Måndag

Tog en sovmorgon imorse, kände att jag behövde det. Så idag var det bara tre lektioner ist för fyra för min del. Efter skolan blev det karlstad, börjar bli tjatigt nu.. jaja! Påvägen hem tryckte ja en hamburgare o lite pommes, göööd!
Sen så har jag väl bara suttit här.
Helgen har varit toppen! Spenderades med älskling! Massa mys! ♥

Happiness

Har nog aldrig vart såhär aktiv efter skolan, dvs att ha orkat duschat, städat o pluggat direkt när jag kommit hem. Brukar alltid lägga mig i sängen med datorn och skjuta upp de grejjerna te kvällen. Så duktig så! Och är på jävligt bra humör också! Finns inget som kan göra mig sur nu! glaaaad tjej!
Edward Sharpe & The Magnetic Zeros – Home


Januari 27

Förintelsens minnesdag idag! Så hemskt när man tänker på det, att döda så många oskyldiga människor. fyfan!
Jaja, om man bortser från att tänka på det har dagen varit bra! Hela förmiddagen hade vi "framtidsresan" det sööög, så vi gick till Orion ist vid 10 och satt där till halv 1. Sen bara två lektioner sen slutade vi vid 4! Soft dag. Älskling kommer hem ikväll också, och jag är ÖVERLYCKLIG! ♥
Nu ska jag duscha, städa sen ta tag i plugget! yeey..

frukost! petra glad som vanligt, haha!

So appalled

Nyss käkat körv me brö! göttgött! Pluggat har jag inte gjort än heller, orkar inte. Datorns fel, man fastnar ju vid den. Får ta plugget sen.. eller imorrn. Dock så hade ja tänkt o söve efter skolan imorrn, jobbigt beslut detta. haha! Jaja, ska kolla Lost nu, och tycka synd om mig själv med lite cola som tröstmedel. saknar min älskling så jävla möe!
Ska bara störa mig på en grej först. Är så sjukt trött på all jävla uppmärksamhet på facebook. Typ halvhemliga inlägg som handlar om något man inte får veta när man läser det (svårt o förklara) men typ, verkligen uppmärksamhetsinlägg! Och så kommenterar någon och frågar vad som hänt, och den typ "vill inte ta det här" Men förihelvete, skriv inte ut det på facebook då om det är så jävla hemligt. Okej, jag kanske skriver lite damptexter på bloggen. Men det är min blogg, och jag skriver vad jag vill. Jag tvingar ju ingen o läsa den. Men på facebook när man ser jävla uppmärksamhetsinlägg automatiskt.. blöööö! jaja. ska väl kanske inte lägga energi på o störa mig på sånt, haha. Men alla stör sig alltid på ngt, och jag stör mig på den lilla grejjen, så är det bara!
Nog tjatat, Lost nuuuuu!

onsdag

Slutade tre som sagt. Gick ner te stan med carro o fia efter skolan o kika litte, impulsköpte en klocka. Kom hem efter 4, drack kaffe med mor och töntade mig (som vanligt) till klockan 5, och oj så hon skratta. haha! Nu ligger jag i sängen och fryser och saknar min älskling! Ska nog plugga lite, sen kolla Lost!!
Kollade även lite utlandsresor med Carro idag. Eftersom alla ska utomlands utom vi typ så funderar hon och jag på o dra! Skulle va nice! jaja, får se hure blir!

skolan

Har spanska nu, hehe. Håller på o jobbar med Mexico med lite brudar! fint det! Slutar tre idag, då blire hem o plugga o söve tror ja! sooooft


natti!

Duschat, smörjt in mig med alla krämer, målat naglarna osv! Nu ska jag söve snart!
Saknar min älskling så sjukt mycket!

How's it feel now? Yeah funny ain't it

Har kollat lite Lost och druckit massa cola och tryckt massa chips! Ska tamefan gå upp lite i vikt asså! Har även beställt ny telefon, lika bra innan den andra går i två delar! haha! Nu sitter jag och avnjuter lite eminem ♥ Ska väl duscha snart tänkte jag! Måste skriva en jävla lista på skit jag ska köpa och göra o allt, helt jävla snurrigt ju! Jaja, de fixer sig! Inget pluggande har det vart för mig idag heller! Eller jag behöver ju egentligen göra det, men kände att jag förtjäna att ligga i sängen o inte göra nånting, som jag alltid gör dock! haha jaja nog tjatat!

tisdag

Nyss hemkommen från skolan! Riktigt rolig dag! Slutade tre, men satt kvar en stund med lite brudar! Nu ska jag äta chips o dricka cola! gööööd

skolan

drar te skolan nu, älskar tisdagar!

You are the best thing!

Nu har jag pluggat klart för idag, och det känns.. skön...t! heheh! Mitt humör är just nu på topp, tänk vad man kan bli glad så snabbt! Nog tack vare för att syster ringde och vi kollade massa jävla cp klipp på youtube, och även att pappa ringde! Och så måste jag tacka musiken också. Och mig själv såklart. Tänkte lite på det tråkiga, liksom livet är hårt, men jämfört med vad egentligen? Bara acceptera livet förfan och le åt sig själv och det dåliga! Och självklart ska självförtroendet vara på topp, vilket det är nu! Nu ska jag duscha sen bara ta det så jävla lugnt och tänka på min älsklingscarl! ♥ Det är nog det enda dåliga nu, att jag saknar honom så fruktansvärt mycket! Men aaaaah.. får väl tänka positvivt där med då, dvs att det kommer bli så sjukt jävla underbart att träffa honom när jag gör det nästa gång! jaja, nog tjatat, duschen vare ja! puss!

Solen i ögonen

Efter lite damputbrott, slipknot och The acacia strain på högsta volym, onda tankar, choklad, cola och lite lars winnerbäck på det så är jag nu på bättre humör! Det sägs att man inte ska ta ut sin ilska på andra personer, men varför inte? Det funkar ju utmärkt! Självklart beror det ju på vem personen är också.
Nu ska jag bara skriva klart min hemtenta sen dra lite Lost! Måste fixa mina naglar lite också! Och sola ska jag glra mer i veckan. Brun och fin ska man va!

GRATTIS MY!

IDAG FYLLER DENNA GODING ÅR! GRATTISSSS! ♥


fucker

Kom precis hem från skolan, hur många bryr sig? nej just det, ingen. Både bra och dålig dag, var väl arg halva dagen och sjukt glad andra halvan!
tycker nästan synd om dig, eller nej det gör jag inte. Fula äckliga missfoster. Inse att du är en jävla förlorare!
Nu ska jag göra något jag inte gjort på väldigt länge..
Slipknot – People = Shit

Collapse

Nu har jag duschat och allt sånt där, så ska väl dra lite Lost snart sen ta natta! saknar min carlis väldigt mycket också! Jajajaja helgen har väl varit bra förövrigt!
War Of Ages – Collapse


When the drugs don't work no more you get high on life

Har inte börjat plugga än, och det ska in imorgon, bra där elise! Det är ingen glädje att vara sysslolös, det roliga är att ha mycket att göra och strunta i att göra det. Så sant, så sant!
Ska väl dra en dusch snart istället, och ansiktsmask, peeling och allt sånt där. Det är ju söndag, alltså den dagen jag bara bryr mig om mig själv. typ. haha! nej men chillar iaf!

söndag

Kom precis hem från pappa. Eller, deras stuga då. Riktigt fint! Fikade oså, mysigt! Och muffinsarna som erika hade bakat, asså finns inte ord för hur jävla goda dom var! Hon är jävligt duktig på att baka asså! Och de här muffinsarna va de godaste jag har ätit i hela mitt liv!! mööööms säger ja bara!
Nu ska jag väl sätta igång o plugga snart, inte så kul kanske.. jaja! Just det, fick mina ck örhängen idag oxå! älskar dom!!

godmorgon!

Lyckades somna inatt efter allt jävla liv, men tidigt blev de ju inte så är sjukt trött. Dricker såklart lite kaffe nu! Efter det blir det duschen, är lite stressad. ska ju till pappi.

trött

tjaffs på nedervåningen, tänk va mycket alkohol kan ställa till med! Och jag som vill sova..

natti

Min kväll har bestått av käk dator och Lost. Blev ju inge med brudarna som sagt, men gött o va hemma också! Har ju gäster här så det är ju alltid trevligt! Designen på bloggen ser inte så trevlig ut heller, men det ska fixas, när jag finner orken alltså.
Massa tankar snurrar i huvvet också, haha! Blir ju yr förfan, måste börja planera lite känner jag. Massa grejer jag ska köpa och vill göra. Vet inte vart jag ska börja bara.
Syster får ju bebis om 5 veckor också, det är fan snart! Och jag som inte ens fattat att hon har flyttat hemifrån än, som hon gjorde för sjukt längesen! En liten valpbebis flyttar in om några veckor också! En söt liten golden valp. så sött! ehehe!
Jaja, dagen har varit bra iaf! Har varit på ett ganska taskigt humör dock! menmen, det går över!
Ska väl kika några Lost avsnitt till, sen söve. Imorgon blir det hem till pappi. Ska fira en ganska sen jul, haha! Och även min födelsedag! Var ju ett bra tag sen man träffade pappsen, så det blir väl kul, antar ja! Efter att jag vart där blir det hem och plugga, måste verkligen göra det imorgon! Kan inte skjuta fram det hela tiden, haha!
jaja, nog tjatat. Gonatt!
I am everything that you´re not

skön låt hehe

Muse – Feeling Good

onyttigt in my heart

Äter massa godis, chips, efterrätt och dricker massa dricka. Så äre ju iofs typ varje dag för min del. Älskar onyttigt! Jävligt tur ändå att jag inte kan gå upp i vikt för då kan ja käka så sjukt mycket, och det är ju förjävla bra asså!
Kolla Lost vill jag göra snart också, men avsnitt 5 var typ 6 sek långt?! va blire? jaja, har ju sett serien förut så kan ju iofs hoppa över ett avsnitt. Men var ju så längesen man kolla säsong 3 så lite har man ju glömt. Sjukt bra serie iallafall! Och alla som säger att den är dålig och spårade ut borde nog kolla på den och följa varje avsnitt, så kan jag nästan lova att ni itne kommer tycka det! Den är fan jävligt bra gjord!
EGO hehe
get over it bitch.

Hatet är de svagas vrede

Blev inge brudar, får bli en annan dag istället! :) Mor och dom har gäster här, de äter mat nu, vilket jag inte ville ha. Siktar in mig på efterrätten istället! Mycket bättre! hehe! Är i behov av ny telefon också, ena delen lossnar när som helst, men det gör inte mig något. Pajjar ju alltid mina telefoner, tappar dom minst 5 gånger/dag. haha! Men ska nog beställa en ny telefon till veckan, och den ska jag försöka vara försiktig med iaf högst i ett halvår!
Saknar min älskling gör jag också!!
Jaja, pusss!
Fortsätt tyck illa om mig, kalla mig saker och även hata mig. Du vinner ändå inget på det, det är jag som gör det. Ditt hat roar mig, ditt hat är mitt nöje.

Verae amicitiae sempiternae sunt

Kom hem för en stund sen. Lunchade med Vickan som sagt. Mycket trevligt! Var så längesen vi träffades och vi va så jävla tighta. Men det var kul att snacka minnen med henne! Skön brud är vad hon är, en sann vän med för den delen! Efter vi käkat kollade vi även innebandy en stund!
Nu väntar jag på att mor ska laga te något onyttigt! yummieee!
Jaja, ikväll kanske det blir brudarna! trevligt trevligt!

godmorgon!

Gick upp runt tio, drack lite kaffe, sjukt gott! Nu ska jag duscha sen göra mig iordning! Ska ju luncha med Vickan idag! ♥

Natti!

Typ kollat lost hela kvällen, kul fredag? Ja, faktiskt. Så trött som jag har varit idag så har ja ändå inte orkat gjort något. Somnar snart gör jag också. Så sova får det bli. Nu. Bäst o vara pigg imorgon när man ska träffa vickan!

hehehe

Nu har jag städat klart! Dammsugit, dammat o torkat! Rent o fräscht skare va! Dock får jag inte plats med alla mina marilyn monroe saker :( har för mycket, haha! Så fick lägga några saker i garderoben, kändes förjävligt..
Jaja nu väntar jag bara på maaaaat! gött!!

fredag!

Sov hos älskling igår till idag! Underbart! Försov mig dock så fick skita i engelskan. Ingen mjölk hade han heller så inget kaffa kunde jag dricka, så det var fan pain in the ass att vara i skolan idag. Satt o glodde i bibblan på historian, halvsöv på psyk- och socialen och halvsöv på naturkunskapen. Efter skolan gick jag och solade med Carro, hade ju lovat mig själv att det skulle bli av den här veckan, och det höll jag! Vill ju inte vara blek liksom. haha.
Jaja nyss druckit mitt efterlängtade kaffe och tryckt i mig lite pannkakor. Nu ska jag städa, är fan städsugen. Fick ju reda på hur mycket bakterier det finns på olika ställen idag på naturen om man itne städar ordentligt, sjukt vidrigt!
Älskling åker till Oslo ikväll också, gjorde ju inte direkt den här dagen bättre. Och när han kommer hem vet han inte, usch va jobbigt! Men det är iaf värt att vänta på någon man älskar! ♥
Jaja. Funderade på en till grej. Vad fan har hänt med Kristinehamn? Ser ju förfan en ny brud varje dag som klippt av sig håret, ser ut som en kille och blivit lebb. hahahahahaha

januari 20

nyss kommit hem från skolan! sket i sista lektione, gött! Nu ska jag fixa lite sen hem till älskling! ♥

natti

Blir att kolla spanskan en gång te, sen söve! Torsdag imorgon, gillar inte torsdagar.. men får äntligen träffa älskling imorgon, L Ä N G T A R ♥
pussnatti!

plugggg

så jävla trött. så jävla tråkigt att plugga. naturkunskapen är gjord iaf. och engelskan. håller på med spanskan nu, men den fastnar fan inte. vill bara sööööve.

otrohet

Satt och snackade om otrohet med tjejerna i skolan. Blir så sjukt arg när jag tänker på otrohet! Förstår verkligen inte hur man kan vara det? Och att skylla på alkohol är fan ingen ursäkt heller. Om man inte kan hålla sig till bara EN kille/tjej, då ska man inte ha ett förhållande heller. Enligt mig är otrohet oförlåtligt. Och som vuxna kallar det, "vänsterprassla". Vad är det för jävla skit? Och det är för att man vill ha lite spänning i sitt liv. Hur ego får man vara? När sanningen väl kommer fram blir den andre bara sårad. Sårad för att man själv bara vill ha lite spänning. Och bara för att man tvekar på sitt förhållande är det inte okej att vara otrogen. Mycket bättre att tala sanning istället om hur man känner. Och det där med om att alkohol inte är någon ursäkt är så jävla sant. Man kanske har ett jättefint förhållande. Och så super man, och någon snygg kille/tjej flörtar med en. Är det verkligen värt att att kasta bort ett fint förhållande för att få sig ett one night stand? Folk kanske borde tänka efter lite.
Jaja, har precis fixat mina naglar lite. Dom behöver ju också skötas om med olja o sånt. Har haft gelénaglar väldigt mycket den senaste tiden, så kanske bäst att ta hand om de riktiga, haha!
Nu måste jag verkligen sätta igång o plugga! kul..

januari 19

Seg dag i skolan, rolig oså, men seg. Har inte gjort ett skit typ. Fick skita i sista lektionen om vi ville, och självklart ville jag det. Skulle slutat nu kl 3 egentligen, men slutade istället halv 2! skönt! Dock satt jag kvar en stund med petra och carro. Sen hem käka musli, datorn, kaffe och nu datorn igen!
Så sitter nu och lyssnar på denna låten! Rupert Holmes – Escape (The Pina Colada Song) - Single Version
Haha, gammal låt! men fett skön!
Ska väll ta tag i lite plugg snart, blir att plugga extra mycket idag så jag slipper så mycket imorrn. Ska ju träffa älskling imorrn också! underbart! ♥
puss!

gonatt!

Nu har jag duschat! Gött som fan! Har även gjort engelskan, så nu är jag av med den. Skönt!
Ska nog sova snart, för något plugg pallar jag inte. Jaja! saknar min älskling sjukt mycket gör jag också! Får väl hoppas han kommer hem snart från dumma norge!
hahaha hittade en bild på datorn, måste tagit den i somras någon gång när jag var sjukt trött eller något. Har inget minne av att jag tagit den. Men trött och borta ser jag ut att vara iaf!
haha, så jävla trött!

Mina!

så fina! rosa och allt! och snart är dom mina! glad tjej!

hhahahahaha

Nyss snackat i telefon med denna goding! Fick några skrattdoser till! Tur det, annars hade jag somnat! Men nu är jag pigg igen! Så jävla dum i huvvet äru malin, hahahahaha, orkar inte. Jaja, funderar starkt på typ en kopp kaffe nu så jag får lite mer energi! Sen en varm dusch och lite plugg på de? Får fundera på saken!

Det finns inget bättre skönhetsmedel än lycka

Jätterolig dag i skolan! Har skrattat så mycket så jag mått illa! skrattar fortfarande. haha!
Blev inge träffa Vickan efter skolan heller. Hon fick inte skjuss vid den tiden vi skulle ses och hon var för lat för att gå. Men det erkände hon givetvis inte, hon sa att det var för halt ute för att gå, haha! Så när vi slutade satt jag och carro kvar i skolan och gjorde lite spanska. Duktiga tjejer! Runt 4 kom hennes far och hämtade oss. Och när han skulle släppa av mig kom skrattanfallet igen. Han glömde bort att stanna, så jag och carro skrek typ stanna flera gånger, men han bara fortsatte prata, hahahahah, orkar inte. Är så jävla övertrött.
Nu ska jag iaf försöka hitta två nyheter o skriva och återberätta i engelskan, kuuul! inte, hehe. Sen måste jag börja läsa bok nummer två också. jaja, kommer säkert somna ist.
Puss!

Maaaat

Sitter på orion med brudarna. Idag fick det bli pizza istället för kebab. Mätt! Nu är det bara att vänta på sista lektionen som börjar kl 2.

godmorgon!

Gick upp för ca en timme sedan. Tog en dusch, drack mitt underbara morgonkaffe och käka lite. Tisdag idag. Soft dag det, sovmorgon och bara tre lektioner. Gillar tisdagar! När jag slutat idag ska jag träffa Vickan! Var så längesen jag träffa den tjejen! Kommer bli toppen!
Nu ska jag göra det roligaste på hela möra, dvs sminka mig! hihi!
puss!




Gammal bild på mig och Vick!

Gonatt

Skulle plugga förut som sagt. La mig i sängen och började läsa i svenskaboken. Efter en stund somnade jag. Drömde massa drömmar, om skolan och allt. Lite förvirrande, haha. Jag vaknade och kollade på klockan, den stod på halv tio. Fick panik och trodde att jag hade försovit mig. Även fast jag fick panik lyckades jag somna om, sov en halvtimme till, vaknade klockan tio och fick återigen panik och trodde jag hade försovit mig. Insåg efter några minuter att det var kväll. Kände att jag var väldigt hungrig också. Gick ner, käkade lite sen gick jag upp igen. Stängde av datorn som hade legat bredvid mig när jag sov. Jag började läsa i svenskaboken igen. Trodde inte jag skulle orka läsa klart den, men det gjorde jag. Så nu är den utläst! Äntligen! Ett annat sätt att vara ung heter boken. Kan inte påstå att den var dålig. Väldigt bra funderingar i boken. Och slutet var ganska konstigt, vet inte riktigt hur den slutade. Men bra var den. Jaja, nu ska jag väl sova. Har sovmorgon imorrn. Love it! Puss och gonatt!

beachhandboll

Blir nog beachhandboll i Åhus till sommaren med tjejerna! kommer bli super! Dock vare längesen man spelade handboll då men, haha! Men kul kommer det nog bli iaf!

Januari 17

Rolig dag i skolan, som vanligt. Fått ännu mer inlämningsuppgifter och skit, och jag som sa att tvåan inte va så jobbig.. tar nog tillbaka det! Efter skolan kom älskling och hämtade mig så jag skulle få träffa honom innan han åker till Norge. Dock träffades vi inte länge vilket var synd. Saknar honom redan.
När jag kom hem blev det käk. Hjälpte även mamma med msn så jag kan skriva till henne när hon är nere och jag är uppe om jag vill ha kaffe osv.. hehe!
Nyss duschat, så ska nog sätta igång o plugga snart! Har ju fortf. inte läst ut svenskaboken! Och när den väl är urläst är det bara att börja på nästa.
Menmen, jag är glad ändå! Allt är så toppen just nu! Hoppas det håller i sig bara.
puss!

natti

Precis duschat! sitter med ansiktsmask nu, och har på mig min nya gosiga rosa morgonrock. love it!
Bilderna från igår hade tydligen inte försvunnit, jossan hitta dom! Det är ju bra!
Ska tvätta av mig ansiktsmasken nu, sen lägga mig i sängen och läsa svenskaboken, måste bli klar med den!
Imorrn äre dags för en ny skolnvecka, och mycket plugg är det nu dessutom. Men men, bara o bita ihop, haha!
Kom på att jag måste sola också! eller det har jag vetat länge, men så jobbigt o komma iväg. Men i veckan måste det bli av!

söndag

Har tillbringat nästan hela dagen hemma hos sis med henne och tim. Kollade massa inspelade filmer, haha.
Åkte hem på eftermiddagen nån gång, då blev det en köpp kaffe, sen nörda dator, sen mer kaffe och efter det städa. Ska ta en dusch snart, sen mysa ner mig i sängen. Hade hellre myst ner mig i älsklings säng med honom, men den svikarn åker te norge imöra..
Och bilderna från igår som jossan tog har försvunnit, jävligt synd!

hemmakväll med brudera!

sitter nu hemma hos sis med henne och brudarna! har käkat mat och efterrätt osv.. fick jättefina presenter av dom! ♥

har verkligen haft en toppendag! är så glad! bilder kanske kommer imorrn!

saknar min älskling också! fick jättefina presenter av honom med! blev sååå glad! ♥

puss!

15 Januari

Smygit mig in på min söta systers blogg! Hon fyller stora 18 idag!
Har stått här i köket och bakat och grejat med födelsedagstårtan!
visserligen är den till vår storebror också så blev 24 i torsdag, dock
gjorde då min syster beställning och bestämde färg!
Och så här blev tårtan!

Hoppas då att syskonen blir glada och nöjda :)

Grattis lillasyster, nu är du inte så liten längre, men fortfarande min lillasyster :)





Peace out
Storasyster!

lördag!

vaknade upp hos älskling idag! underbart! fick finaste bästa presenterna! älskar dig!

snart blire duschen, sen vänta på att mor ska komma hem så vi kan fira mig och bror! efter det blir det hem te sis och laga mat osv. Brudarna kommer dit! kommer bli toppen! se om det blir några bilder!

fredag! lovely

Slutade klockan 4 idag som sagt. Labbade sista lektionen. Tog bakterieprov på lite olika ställen i skolan, usch. haha! Efter skolan blev det hem och dricka lite kaffe osv. Mina skivor till datorn kom idag, blev överlycklig! Så nu är datorn äntligen som vanligt igen! underbart!

Nu blir det klä på sig, fixa lite osv sen hem te min goding och sova där! ♥


Skolan

Sitter i skolan. Har historia. Sitter med my och petra så får inte ett skit gjort. Sen är det en lektion till, hål i tre timmar och sist labb till 4. Inte så jävla soft.

Januari 13

Har inte uppdaterat på jättelänge känns det som! Men har varit upptagen med lite viktigare saker. Tänkte skriva lite imorse men jag hann inte för jag "försov" mig. Hehe. Men dagen har vart bra, jävligt stressig dock. Avsluta den med att träffa älskling. Underbart! Nu ska jag sova snart så jag orkar upp imorrn. Natti!

Gonatt!

Duschat, smörjt in mig osv. gött! Nu ska jag snart lägga mig och läsa så man kommer någon vart i boken. Men först lite mer dator. Såg att att det skulle komma en Ice Age 4, haha! Bra filmer det! Och såg även något mer underbart, en ny film som ska komma som Eminem är med i. "Random acts of violence" heter den! måste ses!
Imorgon blir det en soft dag i skolan. Välja kurser till trean på möra, sen har jag bara klassråd. Efter det blir det karlstad! Nu har ja inte så mycket mer på hjärtat! puss!


Hittade en väldigt gammal bild förut, haha!


och det var den dagen det.

Vad fort tiden gick då, kändes som jag nyss kom hem ju. Men nu får det bli en varm dusch, sen lägga sig i sängen och läsa den där förbaskade boken. Eller ja, så dålig är den faktist inte.

videeeeer

Fick en vänförfrågan på facebook, 'Christer Svensson'. Första ordet som dök upp i huvvet var självklart "äckel". Ingen profilbild, ingen information, 15 vänner-endast tjejer. Oj så rätt jag hade! så nejtack! tycker det är så vidrigt med gubbar på internet som flörtar med yngre tjejer, eller ja, vem tycker inte det är vidrigt?
Och sen alla jävla vänförfrågningar från folk som inte bor i Sverige, nej jag är inte rasist, syftar mer på att de tjatar på chatten på ett språk jag inte fattar ett skit av. Så inga mer såna vänner heller. haha!
Samma sak med alla jävla inlägg på facebook typ "puffa mig om du tycker jag är söt/snygg", "kopiera detta inlägg till din status om du har världens bästa pojk/flickän!" hahahah tycker det är så löjligt. Eller när man har någon annans profilbild, blir ju fan förvirrad. Aja, kanske inte borde lägga ner energi på att störa mig på såna saker, men inte så lätt när man är facebook beroende ju.

Januari 11

Nyss hemkommen från skolan! slutade kvart i tre, men satt kvar med lite brudar till 4! Rätt soft dag med softa lektioner, blev att trycka en kebabtallrik på lunchen, rätt soft det med. Fick även tillbaka matteproven, fick 3 poäng av 33. Inte lika soft kanske, jaja. Funderar på att sova, men har inte riktigt bestämt mig!

Idag fyller denna goding år! ♥


Gonatt!

Nu har jag duschat, haft hårinpacking i, ansiktsmask osv.. Även druckit varm mjölk så jag ska somna lättare idag tänkte jag! Så nu blire ta det lugnt en stund, eller nää, läsa i svenska boken borde jag göra. Ja, så får det nog bli!

Saknar min goding sjuuuukt mycket! inte träffat honom på en vecka nu..buhu!

aja, nattinatti! ♥

mys

Nu blire kolla på filmen Lillefot med lillebror. Mys! Perfekt en sån här mörk och kall vinterkväll!



Jag älskar dig! ♥


Vi skulle bry oss mindre om vad andra tänker om oss om vi insåg hur sällan de faktiskt gör det

Varför bryr vi oss så mycket om vad andra människor tycker om oss? Varför sträva efter att vara så perfekt som möjligt? Ingen är perfekt och alla kan inte gilla alla. Varför inte bara acceptera den man är, att bara vara sig själv? Om man är sig själv, då är man inte falsk, och ingen gillar falska människor så det ligger ju något i det.
Det viktigaste är att bara skita i vad andra tycker om en, att vara stark och gå sin egen väg. Då kommer man längst här i livet. Tycker inte folk om det, då kan det kvitta. Då är det deras problem.
Det fanns en person som klaga väldigt mycket på mig. Att jag inte skulle göra si och så. Personen fråga mig även "varför kan du inte bara vara som alla andra? Varför ska du vara annorlunda? När ska du börja lyssna på vad andra säger till/om dig?" Vem fan vill vara som alla andra? Ärligt? Det är ju meningen att alla ska ha olika personligheter och egenskaper. Tänk att umgås med folk som tycker och tänker precis som du, är lika bra på de saker du är bra på. Varför ska man då träffa nya människor? Och den där frågan "när ska du börja lyssna på vad andra säger till/om dig?" Klart att jag lyssnar, men är det skit dom säger, varför ska jag då lyssna? Jag tänker inte ta åt mig om det bara är massa skit. Jag gör exakt vad jag vill, det är mitt liv. Ingen annan ska säga till mig att jag inte ska göra si och så, och vad jag måste och inte måste göra. Och det var precis så jag tänkte, så den personen fick dra åt helvete. Alla borde vara starka, även om det är svårt ibland. Men försöka går ju alltid.

Januari 10

Sista dagen innan skolan börjar då, och det är strålande väder ute! Skönt! Men ut ska jag ändå inte.
Idag väckte mamma mig klockan sju. Hon trodde tydligen jag va seriös igår kväll när ja sa att hon kunde väcka mig då, haha. Men jag somnade om fort igen. Vid tio kom hon in med kaffe, mums! Efter det har jag bara chillat i sängen, med datorn såklart. Läst lite i boken har jag gjort också, det är bra! Har inga planer för idag, soft. Nu ska jag fortsätta med det som jag gjort hela möra.
puss! ♥


CocoRosie – Lemonade - Edit


2011

Äntligen har det blivit 2011, eller ja, det har ju vart det i några dagar nu. Det finns mycket jag har att se fram emot detta år! Till att börja med har jag min födelsedag den 15:e, alltså nu på lördag! Då blire mat o annat mys med brudarna och syster! Sen så får ju min käraste syster en dotter i början av mars, fyfan vad jag längtar! Kommer bli underbart och jag är så stolt över henne! Sen blir det ju även två valpbebisar i år, en här hemma och en hemma hos syster, sött! :) Runt påsk öppnar även Maxi igen, efter raset förra året! Har vart sjukt tomt utan Maxi så länge, haha! kanske låter lite löjligt, det är en affär, men ändå! längtar som fan! Har saknat käraste Maxi! Och runt den tiden börjar ju också våren, underbara och härliga våren! Att bara känna att det blir varmare dag för dag, och sen helt plötsligt sommar! Men efter sommaren och allt så har ja också någonting att se fram emot, även fast det är tråkigt höst då. Och det är att det antagligen blir en helg i Stockholm med Malin och festa lite och gå på Rihanna! Okej, Rihanna kanske inte är min favorit, visst har hon gjort bra låtar oså, men ah. Kul kommer det nog bli iaf! Så det hoppas ja på att det blir något!

Menmen, det var det! Har ett jävligt roligt år framför mig känns det som!
Nu ska jag kolla Desperate Housewives, har börjat om från början, älskar den serien! ♥

saknar min goding enormt mycket! Men till helgen kommer han antagligen hem, någonting mer att se fram emot! ♥

Att ta medicin är inget nöje, men att ha roligt är bra medicin.

Så sant som det är sagt. Tänker på skolan då, då har jag väldigt roligt med mina tjejer! Men på tisdag smäller det igen! haha! nejdå, men det ska bli väldigt roligt att börja skolan igen faktist! Och även få träffa Malin! åh vad jag saknar min lilla Malin!







Fucking ridiculous

Har funderat på en sak. Hur kommer det sig att helt plötsligt är de flesta tjejer i denna kära lilla stad har blivit bi/homo? Det började med att en person var det, som alla verkade se upp till, och helt plötsligt blev en till lebb, en efter en. Ett tag är de flesta emot homosexuella, och nu helt plötsligt har det blivit en trend. Eller är de egentligen lebbar men behövde få bekräftelse av en populär person för att våga komma ut med det? Har verkligen inget emot homosexuella, men tycker ärligt talat att det är skumt att sjukt många har blivit det samtidigt nu. Aja, det var bara en fundering. De får självklart vara vad de vill.

Nyss kommit hem från kusinerna. Firade mig som fyller nästa helg och min kusin Hanna som fyllde i fredags :) det var trevligt! Fick bra presenter, och ett kort på mig när ja va liten var med på en present, hahaha!
Nu borde jag egentligen läsa lite i den där jävla boken, men orkar inte! Har haft hela lovet på mig, och reflektionen ska vara inne snart, och jag har typ läst ett kapitel? bra elise! har en till bok och läsa också, härligt! haha!



Kanye West – So Appalled


It was just a dream

Ska sluta ge dig chanser om och om igen. Det får vara slut med det nu. Du har gjort ditt val.


Döm aldrig i vredesmod, eftersom vreden går över men domen står kvar.

Döma personer är någonting alla gör. Man dömer om hur folk klär sig, hur de beter sig, uppfostrar sina barn osv. Oftast dömer man personer man inte känner, men varför dömer man någon man inte känner? Man vet ju ingenting om den personen, så hur kan man då vara så säker på det man säger om personen?
Jag vet att många dömer mig och tycker att jag verkar vara en riktigt bitchig person som snackar skit, ser ner på folk osv. En av mina bästa vänner t.ex. tyckte inte om mig alls från början. Rent ut sagt tyckte hon att jag var en bimbo. haha! Anledningen till att hon tyckte det var för att jag såg ut som en och då "verkade" jag vara en. Lite komiskt att folk kan säga hur en person är bara för att de går på utséendet. Visst jag bryr mig om mitt utséende, men hur många tjejer gör inte det? Bara för att jag sminkar mig mycket osv är jag ingen elak person, jag tycker bara om smink?
Nu menar inte jag att jag aldrig dömer någon person, för självklart gör jag det. Det gör ju alla, och det kommer alltid finnas kvar tyvärr! Folk får gärna döma mig, det är deras problem. Men om man tänkte efter lite före innan man dömer någon kanske det skulle kunna bli en ändring? Ingen annan ska kunna säga hur en person är, vilken personlighet den har osv. det vet ju personen bäst själv, den som känner en bäst är ju faktist en själv.


Om du går in någonstans, tänk först efter hur du skall komma ut igen.


såååå bra

Duck Sauce – Barbra Streisand - Radio Edit

fredag

fredag idag då, den dagen brukar ju oftast uppskattas. Men nu äre ju lov, och sista helgen på lovet, så fredag är jag inte lika glad över idag eftersom det är en dag närmare till skolan börjar igen. Inte för att det är så farligt att börja skolan igen, ny termin och allt. Ska bli kul att få träffa mina flickor igen, och för mig är skolan inte så jävla mycket pain in the ass. Men ny termin, vårtermin. Det betyder mycket plugg, och nationella prov. usch, får rysningar när jag tänker på nationella prov. Och matten måste jag ta tag i, fyfan.

Menmen, det löser sig, det göre väl alltid?

Vad ska man hitta på den här dagen då? mycket snö ute, hatar vintern. Dessutom håller snön på att smälta idag, gött! men det kommer garanterat komma mer snö. Men blir kanske att träffa brudarna idag, de ville åka pulka. Jag och pulka? HAHA! inte min grej riktigt. Aja, får se senare hure blir!
Puss!



Bild från slutet av sommaren!

januari 6

Happiness it's not about getting what you want all the time, it's about loving what you have.

Tycker verkligen om den där texten, den är så sann. Det är en text från en låt, en låt med en text som verkligen gör så att man tänker positivt när man lyssnar på den. Alla borde tänka mer på allt det positiva som finns i ens liv. Om man t.ex. har en underbar familj och fina vänner som bryr sig och ställer upp för en! Om man bara tänker på allt det dåliga, inte så konstigt att man blir depp.
På facebook t.ex. när folk skriver emotexter och tycker så synd om sig själva, jag hatar det! okej visst, nu menar inte jag att man inte ska få vara ledsen, men skriva ut det på facebook? finns bara ett ord för det och det ordet är uppmärksamhet!
Men om man istället tänker på det fina man har i sitt liv så kommer det bli mycket bättre! Okej, det kanske är lättare sagt än gjort, men försöka kan man ju alltid göra! Om man känner att man är på botten i sitt liv, ja då kan det ju inte bli så mycket värre, eller hur? då är det bara att ta sig upp därifrån.

Aja, nu ska ja kolla igenom Lost igen, sjukt bra serie!
puss!

RSS 2.0