2011 del 4

Tillbringa tid i oslo hos min älskling, där jag även träffade underbara människor.
Haft jävligt roligt med de bästa vännerna.
klippte av mig mitt långa hår.
myst ännu mer med underbara familjen.
Haft sjukt fina och underbara dagar med min älskling.

Har massa massa mer bilder, men blir alldeles föööör mycket! Men har att hunnit med mycket mer. Åkt till olika platser i Sverige bl.a. Hunnit se Ky-Mani Marley, Rihanna, Flux Pavilion och Skrillex. Börjat med mitt och jossans projektarbete och lyckats samla in 50.000 spänn för att åka till Costa Rica.
Men inledde 2011 med att bli tillsammans med världens finaste kille. Avslutar året med att åka till Costa Rica med Jossan. Det har varit ett helt sjukt underbart år! Träffat nya härliga vänner. Umgåtts med de underbaraste. Älskar er alla! Hoppas alla får ett gott nytt år!
PUSS! ♥

2011 del 3

Hade mer kul med bästa klassen.
Njöt av sommaren med fina vänner. Chilla i solen och badade. Lärde mig åka longboard och jag älskade det.
Åkte båt och fiskade.
Åkte på kryssning.

2011 del 2

Hade kul med bästa klassen.
Myste med bästa familjen.
Hade cpkul i skolan med brudarna och gick ut tvåan.
Hade dop för nellie.
Festade lite mer med underbara vänner.

2011 del 1

Min sammanfattning av 2011 kommer bestå av bilder. En del gladare än andra. Men det har varit ett helt underbart år!


Började året med att fylla 18 år som firades med bästa vännerna.
Gjorde min första tattuering. (Definitivt inte sista)
Fick en systerdotter. sötnos!
Skaffade vovve. Sötnos!
umgicks med världens finaste.
njöt av våren med fina vänner.
Firade vänners födelsedagar och festade förövrigt.


Vilka är det som är psykiskt sjuka egentligen?

Kollade på aktuellts årskrönika och det är ganska självklart att 2011 är året som har handlat om mycket terror. Det var en stor sammanfattning om det som hände i Norge, som fortfarande får mig att gråta. Och rättegången mot Anders Behring Breivik har knappt börjat. Nu börjar det spekuleras om att han är psykiskt sjuk och ska dömas till vård istället för fängelse. Är dom helt jävla pantade i huvudet? De som bestämmer detta är inte pålästa för fem jävla öre. Visst att man kan kalla en terrorist för ett psyko, MEN nu äre såhär va, att en terrorist behöver inte vara psykiskt sjuk. En terrorrist kan vara sjukt allmänbildad osv, men vi alla har olika åsikter och de flesta terrorister lever sig in i deras värld där de själva anser vad som är rätt och inte. Visst, jag tycker också Breivik är ett jävla psyko, men jag kan försäkra världen om att han är inte den enda som tycker så som han gör (vilket är skrämmande). Han är en smart kille och vet vad han ska göra för att "nästan" nå sitt mål. Samma sak med Bin Ladin, han var förmögen, kom ifrån en förmögen familj, han var välutbildad, visste vad han pratade om och många höll med honom. Och det slutade som det gjorde. Nu har han död vilket är en jävla tur. MEN breivik är inte död, och om han ska dömas till vård istället för fängelse kommer hans idiotiska idéer fortsätta att cirkulera runt i huvudet eftersom han är inte sjuk på det viset att han behöver vård. Det går inte att bota en sån person. Han ska först och främst torteras och sen hamna i fängelse där han kan bli misshandlad eller vadfan som helst av andra fångar, och ingen jävla vård jävla klappträn! Vad tänker världen med?! Terrorister går inte att bota.. precis som med pedofiler! DET SITTER I HUVUDET ALLA TANKAR OCH IDÉER OCH GÅR INTE ATT RADERA OCH DET FINNS KLARA RESULTAT PÅ DET! Såg ju hur det gick när vården släppte ut en pedofil de "ansåg" var frisk.. de kan inte bli friska. Hur ska det isf gå när de väl "anser" att breivik också är tillräckligt frisk och släpper ut honom? Eftersom han har lyckats med det han gjorde, då kan han lyckas lika bra med att lura vården om att han är frisk och inte ett s.k. "psyko" och istället komma på ännu mer idiotiska jävla idéer. Jag hatar Breivik så inåthelevet mycket och skulle personligen kunna döda honom. Men om han döms till vård istället för fängelse begår de som bestämmer detta ett stort jävla misstag och är lika idiotiska som breivik. Detta gör mig sjuuuuukt förbannad!

Balklänning, Costa Rica, packat, Snosat bebisar

Idag har jag köpt min balklänning and i love it! Sen kom jossan också så fixa vi massa saker inför imöra innan vi åker! Har även träffat lille Theodor idag också som sis och tim har fått hem, SÅ LITEN!! och myst med sis, lillebror och prinsessan! GUD VAD JAG KOMMER SAKNA ALLA NÄR JAG ÄR BORTA! kommer få en sjuuuk hemlängtan! saknar min carl-johan också!
Nu ska jag fortsätta med lite fix osv..

helgen

Julhelgen har varit toppen! Gårdagen var riktigt kul! träffa så många underbara och goa vänner. Känns konstigt dock att det var söndag igår och att det är måndag idag. Älskling gick inte upp förräns halv 4 idag så jag har i stort sett inte gjort någonting. För en stund sen lämnade han mig för imorgon åker han till Dubai. På torsdag åker jag och Josefine till Costa Rica. Kommer inte få träffa min älskling på drygt en månad.. sjukt! jaja..
Har inte så mycket mer på hjärtat. pöss!

Merry Christmas!


pensionärer, lata människor osv..

Tänkte klaga lite eftersom jag tycker det är så grymt kul! mohaha.
Börjar med nummer ett!
När man handlar, går på stan, shoppar, kalla det vad du vill, så har alltid pensionärer en tendens att vara egoistiska, sega och att vara ivägen. Fine, ni är sega för att ni är gamla. MEN ni behöver inte ha pensionärsträff mitt på en gågata, mitt i en affär, och framförallt inte i en affär med varsin kundvagn som tar stor plats. Samma sak när pensionärer är så himla vildsinta och ska roffa åt sig allt först. Kommer ihåg när jag var på Maxi med min syster. En tant gick rakt in i nellies barnvagn och körde bokstavligt talat över min syster även fast hon såg henne? OJ så bråttom man kan ha. Vad vet jag, mjölken i kyldisken kanske skulle ta slut om två sekunder..
Nummer två!
Lata människor. Det här är en sak som gör mig grymt irriterad. Nu hamnar vi återigen på Maxi. Jag var där för några veckor sedan. En medelålderskvinna går med bestämda steg mot kassorna och välter ner en sak, hon vänder på huvudet och tittar på saken hon välte ner, och går vidare. Exakt hur svårt är det att plocka upp saker efter sig? Det skulle tagit två sekunder för henne. Sluta med att jag plocka upp den igen. Detta händer även i klädaffärer och dylikt, men folk är så oförskämda och bara skakar på axlarna och skiter i det. Samma sak gäller de folk som roffar åt sig en vara, sen ångrar sig och ställer den någon helt annanstans. För det är ju så smart o t.ex. ställa en kylvara på ett annat ställe. Onödigt om inte annat. Hur svårt kan det vara och ställa tillbaka den på rätt plats? De som jobbar i affärer har nog med jobb och ska inte behöva plocka reda efter lata idioter. punkt.
Nummer tre!
Idag när jag var på Maxi (blev väldans mycket Maxi, stammis hehe) så skulle jag köpa körv te mig och tim. Det är 21 december och självklart sjuukt mycket folk, dvs. sjukt mycket jobb för personalen. Vid informationen/cafét var det fullt ös med paket hit och dit och möe folk. Men jag stod ändå där i lugn och ro och vänta på att få köpa körv. Så står det en jävla kärring som har numret efter mig, och seriöst suckar överdrivet mycket. OJ vad jobbigt att du fick stå i kö så länge för o köpa en räkmacka.. OH NO poor you.. hade sån god lust att säga till henne att hon själv kunde ställa sig bakom disken och jobba litte. Hon fattar väl själv att personalen inte hinner med allt på samma gång, de är inga jävla bläckfiskar med åtta armar. Dessutom är det jul, räkna med att du får stå i kö. Sist men inte minst, du är pensionär=livsnjutare.. Vad har du för viktigt o passa tiden till? Tre-kaffet med pensionärsligan kanske?
skärpning!

memories

Best time of my life
Atmosphere – Sunshine
Jethro Tull – Cheap Day Return
CocoRosie – Lemonade
Atmosphere – The Woman with the Tattooed Hands
Kent – Kräm (så nära får ingen gå)
Mogwai – Acid Food
Foo Fighters – Lonely As You
Håkan Hellström – Uppsnärjd I Det Blå
R.E.M. – E-Bow The Letter
Radiohead – Karma Police
Kid Cudi – Erase Me - Main
Mogwai – Travel Is Dangerous
Pixies – Where Is My Mind?
ISIS – Hall Of The Dead
Simon & Garfunkel – Mrs. Robinson
Simon & Garfunkel – The Boxer
Eddie Vedder – Society
John Frusciante – The Past Recedes
Kanye West – Dark Fantasy
Kanye West – All Of The Lights
Foo Fighters – Back & Forth
Foo Fighters – These Days
Foo Fighters – Rope
Foo Fighters – Dear Rosemary
Foo Fighters – Bridge Burning
Foo Fighters – I Should Have Known
Kanye West – Blame Game
Me And My Army – The Only One
Me And My Army – Anthem
Me And My Army – Thank God For Sending Demons
Cult Of Luna – Waiting For You
Neil Young – My My, Hey Hey - Out Of The Blue Album Version
Neil Young – Heart Of Gold
Foo Fighters – Times Like These
Foo Fighters – Overdrive
Foo Fighters – Burn Away
Foo Fighters – Come Back
Foo Fighters – Have It All
Foo Fighters – Halo
Håkan Hellström – Jag vet vilken dy hon varit i
Håkan Hellström – River en vacker dröm
Håkan Hellström – Dom där jag kommer från
Håkan Hellström – Det dom aldrig nämner
Håkan Hellström – Vid protesfabrikens stängsel
Håkan Hellström – Du är snart där
Håkan Hellström – Man måste dö några gånger innan man kan leva
Håkan Hellström – 2 steg från paradise
Incubus – Anna Molly - Acoustic
El Perro Del Mar – Change Of Heart
Sixpence None The Richer – Kiss Me
Ratatat – Tropicana
Pearl Jam – Alive
Sufjan Stevens – To Be Alone With You
Foo Fighters – Wheels
Modest Mouse – The View
Kid Cudi – Pursuit Of Happiness (nightmare)
Pearl Jam – Even Flow
Imogen Heap – Goodnight And Go
Incubus – A Certain Shade Of Green - Acoustic Version
MGMT – Time To Pretend
Jack Johnson – Better Together
Ratatat – Swisha
Ratatat – Montanita
Atmosphere – Always Coming Back Home To You
Atmosphere – The Best Day
Atmosphere – Trying To Find A Balance
Atmosphere – You

unicef

Den här bloggposten innehåller nötkräm


”Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker somUNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkrämsom UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul?Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv.

Ps. Vill du köpa fältprodukterna som räddar barns liv, besök UNICEFs gåvoshop. Du kan välja ett snyggt gåvobevis designat av bland annat Tove Styrke eller Elsa Billgren att ge bort i julklapp.

Barn-och-notkram

Foto: UNICEF

Notkram-575

Foto: UNICEF/Pelle Bergström

 


mycket trevlig dag!

Mamma kommer in med kaffe vid 7 och säger "idag är det vinter". Jag bara wtf? Tittar ut genom fönstret, massa jävla snö. Men en ska inte klaga inte, lite snö passar väl utmärkt såhär i vintertider. Det värsta är ju att det är så jävla halt ute, men går man försiktigt så ramlar man ju troligtvis inte. Glider iväg mot skolan runt halv 11 och tänker för mig sjäv att så halt vare ju faktiskt inte.. MEN när jag går vid kyrkan där idioterna har plogat utan att grusa så var det jävligt halt. Hann inte tänka en tanke innan jag låg där på backen, helt snöig och såg dum ut. haha. Med ett ont ben traskade jag vidare mot skolan och skrattade högt för mig själv. I skolan var jag inte särskilt länge dock. Drog hem till Josefine och gjorde lite småfix innan vi drar te Costa Rica nästa vecka. Det dracks även varm choklad med grädde och marsmallows, julmust, det bakades julgodis och så somnade vi båda så sött i soffan. Mucho trevlig dag må jag säga. Kom hem för en stund sen efter att ha blivit bjuden på litte mat hemma hos familjen Skoglund. Nu ska jag inte göra någonting.
jag är sämst på att lägga upp bilder, så fick bli en litten göllig bild från google!

creds till mig!

Är ÄNTLIGEN klar med fördjupningsuppgiften om Afghanistan, Al-Qaida och USA. Creds till mig!
Nu har jag "bara" två saker som ska vara klara innan onsdag då vi går på jullov. Ska försöka göra de så fort som möjligt så jag kan försöka hinna få lite julstämning innan julafton!
sängen nu!
pöss!

två veckor kvar!

om två veckor befinner jag mig i Costa Rica och tar hand om djur och njuter av utländsk värme! spännande!
www.costaricaproject.wordpress.com
Då blire uppdateringar från ovanstående blogg!

dö.

Är så jävla less på det här samhället vi lever i. Idag fick vi höra om den nya skolpolicyn som ska införas från och med 1 januari 2012. Om man skolkar bara en lektion eller en dag av ALLA jävla skoldagar kan man få en varning och få indraget studiebidrag. Frånvaro i procent kommer alltså att tas bort och csn kommer nu avgöra om man ska få studiebidrag eller inte för minsta lilla. Snälla nån! Vilken jävla idiotisk regel! Prioritera viktaigare saker istället för att en lärare ska behöva rapportera till csn så fort en elev är borta en endaste lektion. En lärare har som jobb att lära ut till elever och inget annat. Jävla puckon!
För det andra är jag jävligt trött på dagens sjukvård. Hämtade ut mitt vaccin som jag måste ta snarast med minst en veckas mellanrum innan jag reser till Costa Rica. Öppnar förpackningen och det fattas saker. BRA GJORT! för nu kan jag nog ta vaccinen om inte vaccinen är .. vafan säger man, fullständig? bra att ni glömmer o lägga i halva vaccinationsdosen, idioter! Dessutom, Josefine som ska ta samma vaccin som jag fick inte med någon bipackssedel. Är det ens lagligt att ge ut medicin/vaccination utan bipackssedel? Nej, jag skulle inte tro det.
Är en riktigt bitch nu och stör mig på det mesta känner jag. Bäst jag trycker ner facebook så jag slipper störa mig på alla tattares idiotiska uppmärksamhetsuppdateringar.

fredag!

vilket skitväder! yeye nu blir det skola. två lektioner, sen bort till christinateatern och sminka inför dansföreställningen! och ikväll kommer älskling! så även fast det är skitväder så kommer dagen bli toppen!
PUSSS!

tooorsdag

Helt OK dag! haft endast en lektion. tagit den sista sprutan innan det bär iväg till Costa Rica, handlat lite nytt, handlat på coop med mammi, käkat ost, kex o drucke vin med mammi och nu ligger jag i sängen och mår dåligt av all brieost. men är det gott så får man ta smällen efteråt för att man har käkat för möe. nästan klar med min fördjupning om Afghanistan också, untz untz.
Igår skissade jag även på en balklänning som jag tror jag ska ha. dock så ska en egen skissad klänning med valt tyg och detaljer lämnas in senast i januari, så kanske bäst jag bestämmer mig snart.
livet är förövrigt underbart och imorgon blir livet mer än underbart för då kommer min älskling hem som jag har saknat så in i bomben mycket! Så helgen kommer bestå av mys, mys och mer mys!
NU ska jag tvätta av mig sminket. byebye!

vill sova mer

sovit i drygt 12 timmar, fan va trött jag är. Jag kanske skulle ha gått upp när jag vaknade halv tre inatt? då va jag iaf pigg! nu är jag för trött....

lite roligt det där med facebook..

facebook.. ja, vad ska man säga? haha! om man bläddrar upp och ner bland de senaste händelserna idag på facebook så har det bestått av: en tredjedel har glatt skrivit att det snöar, en tredjedel har surt skrivit att de hatar snö och den resterande tredjedelen är folket som dampar på alla som skriver att det snöar. haha!
ja men jag förstår fullkomligt den sista tredjedelen att de klagar på folk, för det är verkligen störande att varenda händelse består av just ordet "snö". haha, orkar inte ens klaga på att folk öser på med sådana uppdateringar, och dessutom (som varenda jävla människa som har facebook vet) går det inte att bara skita i att vara inne på facebook. Lite.. hm söker efter ett passande ord här, men vi kan gå överstyr lite och kalla det "läskigt", alltså, det är nästan lite läskigt att facebook är så beroendeframkallande. Hur många gånger om dagen går folk inte in på facebook egentligen?
JAJA. det finns iaf en sak som stör mig grymt jävla mycket på facebook (jag måste också få klaga lite känner jag, och har nämnt detta förut) och det är dom där jävla uppdateringarna "om så och så många gillar ska jag... gilla min status så betygsätter jag ditt utséende, gilla min status så skriver jag i din logg, den första som gillar ska jag ha som profilbild, facebookförhållande osv..gilla min finaste profilbild så gillar jag din osv osv".
För mig finns det bara ett ord för dessa uppdateringar.. attentionwhore!
jaja. det är världen vi lever i, de flesta vill väl ha uppmärksamhet. Men just de där statusuppdateringarna tål jag bara inte.

tröttnar aldrig

kan se den hur många gånger som helst.

gosimoooos

miss u mongo

mobbning

Är det någonting som gör mig så grymt förbannad och upprörd är mobbning, utfrysning och liknande saker. Jag förstår verkligen inte hur människor i världen kan vara så jävla totalt dumma i huvudet att mobba/utfrysa någon. Alla behöver inte gilla alla, verkligen inte, MEN att mobba och frysa ut är inte okej. Ingen förtjänar det. Och när man ser någon gå själv, sitta själv, ser ledsen ut osv. Gör något åt det! Ett hej kan räcka ibland, eller bara stanna till och prata trevligt med personen. Förstår inte varför folk kan vara så jävla fega och inte göra det, exakt vad är man rädd för? att också bli mobbad? Det värsta jag vet är att se en person i tex skolan som alltid är själv. Jag klarar inte av det, jag måste göra något åt sådana saker, och det gör jag. Inte fan börjar folk mobba mig för det. Människor som inte gör någonting åt mobbning är rent ut sagt en hög med idioter, men de som mobbar är ännu värre än det. Som jag sa tidigare, alla gillar inte alla, men man kan ju iaf göra någonting!
Denna video delas runt på facebook nu, och det är bra. Folk får upp ögonen för en gångs skull. Men att dela på facebook räcker tyvärr inte.

julradion!

Äntligen är julradion igång! Hoppas man kan få lite julstämning nu!
Skulle egentligen till karlstad idag, men har knappt sovit något inatt eftersom jag tydligen inte vill bli frisk..
yeye.


RSS 2.0