer sitter väl typ o deppar den här dagen och får ännu dåligare självförtroende eftersom de kanske tror att de inte duger för någon. Det lär ju vara så iaf, eftersom andra högtider där man är tillsammans med sina nära och kära finns det vissa människor som är så ensamma och inser just då hur ensamma de är, så de tar sitt liv. Det är ju rätt tragiskt! Får hoppas inget sånt har hänt idag!
Jaja, det var bara en tanke!
Puss!

love


Helgen!

Efter att jag slutat i fredags blev de bara hem o fixa lite sen va med älskling! Käka lite thai o myste! fint det! På lördagen blev det mer mys, en sväng till björneborg, ännu mer mys och sen så laga älskling lite god mat! Och efter det ännu mer mys såklart! Och sen så vart det söndag tyvärr. Myste lite, åkte en sväng med bilen sen hem o mysa och få söndagsångest. Saknar honom redan ♥

duktig!

Har nu äntligen gjort klart min reflektion som skulle in förra veckan! Så nu ska jag belöna mig själv med lite cola och Lost! Och äntligen har gubbarna tagit tummen ur röven och börjat skotta lite smått! Nu fattas bara fredag och mys med älskling! ♥

Sådär ja!

Nu är humöret på topp igen! Nu ska det pluggas!

fittsnö!

Vaknar imorse av ett sms, några minuter senare ytterligare ett sms, sen en stund senare 700 till typ. Alla undra om de blev ngn sovmorgon och sluta tidigare idag, och jag vänta på sms från lärarn, men inget kom. Så ingen sovmorgon eller sluta halv 12 blev det som de flesta hade räknat med. Då vare bara att gå upp och hälla i sig kaffet fort som fan och stressa med att göra sig iordning. Tittar ut genom fönstret, och det snöar! Perfekt start på dagen, verkligen!! Första lektionen kolla vi på Frankenstein, dålig och äcklig film. Efter det matte som suuuuuger. Och sen lite spanska som grädden på moset! På lunchen blev det äckliga pannkakor, och pricken över i, en äcklig person några meter bort. Så det fick bli Orion och fika istället! Tog en latte med chokladsmak. God var den, men fuck va illa jag mådde efter den! Nog bakelsens fel också! Sen avsluta med en 80 minuters samhällslektion med lite u-landsproblem. Tjohooo.. Fick iaf sluta halv 3 idag istället för 4. Då blev det ner till stan med tjejerna och leta presenter till jennie o sabbi! Tog sisådär 1,5 timme. Tung äcklig väska, massa snö, varmt, trött. blööööö! Sen gå hem i äckelvädret också, går ju för fan inte gå! Vafan äre ingen som skottar för?! IDIOTER! Och om det fortfarande snöar? Kan väl skotta ändå eller. Ååh blir så jävla aaaaarg. Har fan varit glad hur länge som hellst nu, men nu äre så jävla mycket i skolan, karlstad varenda vecka och träffa sin pojkvän så jävla sällan! Det enda som gör mig glad just nu är att jag får träffa honom i helgen!! Då kvittar allt, det får vara hur jävligt som helst, snöa hur mycket det vill och all sån där skit. Bara jag är med min goding är allt perfekt iaf! Så snälla ge mig fredag NU!
JAJA nu ska jag fortsätta städa, sen dö lite i sängen, borde verkligen plugga, men får se hur det blir med det! En till jävlig sak är ju att jag slutar 4 imorgon, I just love the lovely life!

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Lovade mig själv att göra klart reflektionen i svenskan idag, hur långt har jag kommit? inte så långt. Funderar på o sova istället! La mig ner förut och halvsov, men började skratta högt för mig själv istället. Har kollat på massa videos, och jag fullkomligt dör va roliga dom är, HAHA! Kanske ska kolla dom igen, haha, ja jag tror nog det!


yummiiieeeeeee ♥

Onsdag

Rätt soft dag idag! Började dagen med naturkunskapsprov, gick åt helvete! Men va gör det om 100 år? Jaja, sen lite kort klassråd med fika som vi brukar ha vissa onsdagar. Efter det håltimme, den gick rätt fort! Sen lite spanska på det också! Slutade halv 2! söft det! Sen hem, käka, göra ltie yoga, käka lite choklad och nu snart blire plugg!
Puss!

Det var den dagen det!

Dagen har bestått av sova, lite plugg, mer sova, lite mer plugg, sova lite till och pluggat ytterligare! Känns ändå som om inget fastnar, men jaja skitsamma! Ska snart ta en varm jävla dusch, sen plugga lite till och efter det kolla Lost!
Sket ju i o kolla Lost igår och kollade Mean Girls 2 istället. Inte den bästa filmen jag sett iaf! Ettan är sjukt mycket bättre, kändes som tvåan typ va en parodifilm eller nöe.
Bättre mår jag nu oxå, gött! Hoppas det håller i sig bara! Måste till skolan imorgon, tänker inte missa det förbaskade provet! Menmen, trots att jag är lite sjuk och har skitmycket i skolan och lite andra saker är jag glad ändå! Måste ju alltid hitta det positiva i allt ju! heheh
Puss!

Lite dålig på o lägga in bilder, så fick bli en söt bild från helgen!

Tisdag

Vaknade imorse av att jag mådde sjukt illa, så fick bli o lägga sig igen! Vaknade igen runt halv 2, och sen dess har ja bara legat här o degat! Och börjar även känna mig lite bättre, skönt!
Ska väl plugga lite snart tänkte jag, måste man så måste man!
jaja, pussss!

Jävla snöööö

Det får gärna sluta snöa ute, gör inte mig ett dugg! Trodde ju att snön skulle börja försvinna, regnade ju för fan förut, men ack så fel jag hade! Fattar inte varför vintern ska vara så jävla lång och sommaren typ 1 månad? Jaja, bara o stå ut.. Ska fan flytta utomlands senare i livet i vilket fall!

Nu har jag iaf pluggat massor. Har flera sidor sammanfattningar, så imorgon ska jag var nörd och lära in allt.
Nu ska jag nog lägga mig o kolla på Mean girls 2! Älskar ettan, så får hoppas tvåan är bra den med! haha!
Imorgon har vi friluftsdag, woho. Dock så ska jag inte vara ute ngt, vilket är tur. Blir väl lika slappt som förra året, dvs. sitta o glo/sova. Fint det! Går nog hem tidigare oxå! Synd bara att friluftsdagen är på en tisdag som är en så soft dag, får ju fan ingen sovmorgon imorgon som jag brukar ha på tisdagar, gaah! Jaja, får väl vara glad över att vi inte har idrott på torsdag istället! Uppskattas verkligen!
Jaja, nog tjatat. Ska väl fortsätta trycka i mig fett och hoppas på att gå upp några kg, så man slipper höra en kommentar varenda dag "gud va smal du är!" Nehe?! som om ja inte visste det, ingen behöver upplysa mig om det. Gillade dock inte kommentaren jag fick i fredags om att jag tydligen ser ut som ett "jävla aneroxiabarn". Lite o ta i kanske! Jaja skitsamma, är glad över att jag inte är sjukt fet iaf! haha!
Jajaaaaa, film nu!

fett <3

Vad vore världen utan onyttigt? är ju så jävla gött! Fattar inte hur folk orkar hålla på o äta nyttigt, som typ inte ens är gott. Undrar vrf det är så att onyttigt är gott och nyttigt äckligt?! jaja, skitsamma! Nu ska jag iaf äta munkar, kakor, choklad, chips och dricka lite red bull och cola såklart! Plugga ska jag göra också eftersom jag är så duktig!
Puss!

så duktig så!

En kort liten sammanfattning av min eftermiddag hittils.
Kollat facebook ett antal gånger, läst bloggar, druckit kaffe, gjort yoga och pluggat massor typ. Om en stund följer jag nog med mammi o handlar lite, måste ha onyttigt. Sen efter det måste jag fortsätta plugga. Love it so fucking much, naaaat heheheheh.
Och får jag inte träffa Carl snart så vet jag inte vad jag gör!

Måndag

Går upp runt 6 idag, dricker mitt ljuvliga morgonkaffe och stressar inte nånting på hela morgonen för en gångs skull, hur jävla gött som hellst! Kommer till skolan tio över 8 typ, och lektionen är självklart inställd. Sitter och väntar på en ovärd engelska lektion som började klockan 10 typ. Satt i datasal o gjorde typ inget. Lunch tjugo i 11, men matsalen öppnar ju inte förräns tio över så bara o vänta! Käka lite äcklig mat, sen vänta på att nästa lektion skulle börja kvart i 12, men neeej de sista lektionerna va också inställda. Såna här dagar vill jag bara radera för fan va arg man blir.
Och inte blir det bättre heller när man inte får träffa sin älskling som man saknar otroligt jävla mycket! fuck life.

Carl-Johan <3

Miss :/

Love u ♥

plugg

Har pluggat lite nu, och det är så jävla tråkigt och ointressant. Ska nog göra lite annat nu ist!

Söndag

Vaknade rätt tidigt idag, pigg och utvilad! Men låg kvar i sängen ändå till klockan 11 ungefär. Gick ner och drack lite kaffe! mums! Nu ska jag sätta igång o plugga, har prov och inlämningsuppgifter.. boring!
Saknar min älskling otroligt mycket! Jobbigt det här!

Dannis 18-års fest!

Hade en toppenkväll igår! Drog till Linnea, sen så drog hon jag och kouba upp till Linn där vi gjorde oss klara och börja lite smått. Sen kom skjussen så blev det till Rudskoga där Daniella hade sin 18-års fest! Vart en riktigt toppen kväll med toppenmänniskor!

inte de bästa bilderna kanske, hah!

Lovely friday

Försov mig lite imorse, så fick stressa sönder. Så idag har jag haft en fuldag! uuuusch! Börja dagen med engelska och efter det historia. Fick inte speciellt mycket gjort. Nästa lektion va inställd så väntade på att steff skulle sluta. Vi gick te stan, jag köpte en klänning te ikväll! Så nu var det problemet ur världen! hehe! Nu ska jag väl käka och alt sånt, sen senare blir det hem till Linnea, sen vidare till Linn! Och till sist fira Danni! Awesome!

duktig tjej!

Har både pluggat och städat! Så duktig är jag! Dock har jag ju inte gjort min reflektion i svenskan som ska in imorgon, menmen, tar det i helgen.. kanske. Jaja, duschat har jag gjort också! Så nu sitter jag i min rosa favorit morgonrock! Brutit två naglar också, damn it! Skyller på vädret! hehe! Jajaaaaa!
Eftersom jag har vart på banken idag så funkar allt med internetbank och skit som det ska! Upptäckte att jag har gjort av med ca 5000 spänn på en vecka, undrar va jag har köpt egentligen? jaja, pengar är till för o spenderas!
Imorgon är det fredag också, woho! Då blire te o fira Danni! Kommer bli toppen!

Saknar min älskling enormt jävla mycket! Så därför hatar jag just nu att landet Norge existerar! Om det landet aldrig hade funnits så hade inte min goding kunnat fått jobb där vilket hade varit underbart! Iaf för mig! hihi! Kanske gick lite överstyr nu, hehe. Glad för hans skull iaf även fast jag ska behöva sakna sönder honom varenda eviga sekund! ♥


muuuuuuuuums!

Ny bikini och nya solglasögon

Har klickat hem en ny bikini och nya solglasögon. Leopardmönstrat! nice!
Nu ska jag käka mat, sen städa!

Februari 3

Kom hem från stan för en stund sen. Va där med mor och sis. köpte skal till mobilen, ett par nya strumpbyxor och tvättgrej till piercingen. Va även inne på banken och fixade lite, så nu är det gjort! Nu väntar jag på mat, men funderar på om jag ska städa först så det oxå äe gjort! plugga ska jag göra idag oxå, idiot som jag är har skjutit fram pluggandet hela veckan, så idag har jag massor att plugga på!

Februari 2

Soft dag i skolan. Kolla film första lektionen och efter det klassråd. På hålet drog vi till pizza house o käkade. Efter det var det bara en lektion kvar, och då nörda vi bara i datasalen. Satt dock kvar i skolan en timme efter att vi slutade och tjatade lite! Om en stund ska jag väl sätta igång o plugga. vill helst bara sova, men det gjorde jag igår efter skolan, så idag får det bli plugg!



februari 1

Soft dag. Sovmorgon, två softa lektioner, hål i några timmar sen en lektion till sen sluta. Hem, äta, leka med lillebror, öppna engelskboken, somna i den. Vakna nyss, gick ner o käka. Snart duscha, sen Lost typ, sen sova.

RSS 2.0