vad har jag gjort för o förtjäna denna magont?!

örker inte. blöööööööö!

just ja! dagens som får mig på bra humör!
vår härliga fia i ett nötskal märker inte att vi går till matsalen i förväg, men hon tror att det är oss hon går med när hon väl ska till matsalen, så hon går och pratar på och yrar som vanligt. det hon inte la märke till var att det var några tjejer från ettan hon gick med och inte oss. mohahhaha

HAHA detta gjorde min dag!

HAHAHAHHAHAHAHA!


.

You've been on my mind,
I grow fonder every day,
Lose myself in time,
Just thinking of your face,
God only knows why it's taken me so long to let my doubts go,
You're the only one that I want,


gaaah

får damp på denna magvärk. men jag tog mig iväg till skolan iaf. duktig! satt till och med kvar en hel timme efter att vi hade slutat för jag fastna med barret och jennifer. helt okej skoldag faktiskt. vi kollade på prinsen av egypten på religionen. bra film det! men sorglig :( jaja. ska väl ta tag i spanskan snart hade jag väl tänkt. ikväll kommer även woody hit så vi kan fortsätta med PA. tror faktiskt att vi ska börja titta på andra ställen att åka till. vi kan ju klara det, men vet inte om vi verkligen hinner och orkar. har ju bara till jullovet på oss som sagt. men något blir det ju iaf!
jaja hejdå!

suprise me, please..

Fick bli hemma idag ändå. Precis det jag misstänkte. Men orkar man inte så orkar man inte, kan ju inte tvinga iväg mig till skolan när jag mår piss. that's it! men har iaf sovit ett par timmar vilket var välbehövligt och när jag vaknade fick jag i mig lite mat. så nu mår jag mycket bättre! bugar och ber att det ska hålla i sig nu för imorgon blir det ta mig fan skola! jaja, mest det jag ville säga. saknar min carliiis för mycket nu också känner jag!
nu ska jag snart ta mig en dusch iaf! gööööd! sen blire chilllll as usual! pösss!
är på ett jävlans sminkhumör också. får se om jag sysselsätter mig sen någon timme! hoho

högskoleprov?!?!

varför ska alla göra högskoleprov för? gör man inte det när man är vuxen? NEJ JUST DET ELISE du börjar bli vuxen, går sista året på gymnasiet så jo då kan man visst göra det där töliga provet. Har inte haft en minsta lilla tanke på det. Och så ser man på facebook hur flera i ens parallellklasser har anmält sig och är så duktiga så. vart får folk motivation ifrån?! örker inte. tror jag skippar det faktist. men grattis till er som orkar! hurra för er!
Klarar mig bra ändå tror ja. inte så att hela min framtid kommer fucka ur för att jag inte gör ett prov som någon snubbe eller nöe har hittat på?
menmen, jag kanske ändrar mig och anmäler mig ändå och gör det? haha nej. tror jag fokuserar på skolan istället med vanliga prov och uppgifter!

Har förövrigt haft ont i magen hela eftermiddagen som verkligen inte vill gå över, men jag hoppas verkligen den härliga lilla magonten är över imorgon. för som sagt så pallar jag inte att va hemma från skolan andra veckan. iofs rätt söft, men ändå drygt. jaja, tar natten snart! pössss!
JUST JA. idag när vi läste bibeln i skolan blev jag verkligen påmind om att jag nog behöver använda mina glasögon så jag kan läsa! wohooo. lika bra att börja ta med dem iaf..

Nick Pitera

Älskar denna killens röst! så jävla grym! kan vara bland det bästa jag någonsin hört!
bör lyssnas i HD!
den sista har nog de flesta hört! Så jävla grym!

Love is the seed of all hope. It is the enticement to trust, to risk, to try, to go on.

Kom hem från skolan för si sådär en halvtimme sen. har druckit mig en kopp kaffe och just nu gör jag ingenting. Funderar på om jag ska börja skriva i loggboken, och sedan läsa religionspappret. Och just ja, välja ut en filosof jag vill jobba med. Sen blire chill resten av dagen.
Dagen har förövrigt varit bra, smärtan har kommit och gått, men med massa skratt med mina trevliga tjejer har den varit väldigt bra ändå!
pösss!

Måndag!

Dags att dra till skolan! håret är krulligt som fan så får bli en töffs och ögonen rinner så fick sminka mig halvt. menmen! va gör de! hoppas på en fin dag! pösss!
slutar även 16.10 idag, wohoooo!

underbar kombination!

Okej, att vakna och inse att jag har glömt medicin två dagar i rad, samtidigt som jag har världens urinvägsinfektion som går mig på nerverna, plus mens med sjuk mensvärk och lite huvudvärk som pricken över i är ju inte det skönaste. menmen! bara o bita ihop! jag är glad ändå! har ju trotsallt världens finaste pojkvän! ♥
Idag blir det inte många knop gjorda, ganska logiskt. så sänghäng hela dagen och försöka må bättre. tvinga i mig den äckliga äppelcidervinägern ska jag göra också! hoho! hoppas verkligen jag mår typ prima imorgon, för jag vill inte vara hemma från skolan redan andra veckan. känns lite drygt det. får helt enkelt se hur det blir med den saken! :) Nu blire chill på högsta nivååå! är ju ganska ofint väder, regnar så in åt helvete så ut behöver man inte. fast skulle dock behöva lite frisk luft känner jag. får ställa mig på trappan i 5 min, haha! men vädret är ganska mysigt ändå.
Nej nu börjar jag yra lite för mycket. så slutar skriva nuu! PUSSSS!
så himla fin!

fredagsmys!

Maell kom och hämtade mig. blev direkt till maxi och köpa chips, dipp och cola såklaaaort! sen hem te henne, chilla, kolla lite true talent och lite filmmys! nyss skjussa hon hem mig och nu mår jag fett illa. så sova vore något! men riktigt trevlig kväll!
pusss!

vill inget annat än att ha dig hos mig nu.


dissdissdiss!

Tänkte dissa lite saker jag ogillar starkt just nu!
1. Att vakna med världens ryggvärk som jag gjorde imorse. Gör ont att ta på hela jävla ryggen, känns som ett stort blåmärke. Gör ont att röra på sig.
2. Jag har ont i huvudet.
3. Jag tycker inte om måndagar och tisdagar på mitt nya schema.
4. Hösten kom alldeles för fort. sugväder!
5. Att jag klippte av mig håret. Vill ha långt igen. (dock rätt söft med kort hår också, men ändå)
Så, nu kändes det bättre! Snart bäddar jag ner mig i min gosiga säng. Imorgon är det sovmorgon. lövely!

Tror fan att på mer än hälften av mina egopics gör jag grimaser på. sött!

Onsdag!

Tredje skoldagen har gått. helt okej! mindre kul var det att börja en timme tidigare än de flesta andra i min klass eftersom jag har spanska. menmen, det lönar ju sig eftersom jag slutar väldigt mycket tidigare än de. Idag fortsatte vi även att nolla ettor. haha! men aaah. har väl inte så mycket mer att säga om denna dag eftersom jag inte gjort något specielt.
Gå in på denna blogg! → http://timochmarkustestar.blogg.se/
awesome! haha!

måndag!

Har inte skrivit på jättelängeeee! Men min underbara älskling har varit här sen i torsdags och åkte igårkväll så det är väldigt förståeligt. vi har inte gjort något speciellt iaf, myst som vanligt! just det, i lördags var vi även till hans föräldrar på kräftskiva, där även hans släkt var. mycket trevlig kväll!

Och idag började skolan igen. Började 10 och slutade runt halv 11. fick underskåp. FYFAN! haha!
jaja. nu ska jag måla naglarna och chilla litte.
pösss!
Har tyvärr ingen bild o bjuda på heller. synn!

Temys och matteplugg!

Jossan kom hit för att hjälpa mig med matten. blev lite te och bullar till det. sen kom malin också, som hade med sig vattenmelon och popcorn. räknade lite matte, snacka skit, kolla massa roliga videos osv. riktigt mysig kväll!
Nu har de dock lämnat mig så ska nog sova om en stund, om jag inte ska räkna mer matte vill säga..


Älskling kommer imorgon! UNDERBART!



töntjossan ville inte vara med på kort eftersom hon hade sin onepiece och sitt blöta hår uppsatt i en toffs OCH inget smink.. OKEJ jag förstår henne!

onsdag!

idag vaknade jag tidigt så blev till o gå upp runt halv 8. då blev det självklart en kopp kaffe. absolut det bästa på morgonen! (om man bortser från att vakna upp med carl) Hans kom även hem en svänga på möra och sa att vi va så fina i tidningen så, hahaha! han sa även att vi va med på internet.. kill me! sen satte jag igång och städa, storstäda alltså. har slängt tonvis med smink och hårprodukter. gööött! nu dricker jag min andra kopp kaffe sen blire fortsätta med städningen!

matte in my <3

När jag kom hem imorse igen blev det att kolla på lite desperate housewives. sen pluggade jag lite matte, men somnade och söv hela dagen. när jag väl tog mig upp igen blev det lite matlagning, sen matteplugg igen som jag fortfarande håller på med lite smått. jossan hjälper mig också. TACK!

godmorgon!

fy i helvete vad jag är trött. menmen! göra mig iordning lite fort sen drar jag iväg på möte!
PUSSS!

PA och filmmys!

Idag vart det att fortsätta med Projektarbetet som sagt. Vi började med NKP. jag bad till gud att det inte skulle bli någon intervju idag eftersom jag antog att de ville ta bild då. jag sminka mig knappt idag, och sket i att platta håret så hade det krulliga håret i en ful toffs. jo självklart blev det intervju och en "jättefin" bild på mig och jossan ute i regnet. löööve it. sen fortsatte vi vidare till lite olika ställen. Några ska höra av sig, vi ska återkomma och två möten är inbokade! Imorgon bitti kl 10 är första mötet. så lär ju bli en tidig kväll om ja ska hinna tills dess! när vi kände att vi var klara för idag blev det hem och skriva ner det mesta sen kollade vi film. till filmen åts det popcorn i stora lass, kakor och glass och till det dracks det självklart cola! blev även lite kyckling och curry! möms! nyss var jossan och jag här en stund, men sen slog hon i huvudet och skulle ut och springa :s cp.. haha! just ja, vi var i stallet en sväng också. jag är ju absolut inte rädd för hästar eller så.. men jag tog modet och snacka lite med hästarna och gick även in till dom och gav de kakor och morötter. så fick 4 nya bästa vänner idag. Har åstadkommit ganska mycket idag med andra ord, och mer ska det bli. för nu när jag läst igenom lite bloggar och annat sånt skit ska jag plugga lite matte! hejdå!

måndag!

Ny vecka. en vecka kvar tills skolan börjar. på fredag har jag tenta. idag blir det fortsätta med PA. känns som om skolan redan har börjat nästan, haha. nej men fortsätta med PA idag med jossan kommer bli kul! idag blir det all in förfan. taggar! dock så är vädret inte så jävla rockigt, höst redan ju. menmen, man kan inte få allt här i livet.
väntar just nu på mamma, sen ska jag göra mig iordning lite fort så jag är klar innan jossan!
Sen när jag kommer hem blir det att fortsätta plugga matte. låter som om jag är världens plugghäst, MEN så är inte fallet. när jag ändå ska göra en tenta kan jag lika gärna lägga ner mig.
PUSSS!

att vakna upp och se att du fortfarande inte hört av dig gör mig så besviken.



söndag

har sovit så dåligt inatt, eller har knappt sovit. somna till en gång och vaknade halv 5. sen somna, vakna, somna, vakna osv.. men nu är jag finally up! har druckit mig en kopp kaffe så blir väl att sätta igång med matten snart..

gaaaah

så. jävla. TRÖTT! gick upp runt 10 imorse och drack en kopp kaffe. pluggade lite matte gjorde jag också. efter 11 nån gång somnade jag och sov till 4. dega en stund, sen tvingade jag mig upp för o steka pannkakor. känns som om jag kommer somna om vilken sekund som helst. känns som om att alla nätter med dålig sömn kom ikapp mig just idag. får nog fan bli en tidig kväll idag så jag är pigg imorgon så jag kan fortsätta med matten.
eller så blir det kanske inte så och jag hittar på något ikväll istället. det spörs!


Lite update!

Tar igen det jag missat. hoho!
Igår gick jag hem till sis. Myste och snosa bebis osv. hon bakade även en jättegod kladdiskakis! mööööms! sen blev klockan mycket eftersom jiddra inte med Zohan eller som den heter don't mess with Zohan gick på tv så söv kvar där. var där några timmar idag också. mycket trevligt!
yum!
och idag blev det hem till carro för att fira hennes birthday! mycket trevligt och de bjöds på god mat och fika!
grattis igen carro! och tack så jättemycket för följet hem! du är guld värd!

torsdag!

Gick upp klockan 8 och drack en kopp kaffe. satte mig och pluggade matte som jag gjorde ganska länge. nyss åt jag en god frulle och nu ska jag fortsätta med mitt matteplugg en stund. måste man så måste man!

söftish dag

Vad har man gjort idag då? hm, ja chillat, ätit, sovit, ätit osv. var ju även lite duktig och bakade bullar. åt för många såklart så fick ont i magen. så då tänkte jag vara duktig och fortsätta plugga matte som jag började med imorse (typ ett tal bara..) MEN så somna ja visst. absolut inte meningen hehe. men har nyss ätit lite så nu har en piggnat te litte iaf. kanske borde plugga lite matte nu då iaf?
yum!

Ålandskryssning!

åkte som sagt på ålandskryssning med mammi, hans, putte, erika, tim och älskling. Bussen mot stockholm gick runt lunch och det korkades upp. mycket trevlig bussfärd. haha! väl framme blev det väntan på påstigning. nästan direkt blev det buffé på båten. så in i helvete gött. speciellt när man var så sjukt hungrig. Åt sjukt mycket. sen blev det lite koll i tax freen och efter det göra sig iordning för kvällens festligheter. tog ganska lång tid för mig och erika o göra oss iordning haha, så vi fick leta efter de andra sen. hittade de inne i en bar. beställde en god passionsfrukt drink, möööms! sen blev det att sjunga karaoke med tim som inte kunde melodin haha! riktigt kul! fick även med ett par upp på scen som hade svensexa. hahah! sen blev det typ party resten av kvällen. runt 4 stängde det och då blev det att gå till hytten. grabbarna däckade i våran hytt så erika och jag fick inte plats. så vi satte oss och spelade kort ist. Vi bestämde oss även för att sminka grabbarna och måla deras naglar. hahahah!
runt halv 6 gick vi o köpte cola. sen tyckte vi det var lika bra att dygna och invänta den goda frukosten istället. så vi satt i ett fönster utanför restaurangen och tittade på soluppgången. sen blev det att äta massor. efter frullen blev det lite shopping i tax freen och efter det däcka vi så gött i sängen. vaknade två timmar innan avstigning. tiden gick fort och helt plötsligt var man på bussen hem igen. mycket trevlig helg med de bästa! ♥
hahahahha!
soluppgång!
mohahahahhah!
min och sis frulle!

Tisdag

Inte uppdaterat på några dagar. men älskling har varit här sen i torsdags så har varit upptagen med annat. i torsdags så åkte han och jag med tim och erika till Mike och Maria. Var meningen att vi skulle fiska, men vi kom dit så sent, så när vi var ute på sjöng var det väldigt mörkt och fisket gick inte så värst bra haha. men det var en mysig kväll! Vi sov kvar där, och spenderade typ heöa fredagen där också. På lördagen var det dags för Ålandskryssning. Och vips så blev det söndagkväll och vi var hemma igen. blev lite matlagning och mys med älskling sen sängen. Igår degade vi hela dagen trötta som vi var. och likaså idag! och nu har han lämnat mig. det tog verkligen hårt i hjärtat denna gång och kunde inte hålla inne tårarna. men om man tänker positivt så kommer det bli sjukt underbart att träffa honom igen när vi väl gör det! PUSS på dessa fina dagar iaf! ♥

natti!

Hunnit med mycket idag. så nu är jag trötter. upp gaaanska tidigt imorgon för lite ärenden. dessutom kommer älskling hit! lovely!
nattinatti! ♥
haha såååå bra bild!

hohoho

Follow my blog with Bloglovin

Tim och Markus testar!


king

har ätit 1 liter soppa och 5 mackor till det. tänkte äta mycket eftersom jag skippa frullen. och fy i helvete vad mätt jag är. brände tungan gjorde jag också. men även fast jag var så mätt så plockade jag ur diskmaskinen och hängde tvätten jag tvätta i förmiddags. duktig, I know. snart får det bli duschen tror ja, eller om jag inte går till maxi först. det spörs!
snodde den fina bilden av granberg.

mys med sis och chill i skärgårn!

I förmiddags traskade jag hem till sis. möttes av en riktigt glad alvin och en söt liten nellie! va där ett tag, chilla osv. några timmar senare åkte jag ut till skärgårn med elin och malin. där var även izza, kouba, linn och mathilda. efter en stund kom erika, tim och markus ut. jag badade även igen, andra doppet för i år! woho! men nu är jag hemma igen och skryter om mina kock kunskaper för mig själv med att koka potatis! hehe! ikväll blir de kanske film mys med elin om min huvudvärk har gått över tills dess vill säga! trevlig dag må jag säga iaf. dock gick den jävligt fort på något jävla vänster. och måste även tillägga att det är verkligen utomlandsvärme ute typ. ifall någon inte visste det? jaaaao. käk snart iaf. FINT!
pösss!
HAHA btw dagens!
amanda och linn och malin osv snackade om att det var jobbigt att jobba.
Jag: själv har man ju vart ledig hela sommaren!
kouba: men käft elise..
Linn: men hur mycket pengar har du då?
jag: så jag klarar mig. mamma, och pappa och underhåll.
5 min senare.
Malin eller kouba (?): kan vi inte dra till skara eller danmark eller något då då?
Linn: nej jag har typ inga pengar.
Jag: var det inte du som sa att det var därför man hade sommarjobb?
OH SNAP! hahahahah


ser så tråkigt ut utan en bild, så bjuder på en söt bild på mig. med mitt långa hår..

Tim och Markus testar!


home!

Nu är jag hemma från norge. resan hem var fanimej ganska jobbig den här gången. Bussresan till o börja med, två fjortisar som sökte all uppmärksamhet de kunde genom att väsnas, leka coola, ta sig själva på pattarna, vara jobbiga mot busschafförn osv.. gjorde mig grymt irriterad. just då önskade jag att jag hade en pistol så jag kunde sätta en kula i huvvet på dem, då hade det blivit lugnt och skönt i bussen. hehe! Det var även sjukt mycket trafik så bussen rörde dig en gång i timmen kändes det som. tur att tåget stod o väntade iaf eftersom bussen kom senare fram än va den skulle. fick sitta bredvid en kille på tåget som sprang upp och ner i stolen, sov, snarka, bredde ut sig+bastuvärme på det. trångt och jävligt, vilket resulterade i en ond röv. jaja! Har iaf haft det toppen i oslo under tiden jag varit där, längtar redan tillbaka.
men sista helgen i oslo va riktigt skön. i lördags var det som sagt utflyttningsfest. mycket folk osv. helt OK kväll.
På söndagen vaknade vi i en sjukt stökig lägenhet. flaskor och burkar överallt, popcorn, chips, ostbågar överallt, kladd på gölvet, trasiga glas, nerspydd toa osv osv. men jag och Carl var så duktiga och städade hela lägenheten så fin så. Och jag fick äran att torka spyan. njöt till tusen! verkligen.. fick absolut inte kvälvningar (stavning?) jaja. Sen gick jag och handlade frukost. ägg, bacon, yogurt osv. och laga till oss. den satt riktigt fint! Och efter det blev det att ta en båt ut till en ö. först gick vi världens längsta tur runt ön, sen blev det chill i solen och mitt första dopp i år! congrats elise!
sen åkte båten ifrån oss så vi fick vänta i en timme och tjugo minuter tills nästa kom. Då hade vi högläsning osv. hehe! sen äntligen hemmåt, blev pizza och kolla klart Rango med älskling! och nu blev inlägget jävligt långt, men antar att min kära syster kommer bli glad över ett långt inlägg? ;) haha! JAJA.
Måste självklart dela med mig av lite vackra bilder också!

RSS 2.0