Sunshine

Solen lyser idag, feeetttt nice! Jag skulle absolut inte tacka nej till vår nu! yeye. Har precis käkat pannkakor te frukost (Brunch?) hehe, det var gott. Är dock jävligt mätt. Innan det städa jag min garderob, duktig som man är. Dock har jag en liten undran, hur kommer det sig att man aldrig har några kläder, men när man väl ska städa garderoben har man hur möe som helst? skumt.
Dags att göra sig iordning snart iaf. Ska ner och träna sen! Jag som alltid har tyckt att träning är överskattat, men fan vad kul det är! Behövde tydligen bara börja träna för att ändra mig. Det är ju bra!
Ha en fin dag! pösss!
Costa Rica ♥
Vill till värmen igen. Har nog aldrig velat åka utomlands så mycket som nu!

långsamt uppåt men alltid så jävla fort neråt

äckliga kyla och äckliga snö.


ta mig tillbaka


lycka vs olycka

Läste en artikel om Facebook där rubriken löd "Facebook gör dig olycklig"
Det började med att det stod att ju mer tid du spenderar på facebook, desto olyckligare blir du. Varför då? Jo, anledningen till detta var tydligen att människor i dagens samhälle blir olyckliga över att läsa andras lyckliga statusuppdateringar. Med andra ord, folk skriver uppdateringar om deras liv som verkar hur bra som helst osv. vilket gör andra människor avundsjuka och inbillar sig att deras liv suger. "ÅÅh den personen har gjort det och det roliga igen och bla bla.. vad får jag? varför har inte jag sådan tur för? Åh vad roligt hon har hela tiden" hänger ni med? Jag har bara en sak att säga om detta.. BULLSHIT! haha! Jag blir fan inte olyckligare av att sitta vid facebook. Varför blir jag inte det då? JO för att jag ser dagligen uppdateringar som "ååh jag orkar inge mer, hur kan du vara så dum i huvudet? Jag som litade på dig.. är så trött på det här jävla livet.. jävla idiot är vad du är!" På vilket sätt blir jag olyckligare av att läsa detta då? Haha, blir förfan lyckligare av att läsa detta eftersom jag då inser att fan vilket underbart liv jag lever! Nej men ärligt talat, visst fan ska man få vara ledsen osv. men på facebook kan man väl visa lite stake och sluta böla som en treåring som har tappat sin glass på backen? nej, istället ska man utstråla negativitet och emotionella känslor.. KUL LIV.. inte.

tisdag 24 januari

yo! sämst på att blogga. kan bero på att ja har varit bortrest och att orken försvunnit. MEN får se om jag örker medd detta! Alltid kul och klaga och skriva av sig det också. mohahha!
Kan ju börja med två grejer som jag bara måste klaga på!
Först och främst så är skolan så jävla fattig eller nöe och måste dra in på elpriserna EFTERSOM de inte har på elementen i skolan. Vad fan är grejen med det? Kul att gå o frysa hela tiden. Får sitta med jacka, mössa, vantar o halsduk för att inte frysa. BRA arbetsmiljöööö, verkligen!
För det andra blir ja så trött på människor som inte ens kan anstränga sig det minsta lilla för att se lite fräscha ut. Finns en person, som jag ärligt talat tycker är äcklig. Vet att det är elakt o säga så, men det skiter jag i. Fett och ruffsigt hår, stinker svett och ser bara allmänt ohyffsad ut.
Och det värsta är när personer (speciellt såna personer) hostar eller nyser rakt ut. HÅLL FÖR KÄFTEN FÖR FAN! vidrigt!
åååh.. skön..t! alltid lika gött o få ur sig saker.

La fortuna!

Sitter just nu på ett hotell i La Fortuna. Vi är lediga i helgen, vilket är skönt. Ni kanske tror att det är ett lätt jobb vi gör med lite djur, men ikke! Vi bär stenar från en flod inne i djungeln, vi gräver, blandar cement, gjuter nya golv, målar, städar burar osv. Men självklart så gosar vi med djuren också! Men orkar faktiskt inte skriva så mycket för just nu är jag väääldigt hungrig så ska leta upp någon fin restaurang!
Vi höres! Hoppas alla har det bra!
PUSS!
Om ni vill se bilder, gå in på vår blogg under!
http://costaricaproject.wordpress.com/

in costa rica!

igår kväll anlände jag och josefine till costa rica! awesome! resan tog över ett dygn, så vi va sjuuukt trötta! idag var vi lediga så idag har vi bara stekt i solen och badat! riktigt nice! nu på kvällen (i costa rica är klockan just nu 20.00) så har vi chillat med trevliga människor! imorgon börjar vi jobba på djurcentret och så får vi träffa vår värdsfamilj! nicee!
hörs! puss!


RSS 2.0