braa där, inte.

Har gjort allt annat förutom o plugga historia idag, och har prov imorgon. inte så jävla smart kanske. menmen, så det blir ibland. men hinner plugga lite imorgon innan jag ska te skolan eftersom jag börjar halv 1. söft det! Så imorgon består dagen av ett nationellt muntligt prov i spanska, och sen förstås historieprovet. sen är jag FRI! långhelg och allt. lovely! och då blire att åka till oslo och träffa älskling! underbart!
ska väl göra ngt nu tänkte jag, frågan är vad? det spörs!
PUSSS!
får hoppas att det blir lika varmt imorgon som idag så jag kan ha denna på mig! gjorde ju tabben idag och tog jeans.... men skulle inte förvåna mig om det blir kallt imorgon bara för det. allt för o jävlas säkert.

tisdag!

sket i de två första lektionerna för o kolla dansuppvisningen. efter den blev det käka på stan med malin och jossan. och sen vänta på en ovärd mattelektion för att sedan sluta tre.
det var det!
PUSSS!

migrän och förkylning..

härlig kombination det! migränanfallet förut va fan inge vidare. så sov en stund. sen kom sis in och väckte mig, och nu har huvudvärken äntligen släppt lite. men förkylningen vill jag bara ha bort. åååh. men äter iaf chips som tur är. räddare i nöden det!

måndag!

vaknade upp hos älskling idag, försov mig, menmen. blev lite stressigt men hann till engelskan iaf! har spenderat hela helgen med gosen. så den har självklart bestått av massa mys. lite fiske blev det på söndagen också, och lite mors dag firande! toppenhelg med andra ord!
Idag hade jag dessutom bara två lektioner, eftersom jag var klar med samhällen! så slutade halv 1. söft det! så vad dagen har att erbjuda idag utan historia plugg vet jag inte riktigt, det spörs!
snyggggging!

mys!

myst med älskling sen i fredags! nu är jag hemma en stund och ska fira lilla mammi på mors dag! sen blir det hem till älskling igen och söve där! MYS!
caaaaaaarl! ♥

woop woop

Tim och erika gick för en stund sen, så nu äre bara o sitta och vänta på att Carl ska komma heeeeeem så jag äntligen får träffa honom! ♥ mysmysmys!

gööööd!

Två arbeten klara, hur jävla gött som helst. Har bara en liten eneglska läxa kvar och (SOM JAG PRECIS GJORDE; KINGKINGKING!) ett historieprov kvar, sen är jag FRI!!!! om inte en dum lärare ger oss något mer vill säga..

...

gooooodnight!

den här dagen gick jävligt fort, men det var väl för att jag sov så länge. den har iaf bestått av plugg, plugg och åter plugg. men nu äre snart dags att sova. vill ha fredag NU!
PUSSS!

stockholm!

åkte ju te stockholm igår med samhällsklasserna. bussen gick sju, och jag försov mig, men jag hann! KING! va väl framme runt halv 11 eller nöe, blev lite kikandes på stan då. sen på något tråkigt muséum. efter det blev det käk och mer kikandes på stan. förstår verkligen inte hur brudar kan älska att shoppa? okej, det är väl kul med nya kläder osv. men att trängas i affärer och prova kläder är tamefan det värsta som finns tror ja. haha! träffade även becka som jag inte träffat på flera år. kändes hur random som helst, haha! tittar åt sidan så står hon där! rusar fram till henne och hon kände inte igen mig och trodde jag var en idiot typ haha! men sen tändes en lampa och hon såg att det var jag, och skrek MEEEEN GUUUUUD! hahahah! dagens!
Sen på kvällen vart det Romeo och Julia på dramaten. 3 timmar och en kvart lång. höll på att dö kändes det som. men de var duktiga! halv 11 på kvällen åkte vi hem. övertrötta as hell. tillslut somna alla utom jag och salle. men efter nån timme vakna de igen. och då vart det mycket roligare! När jag kom hem blev det sova direkt! gött!

sovaaa

Nyss duschat, nu äre dags för bingen! upp tidigt imorgon!
nyss snackat med maaeell, omöjligt att inte skratta tillsammans med den bruden!
goooooodnight!

den äldre "perfekta" generationen

Har kollat på lite olika debattklipp och läst lite kommentarer här och var på vissa artiklar. Och jag blir alltid lika förbannad. Gamlingar klagar alltid på ungdomar. Vi förstör, vi är lata, vi är dåliga, vi dricker för mycket, vi klär oss för utmanande, vi är bortskämda, vi är dåliga förebilder osv osv.. Bara för att de lever i sin lilla 1500-tals värld har de fan inte rätt o klanka ner på ungdomar. Bara för att de hade en sån jävla lame ungdom betyder det inte att vi ska ha det. Bara för att de hade hårda regler och tråkig fritid osv behöver de inte sitta och klaga på ungdomar. Tiderna förändras, vilket de inte verkar fatta. De klagar på oss att vi är bortskämda ifall vi inte gillar den maten vi får, ifall vi är kräsna osv.. bara för att de själv hade så lite och välja mellan när de var unga.
Jävla bitterfittor. Tror mest de är avundsjuka på att vi har det mycket bättre än vad de hade när de var unga.
haha synn för dom då! eat shit oldies.

jag vet vem jag är när jag är hos dig

mycket jag har fått gjort idag då.. not. har mest sovit, men det är ju fint det med! och nödvändigt. nu är ju bara den stora fråga om jag ska fortsätta att sitta och nörda här, plugga lite eller söve ännu mer?
det spörs!

fffffuck you

Kan fan inte vara träningsvärk längre. hade igår i hela kroppen, men nu är ena benet så smärtsamt att jag fan inte kan röra det. får ju halta som ett freak när jag går.... imorgon måste det vara över när man ska besöka huvudstaden!

tisdag

söft dag. tre spanskaprov, sen sluta. ska plugga liiite tänkte jag, sen sova, sen äta sen sova igen. fint det!

saknar carl mer än nånting annat just nu!

Kom hit älskling! NUNUNU!

pluggat färdigt för idag! borde egentligen ha pluggat mer, men det får gå som det går helt enkelt! hoho!
hatar dessutom att de nationella proven läggs på de dagar jag har sovmorgon.. förstör verkligen hela veckan haha!
men ska sova om en stund för de som bryr sig.
PUSSS!

duschen saknar mig

bäst man tar sig en varm dusch.. gu så gött! sen blir det lite spanska plugg och ladda inför de tre proven imorgon! lovely.. PUSSS!

plugg plugg plugg..

underbart liv!
kaffeeeeee

ovärd dag

gick till skolan för att göra i princip ingenting. fick även sluta 1 eftersom jag var klar med mitt arbete i samhällen. så har pluggat lite och varit ute med bebisen. basse var nyss här och lämnade min glajjer som jag glömde hos honom i lördags! snällt det! nu blire fortsätta med plugget. prov hele dan imorrn typ. wohooo..

att en sån liten sak kan förstöra en hel dag..

drar till skolan nu. fuck me.

träningsvärk..

har en sjuuuuuk träningsvärk efter gårdagens slit. hah! gött! trött som ett as är jag idag också, även fast jag har sovit hur mycket som helst. något är fan del alltså. yeye. idag har jag sovmorgon, och jag känner typ, vafan ska jag till skolan o göra? har bara lektioner där jag är klar med allt.. men skiter nog iaf i engelskan.. Japp så får det nog bli!

söndag

dagen har spenderats hemma hos familjen skoglund. hjälpte dom med poolen som de måste fixa med eftersom den hade gått sönder. slet som ett djur! va riktigt tungt! men efter det blev det lite skräckfilm med chips och popcorn! det var finfint!
när vi var klara med att ta bort allt blev jossan som ett barn igen och börja leka..

lördag

Lördagen bjöd på lite trevligheter. Jag och jossi åkte och handla litte, sen pluggade vi efter det duktiga som vi är. Sen fixa vi iordning uterummet och baka kladdkaka. Senare blev det lite grillmys med brudar. Senare blev det så att vi drog till Basse som fyllde 20 år. Trevligt det med!
Hilda fick sitta på golvet under resans gång, mohahahah!
lowflow och woody
födelsedagsbarnet!
haha
snygging!

film mys!

nu blire film med jossi! mys det! det förtjänar vi efter dagens slitjobb!

mår piss

Har aldrig varit såhär jävla trött i mitt forntida liv. somnade till och med i duschen. har inte en aning om varför jag är så trött? så idag blir det mjukisbyxor, osminkat och lockigt hår, verkligen inte likt mig, något är verkligen fel.
jossan kommer och hämtar mig om en stund, ska köpa litervis med redbull då! sen blir det hem till henne för lite plugg, och senare kommer det lite brudar och då blire grilla lite!

goodmorgon

tänkte att jag skulle sova ut idag, men vaknade 8. och så var det med det! men låg kvar i 45 min iaf och gick sedan upp för o ta mig en härlig morgonkaffe! nu ska jag läsa lite bloggar som vanligt, och sen kanske plugga lite? let seeeee....

Bite me!

Är det något jag verkligen hatar är det när brudar lägger ut bilder på sig själva och någon kommenterar "snygg du är, fin du är" osv osv och personen svarar tillbaka "nej jag är ful:(" ahmen cry me a river. lägg inte ut tusen bilder på dig själv då om du tycker du är så jävla ful! men sanningen är ju den, att de flesta är på något vis nöjda med sitt utséende, och det är inga som fel alls att visa det heller. så tycker man att man själv är snygg, ja då är det okej att tycka det. så länge det inte går överstyr och man tror man ör snyggare och bättre än alla andra.
Men det sägs ju att vi svenskar är dåliga på att säga ordet "tack!"
JAJA
ska gå och titta mig själv i spegeln nu och se hur jävla snygg jag är.. hörs!

vill ha hahha

ska köpa mig ett par tänkte ja, hehe! ska tvinga carl och spela med mig. SKA SPELA DETTA MED CARL! kan ju inte vara så jävla rockigt o spela själv liksom..

sjukt vad mätt man kan vara.

nyss käkat pizza. och att äta choklad och chips innan är fan inte så jävla smart alltså. 

BITCH VS CP

fat in my <3

nu blire att öppna chipspösen, käka lite choklad, och lite cola på det. sen pizza också! fina firren! har nu äntligen smakat nya marabou sensation strawberry cheescake, smaka ju knappt nöe cheescake :( men god var den iaaaaf! heheh pössss!

äntligen helg!

så jävla underbart! men nu börjar äntligen skooolan lugna ner sig lite. Och dagen idag ska man väl inte klaga på heller. va rätt chill att vara hemma under hela håltimmen faktist. och sista lektionen var nice. tog blodprov på oss själva. jag har tydligen blodgrupp A och jag är Rh negativ. och tydligen ska man inte skaffa ungar med någon som är Rh positiv om man själv är negativ dååå. alltså hellst inte. så får hoppas att carl är negativ han med! hahaha! men aaaaah. kom hem, tog ut bebis en sväng, tog mig en kopp kaffi. nu sitter jag här som ett retard och skriver om min ointressanta dag. så ska väl göra något nu eller nöe tänkte jag!

håltimme

Har haft hål sen kvart i 11 nu. Har både städat och druckit kaffe. fint det! om en timme blir det att gå tillbaka till skolan för att ha labb! nice! Måste nog äta något innan bara, börjar bli feeeett hungrig! hohoh!
Ikväll ska jag förövrigt feta mig med så jävla mycket onyttigt tänkte jag! lovely!
PUSSS!

den nakna sanningen

hahahah har aldrig någonsin lagt ut en osminkad bild på mig själv. någon gång måste va den första.. och jag är så jävla övertrött och sjukt uttråkad. hahah orkar inte va ful man kan va hahahahah
HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
ska nog försöka sova nu, och lådsas att carl sover bredvid mig.
PUSSSS!

blööö

orkar inte ha en ovärd engelsklektion och en ovärd historialektion imorgonbitti för att sedan ha 3,5 timmes hål för att sedan sluta 4.
är på sämst humör förövrigt. fuck life.

hohoho

faaan va fort klockan ska gå då. örker inte. ser ju inte fram emot att sluta 4 imorgon.. skjut mig långsamt snälla? yeye. men sista lektionen ska vi labba och då ska vi ta blodprov igen, woho! enda roliga med naturkunskapen :) undrar vad jag har för blodgrupp då tro? haha! JAJA. saknar min carl gör jag också.
älskar förövrigt denna låt. blir så glader. man vill bare shaka söndeeeerrrrr!
Don Omar – Danza Kuduro

dagens snackis hahaha

hilda visa först den här bilden, snygg tjej tänkte jag..
... men sen visa hon denna! hehe
rätt coolt ändå att man kan ändra en människa såhär asså.

bitterfitta

Den här dagen alltså, suuuuuck! och dålig har den varit för att jag är så jävla trött på lärare! inte alla, men endel lärare! Vissa kan inte lära ut, endel ställer för höga krav, vissa är bara helt jävla dumma i huvudet. Sätter bara massa jävla press på en, men de själva kan inte ta tummen ur röven och göra saker. åååh nej, de ska få ha fritid osv.. jävla puckon. och att ens sitta på en lektion och lyssna på en lärare som inte ens vet själv vad den snackar om.. man bli ju helt jävla mindfuckad! och varför måste man ens komma till en lektion om man är klar med sitt arbete? bli förfan inte lärare om ni varken kan hantera skola eller elever, eller inte ens er själva.
Men ah, till något helt annat. Vi drog till stan för jag och Hilda ville ha en varsin keps, SÅ JÄVLA SNYGGT! MEN fanns det någon i min storlek kvar? nej. fanns det någon som jag ville ha? nej. så aaaah. får köpa en i stockholm ist!
gjorde även mitt sista moment i idrotten för att få G, och söta snälla petra höll mig sällskap! skulle liksom bara gå runt runt som ett retard för att få G, haha patetiskt. Jag vet väl förfan hur man går eller?
JAJA, hela dagen har inte varit dålig iaf. lunchen var asrolig, snacka om någon kille som blivit brud, hahaha garva ihjäl mig! måste fråga hilda vad hon hette! mohahahha! och nu har jag fått i mig både mat och kaffe så nu är jag glaaaaaad :) och plugga tänker jag nog skita i att göra idag också. lovely! ska ladda ner litte filmer tänkte ja!
PUSSS!
HAHAHAH fyfan vad osnygg!

torsdag

dricker kaffe, gött. känner mig äcklig så ska ta en dusch nu. orkar inte ha spanska sen. fuck this day.

alltså fuuuuck off baraaa

Har letat efter ett förbannat jävla papper hela eftermiddagen typ, behöver skiten för att kunna göra sista skrivuppgiften! meeeeen det är fan borta. så har inte fått ett skit gjort idag. ont i huvvet har ja nu också. ska lägga mig och söve eller nöe istället! orkar ändå inte göra någonting.

Onsdag!

Denna vecka alltså, så jävla ovärd. Okej måndag och tisdag två prov. Men att gå till skolan för att vara där i typ en timme känns feeeett onödigt. Och idag var håltimmen längre än vad den brukar.. Och imorgon, för att inte tala om den dagen. Ska gå till skolan för att ha spanska och sen vänta 7 år på en idrottslektion. Anledningen till att jag går till skolan imorgon överhuvudtaget är att jag måste vara med på idrotten för att få ett godkänt betyg. fuuuck me! Och som pricken över i, jag slutar 4 imorgon..

hohoh

Jag har:
  • skrivit klart miljöarbetet!
  • käkat hamburgare
  • tagit mig en fet dusch
  • börjat kolla på en film
Känns rätt gött det! Inge mer plugg för idag inte!
Inte mycket kvar nu i skolan heller, så man kan börja pusta ut lite iaf!
Och sen när allt är klart är det äntligen frihet som gäller i 8 veckor.. 8 VECKOR?! snåla jävlar. jag anser att det är alldeles för kort sommarlov. fyfan!
menmen! ska kolla klart filmen/sova om en stund! Fint det!
PUSSS!

saknar carl gör jag också. enda negativa just nu.

inte bra elise! skäääärpning!

Insåg nyss att jag inte ätit mat sen i lördags med carl.. Efter det har jag bara levt på några mackor, nåt äpple och idag gröt då. Och massa kaffe. WTF! Jag som absolut inte får slarva med maten, rasar ju ner i vikt på en gång! Men man glömmer seriöst bort o äta när man har massa plugg! så därför lägger jag skulden på skolan som ger oss alldeles FÖR mycket!! Dessutom har jag knappt ätit något onyttigt på senaste tiden! Okej, det är väl bra.. MEN det är inte jag. Jag behöver onyttigt i mitt liv. Men ett plus är att jag har börjat druckit vatten iaf! Men just nu vill jag bara gå och köpa chips, ben & jerrys, litervis cola, kakor, bullar, fetaste godispåsen, pizza, kebab, hamburgare, thaimat osv osv.. Men ah. När jag finner orken ska jag ta mig upp ur sängen och käka något! Och det får inte bli mer mackor alltså! Men ooooorka laga mat...

Åskade förut, och jag var såklart livrädd. Men Basse som vet om att jag är livrädd och skakar som ett asplöv när det åskar skickade ett tröstsms och sa att det snart var över. Och han hade rätt! woho! hahah!
JAJA. det var det.

regn regn regn

De fina varma sommardagarna har gått till historien verkar det som.. men rätt mysigt med regn ändå! då behöver man inte ha dåligt samvete att man sitter inne! dock tycker jag synd om Hans och lillebror som ska behöva cykla hem i detta väder snart.. får hoppas det ger sig lite iaf!

Funderar även på om jag ska fortsätta att plugga eller kolla film? Har ju faktiskt varit duktig och pluggat både igår och idag! jaja, det märks helt enkelt!
tjaaaaaaaa

woop woop

Har pluggat samhäll, kollar runt lite på internet om volontärarbete, pluggat mer samhäll osv osv. Blev hungrig som satan så har nyss käkat mannagrynsgröt, så jävla gött! Men nu är jag föööör mätt istället!
Om en stund ska jag iaf fortsätta med samhällen. Inte mycker kvar nu på den uppsatsen!

matte nationella

Började morgonen med matte nationella som sagt. Första uppgiften kändes det helt okej, kom till andra.. FUCK! hehe. kände att jag var klar runt nio redan, men att gå till skolan och göra prov i 40 min och sen gå hem igen kändes ju inte så jävla gött. Så försökte några uppgifter till och fantiserade iaf om ett godkänt betyg. haha. Men tio i tio kände jag att det va nog och jag lämnade in provet. Drar jag en slutsats gick provet alltså helt åt skogen. Varför säger man "åt skogen" ? exakt vart i den meningen hittar man den negativa biten? jaja SKITSAMMA. Hade iaf inte förväntat mig att det skulle gå bra och jag har ju inte pluggat något till det. När läraren redan sagt att jag inte kan få ett godkänt betyg i matte b även om jag klarar nationella, varför ska jag då lägga ner mig? "det är för din egen skull elise, om du klarar provet kommer det gå lättare att tenta upp" Haha, då är den stora frågan.. På vilket sätt kommer det bli lättare för mig att tenta upp mitt betyg i trean bara för att jag klarar nationella? Det skulle aldrig hända att jag skulle kunna komma ihåg allt som jag panikpluggat in i skallen efter ett helt sommarlov. Inte på något vis alls. haha!
Men nu äre över iaf! Fy i helvete så jävla gött! Inte mycker kvar i skolan nu!
PUSSS!

blöööö

Kunde inte somna igår/inatt, så nu är man hur trött som helst. Men rätt söft dag idag iaf, ett matte nationelltprov sen sluta. woho!

älskar den så otroligt mycket!

Har tittat på denna film, ah jag vet inte hur många gånger! Att se när andra människor blir lyckliga kan nog vara det finaste som finns! Omöjligt att fälla en tår när man tittar på denna! Och låten är förövrigt jävligt bra!

king!

Ville bara säga att jag har skrivit klart analysen om Varsel/The Shining i svenskan och skickat in den. Känns ju helt OK det! Bara två analyser kvar då! Men det grejar jag lätt, hoho!
Slutar ju tidigt imorgon eftersom det är nationellt prov i matte b. Dock ingen sovmorgon, så känner just nu bara dööö. Men jag som inte ens ska lägga ner mig på provet för 5 öre lär ju sluta pisstidigt, och det är ju ett stort plus det. Så funderar på om jag ska fortsätta med plugget imorgon och chilla resten av kvällen? Jag tycker iaf det låter som en bra idé!
Seriöööösaste bilden i bött!
PUSSSSS!

söft dag

Började tio i tio med engelska. Hade mitt muntliga nationella, har inte en aning om hur det gick. Svårt o säga. Efter den lektionen gick jag hem för o göra svenskan och samhällen. Mor kom och mötte mig med bebis. Tog lååång tid o komma hem eftersom han ska nosa på allt och sätta sig och chilla var femte meter. hehe.
Kom iaf hem och käkade lite och drack lite kaffe. Sen skrev jag på svenskan. Klockan 1 somnade jag och vaknade för ca 20 min sen. Jävligt gött. Men nu äre svenskan som gäller igen! snart klar med den.

älskade även hildas kommentar idag haha!
jag drar hem nu ja!
vart ska du?
hem och plugga.
tystnad....
hilda: GOOD FOR YOOOOU!
hahahah!

Måndag!

Ny vecka och nya möjligheter då. Fint det! Den här veckan måste jag försöka göra klart de flesta arbeten.
Har precis druckit kaffe iaf och lyssnar på wake up call just nu, love it hahah! Glömde även bort att jag hade sovmorgon imorse när jag vaknade vid halv 6 så fick tvinga mig själv att somna om pigg som man var. haha! yeye. ska väl gå upp snart! Hoppas på en fin dag förövrigt! PUSSS!

så fin!

Min systers finfina cupcake! Hon är så duktig så!
www.erikalindberg.webblogg.se

söndag!

Helgen tillbringades med min älskling! ♥ I fredags när jag träffa honom efter 3 långa veckor, känslan är fan obeskrivlig. Lyckligast i världen var jag då.

I fredags iaf så var vi hemma hos sis och hjälpte till med nellie eftersom hon skulle baka till cupcake kalaset! :) Sen åkte vi hem till honom och myste och chilla! Lördagen gjorde vi inte så mycket, var på stan en sväng och kika lite, sen var vi ute i björneborg en sväng sen hem o mysa söndeeerrrrr!
Och idag gick dagen alldeles för fort. Hann mysa lite, sen ut till skärgårn och käka räkmacka, sen björneborg och fika! Och nu är han påväg till Oslo igen :( Saknar honom redan. Sjukt vad kär man kan vara.
Men underbar helg har det varit iaf!
världens finaste!

underbara fredag!

Vakna halv 5 idag aspigg, så låg o chilla och försökte somna om. Somnade om drygt en timme iaf, sen blev det upp och dricka kaffe och käka lite frulle! fint det! Dags att göra sig iordning nuuuuuu!

nej fan, söve strax kanske?

Fick precis en härlig dos av huvudvärk, så jag antar att huvudet säger att det är dags att lägga ifrån sig plugget? Jag tror det iaf. Lite har man fått gjort iaf. Fick ett ryck när jag låg och halvsöv förut och trodde att hoppet om att plugga något var över för min del. Analysen i svenska liksom skrevs ner i huvudet som på räls. Så skrev massor. FYFAN så in i helvete gött! Men aaah, sova får det bli snart iaf. Så att det blir fredag någon gång. SÅ att jag får träffa min älskling som jag inte träffat på tre veckor! dumma dumma Norge!
Men ah. PUSSS!

Dags att ta tag i plugget!

Har knappt pluggat sen jag kom hem. Men har iaf käkat, städat och gjort lite yoga! Så det är ju nåt bra jag gjort iaf.
Så nu ska läsa klart den förbannade bokjäveln, och även börja med miljöproblem i samhällen!
PUSSS!

Dag 4, Mina mål/drömmar/önskningar.

först o främst bort från den här tattarstan. åka till spanien eller sydamerika och plugga spanska i några månader.
bli make up artist. bo i USA. japp, så var det med det!

torsdaaaaag

Dagen började med två nationella prov i engelska. Va alldeles för mycket på så lite tid på läsförståelsen, så har ingen om hur det gick. Och på hörförståelsen satt jag och tänkte på mat så virra bort mig rätt möe. men skitsamma, gött o bli av med skiten! Sen vart det lunch, vänta på att matsalen skulle öppna, så käka vi. Sen så kändes det fett onödigt o gå o vänta i typ 5783989 år på en lektion med eget arbete, så fick gå hem och jobba istället. Så klart man gör det liksom. Va på bra humör en stund, sen gick det ner till botten och jag blev en riktig jävla bitch och störde mig på allt. Men det varade i bara 20 min typ. Så nu är humöret på plats igen! :) haha!
Bäst att ta tag i samhällen nu, eftersom jag gick ju faktiskt hem för o jobba med den!

Dag 3, Min favorit årstid och varför.

Sommar självklart. För det första värmen! Man kan gå typ halvnaken, ingen jobbig vinterjacka o skit. Man kan vara ute asmöe, liksom har man tråkigt äre bara gå ut o lägga sig o chilla i solen, lite svårt typ under vintern. Det är ljust ute typ hela tiden. Alla är mycket gladare på sommaren! Så var det med det!

Onsdag! duktiga dagen!

Idag har jag varit så duktig så! Började dagen med en naturkunskaps lektion, och jag jobbade på. Efter det va det håltimme och jag plugga på som bare fan, gick väldigt bra! Sen lite käk, och sen chilla ute i det varma vädret resterande tiden av hålet. Efter hålet vart det spanska, hade förhör, eller ja en skriftlig uppgicft som tog hela lektionen, kändes mer som ett prov.. men det gick väl bra tror ja. Och sen när man är som tröttast och bara vill ut i värmen, har man en lång historia lektion. Men jag jobba på bra där med och börja äntligen fatta. haha! pluspoäng till mig!
När jag kom hem tog jag ut vovvarna och fortsatte med pluggandet utomhus. Sen blev det lite fika med sis, bror och mor. Efter en stund var det dags för mig att gå ut och gå. Följde sis hem, sen gick jag en runda och sen hem igen. Och har precis duschat. Så nu ska jag fortsätta plugga! Låter som om jag inte har något liv, men går man samhäll och det är vårtermin så äre så livet är liksom.
Men det var det! king jag har vart idag! heheh!
PUSSS!
ccccccccp!

GÅ IN PÅ DENNA! DYNGNICEEEEEEEE! → http://erikaalindberg.webblogg.se/

skärgårn!

Nyss hemkommer från skärgårn! det var mys! käka litte gött och spela lite kubb o mös med filtar. va lite mer brudar där som va med på första kubb omgångången som varade i typ 5 min, haha! vi förlora :(
Nu är det plugg som gäller! har ju spanska till imorgon, så kanske bra o börja med den nu? japp så får det bli!
pusss!
malin chillar litte.

har såååå tråkigt!

väntar på att jossan ska bli klar så hon, jag malin och viktor kan göra något snart. plugga under tiden tänker jag inte göra iaf!
pusssss

Dag 2, En person jag vill träffa just nu.

carl! ♥

fin tisdag!

Två första lektionerna var typ pain in the ass, eftersom att sitta inne och titta ut genom fönstret när det typ är 50 plusgrader ute är tortyr. Men sen efter de två första lektionerna har vi ju håltimma. Gick till Orion och snacka med mina brudar Nimet och Nesrin, och köpte mig även kulglass och en mer. eeheheh! Sen satt vi ute och stekte litte. Sen blev det en mattelektion, som jag bara satt och glodde på med Veronica Maggio i öronen ♥ Och sen så sluta vi vid 3! Japp! Direkt när jag kom hem blev det att gå ut och gå med beeeebis! Sen sätta sig i solen och läsa.
Senare sen blir det typ skärgårn skulle jag tro med minimaaaeelll och woody! sööööft det! PÖSSS!

mööööörn!

Underbart väder ute, lovely! frågan är ju bara hur en ska klä sig? hehe de löööööser sig. Har nyss druckit kaffe och käkat gröt iaf. Nu ska jag göra mig iordning! hehe pössss!

död tjej.

Kom precis ut ur duschen. Innan det var jag ute och gick/sprang. Skulle egentligen bara gå, men kom fram till att om jag sprang halva vägen skulle jag komma snabbare hem, fan vad jag är smart alltså. Och anledningen till att jag nu var så hurtig har med en skoluppgift o göra. Ska ut o gå, minska på cola och dra vatten istället och sammanställa allt och blabla och utvärdera resultatet om tre veckor! Så plugga har jag faktiskt gjort. Måste erkänna att vara ute o gå är ett nice sätt att plugga alltså! hehe. Men duschen var iaf väääääldigt skön! Måste även tillägga att jag har läst väldigt mycket idag, inte mycket kvar av den feta boken! Läser ut den sen, nej men typ sen och imorgon.
Nu ska jag måla mina naglar, har brutit nästan alla.. Älskart!! Sen efter det så ska jag väl fortsätta med pluggeriet! Duktig jag känner mig. Imorgon blir det skola för min del också, ska bli gött!
PUSSS!
hahahhaha cpbild!

Dag 1, En bild på mig & 15 fakta om mig.

1. Jag älskar onyttigt
2. jag tycker inte om att röra på mig, ett undantag kan vara att det är ibland gött att gå ut o gå.
3. jag är vääääldigt lat
4. jag har bäst humör, skrattar åt allt
5. jag är verkligen ingen bitch som alla tror (bara för att jag ser ut som en) haha! Jag är dock lite bitchig när jag är på dåligt humör
6. jag är envis
7. jag vill alltid få som jag vill
8. jag hatar spindlar
9. jag tycker cola och chips är bland det bästa som finns!
10. jag är egentligen blond. (även på insidan) hehe
11. jag vill plugga spanska i ett spansktalande land i några månader
12. jag vill flytta till USA
13. jag hatar personer som bara pratar om sig själva
14. jag fullkomligt älskar smink!
15. jag hatar mina tänder, hahahah!

bara för att jag har så jävla tråkigt och dålig fantasi!

Dag 1, En bild på mig & 15 fakta om mig.
Dag 2, En person jag vill träffa just nu.
Dag 3, Min favorit årstid och varför.
Dag 4,  Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5, Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6, Typ av killar jag faller för.
Dag 7, Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8, En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9, Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10, En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11, Någonting jag oroar mig för.
Dag 12, En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13, Mitt drömbröllop.
Dag 14, En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15, Någonting jag ångrar.
Dag 16, Innehållet i min väska.
Dag 17, En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18, Vad jag åt idag.
Dag 19, En bild på det jag köpte senast.
Dag 20, Min favorit film.
Dag 21, En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22, Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23, En låt som får mig att gråta.
Dag 24, Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25, Min favorithögtid.

måndag!

mår pissilla.. gött det! not. så tycker synd om mig själv nu. och missar man en dag i skolan blir det bara mer plugg. så plugga måste jag göra idag. kul liv man har!

fin söndag!

Följde ju med jossan till hennes häst som sagt. Var tre stora hästar där, är fan rädd för hästar. Men jag nudda lite på hennes häst och hon fick även käka en morot ur min hand. Stolt jag var efter det! Sen åkte vi vidare till maxi och handla litte jordgubbar. Och efter det blev det ut till skärgårn, där vi köpte glass och kaffe! Sedan la vi oss på en filt där och pluggade, eller ja plugga och plugga, men lite fick vi gjort iaf! Duktiga tjejer. Efter skärgårn åkte vi hem till henne och fortsatte att steka. Det var fin fint! Sen kom Linus. Vi chilla lite mer, och nyss var vi ute i skärgårn igen. Riktigt fin dag! Dock ser jag ut som en panda nu eftersom jag har haft solbrillor på mig hela dagen.. haha!

vädret! <3

Har legat ute och läst sen imorse! Duktig tjej! Snart kommer jossi, då blire att åka te hennes häst, sen ska hon jobba och jag titta på när hon sliter mohahahah, sen blire köpa lite gött och ta tag i pluggandet!

natti!

nu har jag äntligen läst ut en bok! bara en kvar nu då! men det blir det inge med nu, för nu ska jag sova! ny dag imorgon! godnatt!

carl ♥

.

Veronica Maggio – Snälla bli min

.

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace

You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Damn I'm goooooood!

Har storstädat och möblerat mitt rum, allt för o slippa plugge.. hehe. Men nu är jag klar med det, så bäst att sätta igång med skiten.. Men sätter mig nog ute i solen. Kan ju inte sitta inne en fin dag som detta!

säger att allt är bra, försöker spela glad

.

Lördag!

Idag sov jag verkligen ut, gick upp runt halv 1! Längesen det! Men guuuu så gött! Har iaf nyss suttit ute och druckit en kopp kaffe! Men nu är jag inne igen. Idag måste jag verkligen plugga :( Men ett normalt liv måste man ju få ha, så plugga för mycket ska jag inte göra!

Säffleeee

Har precis kommit hem. Jag och woody drog till Harrys i Säffle, eftersom Linus var DJ. Och att få gratis inträde säger man inte nej till om man inte har något bättre för sig. Okej, först tänkte man typ, Säffle?! Fan va törrt! Men åhnej, det vare verkligen inte! Var ett jävla pådrag! Eller först när vi kom dit var det dött på dansgolvet, så vi fick dra igång skiten, även fast vi var nyktra. Då kom en söt tjej som hette rebecka och hängde på med sina kompisar. Några minuter senare var det världens röj! Köpte mig en cider bara också som inte var speciellt dyr. Och garderoben var gratis. Fan billigaste stället tror ja? Och ändå var det röj! Detta var mycket roligare än första dagen på nöjes iaf! Och dessutom hade jag superkul utan alkohol. Så kul o se alla andra fulla, och skratta åt att de kommer må dåligt imorgon! mohahaha!

Men aaaah. Vi drog sen någon gång, för vi var så sjukt jävla hungriga! Hamnade i Grums och tänkte dra BK, men det var stängt. Så fick bli Max i KD. Och fyfan vad jag käka. Åt fast jag var så mätt för det var hur gött som helst!! Så nu mår jag asilla, menmen.
Ska typ lägga mig o glo film nu/sova! Ny dag imorgon!
PUSSS!

hohoho!

Snart kommer jossi hit, så ska vi göra oss iordning litte! Sen blir det lite roadtripp till ngn klubb! älskar oplanerade saker!

sis <3


woop woop

jossi räddar min kväll sen! gött det! vad vi ska hitta på är dock en annan fråga.

älskade underbara fredag!

Har nyss käkat frulle. Dags att göra sig iordning. Nationella i engelska direkt på morgonen. vill inte.

så jävla trött!

Pluggade bara litte förut, sen somna jag och har sovit tills nu ungefär. Sjukt trött. Ska läsa lite till, sen sova igen. Imorgon får jag verkligen inte försova mig!! Jobbigt och missa ett nationelltprov.. haha!

skolan och gööööölf!

Dagen började väl bra. Hade en tråkig spanska lektion där jag var både trött och hungrig. Åt skolans äckliga tacos. Va så hungrig så vi åkte till maxi där jag köpte mig en krämbulle, choklad och cola! satt fint! Efter lunchen blev det samhäll. Då var inte jag glad. Fick ytterligare massa plugg. Och det var ju inte direkt en klen uppgift vi fick heller. Var så jävla förbannad. Och att skolans datorer suger balle gjorde mig inte gladare. Precis innan vi sluta fick vi tillbaka samhällsproven/analyserna. Jag fick mvg. Då blev jag glad! Sen drog vi till stan. Köpte mig en baguette hos mina favoriter på Orion. Sen vidare upp till golfbanan där fia hade sin idrottslektion. Det var riktigt roligt! Så nu är humöret på sin plats igen! Och jag har även skrivit upp ett helt schema för allt plugg denna månad. Jag ska klara det här!


torsdag!

försov mig rätt mycket, och stressa är inte min grej. men nu är jag klar, så dags att gå till skolan!

säger gonatt för idag!

Har nyss kollat på 8 hos stjärnorna, joakim nätterqvist va ju med!! förövrigt älskar jag helge skoog också som kommentator. hahaha! yeye. eftersom jag har varit så duktig idag ska jag inte plugga något mer idag tror jag. funderar på att bara lägga mig i sängen och typ chilla/dra en film? Ja så får det nog bli! PUSSS!

Ge tillbaka värmen som var typ förra veckan så man kan ha shooooorts!!

Duktig dag!

Har gjort klart engelskan, gjort klart historian äntligen!! nästan iaf, ska bara fixa till lite grejer. Snart läst ut en bok och jag pluggade även på hålet idag istället för att dra te stan och käka kebab! Och så lägger jag till att jag rensa ur garderoben som jag sa förut. DAMN I'M GOOOOOOOD!!
Dock ska jag inte ropa hurra än, eftersom det öser bara på mer och mer med plugg, men fan så gött o bli av me litte iaf! Ska chilla nu i en stund, sen läsa ut boken! PUSSS!

wooopwoooop

Har läst lite, kollat lyxfällan avsnittet där rosanna och jackie är med och nu ska jag fortsätta med pluggandet!
jag ser alltid så otroligt glad ut på bilder!

onsdaaaag

Rätt chill dag i skolan. sket i sista lektionen, så har precis rensat ur garderoben. ska snart ta mig en kopp kaffe sen dra igång med plugget. ska även avnjuta en snickers och en cola som ligger så fint och väntar på mig. hoppas även mor kommer ihåg att köpa med nya marabou sensation till mig! sjukt chokladsugen idag alltså!

godnattteeeeen!

ska läsa lite till, sen söve. känner att jag måste lägga mig i tid idag! och jag hoppas verkligen inte det regnar imorgonbitti. sånt kan verkligen förstöra en hel dag!
tror jag har fått virus på datorn också. den fuckar uuuuur!
PUSSS!
sis and me @maxi förut! ♥

dissss!

finns fan inge o hissa en dag som denna. skitväder och aaaah skit. men tänkte iaf dissa! Och dissen går till de människor som tror att de är bättre än alla andra. visst ska man väl få vara lite ego ibland och vara nöjd med sig själv, men när det går överstyr så aaaah usch. men det värsta är fan de människor som alltid ska vara värst! säger man något, ska de alltid komma med något som är värre, och som självklart handlar om dem själva. NEJ USCH! folk som bara skryter och pratar om sig själva och aldrig låter någon annan få ordet hatar jag!

Let's take an egooo trip


man kan ju tro att maxi har sparat varor sen innan raset?

Haha, alltså jag älskar maxi och har längtat väldigt mycket tills det skulle öppna igen. Vilket det nu äntligen gjort. Men lite måste man ju få klaga! hehe. I fredags köpte jag, jossi och lollo engångsgrillar och jordgubbar. Grillarna funkade inte så vi fick steka klart köttet, haha! Och jordgubbarna var såhär hårigt gröna och mögliga! hahah! Och nyss köpte sis choklad som var sjukt vidrig och som tydligen gick ut i januari. haha! dryyyyyygt det!

FETT <3

Sis muta mig med chips och cola om jag följer med till maxi, självklart tackar man inte nej! Tycker sååååå synd om de tjejer som aldrig kan njuta lite för att de måste vara snygga och smala! tur att jag själv inte behöver tänka på det än iaf.. men i framtiden kanske! så bäst jag passar på och käkar massa fett när jag kan det så! haha! Skulle aldrig klara av att gå efter en diet. Jag vill äta vad jag är sugen på. Livsnjutare ska man va! LCHF är en diet som jag aldrig över min döda kropp jag skulle prova! Jag menar, ALLT med potatis är fanimej det bästa som finns!
MÖÖÖÖÖMS!

tiiiisdag

hade ju sövmöra te halv 11 idag. hur gött som helst. gick till skolan, mötte upp tjejerna och gick till folkets hus. va där i en halvtimme för det var så ovärt. satt i skolan typ tre timmar och glodde och efter det hade vi en ovärd mattelektion. alltså har det varit en riktigt ovärd dag. varför gick jag ens till skolan? haha

mörn

idag börjar man halv 11 vid folkets hus. har någon näringslivs blabla dag. så ska dricka upp mitt kaffe sen göra mig iordning. höööörs!

gick ju bra..

Började plugga som fan, gick jättebra och sådär. Sen tänkte jag bara ta en liten sovpaus på 25 min och sedan fortsätta efter det. Och för att inte somna länge satte jag på alarmet. Tryckte bara av alarmet och fortsatte sova, och vakna för en stund sen av att Hans fråga hur många hamburgare jag skulle ha. Men nu har jag tryckt i mig det iaf, och är liiite piggare! Ska fortsätta med plugget nu! haha

Hiss och diss!

HISS: Bin Ladin är DÖD! D-Ö-D !! det förtjäna han verkligen, så många liv han har dödat, och även så många liv han har förstört. Nu är det bara att hoppas att hans polare inte vill ge igen! Då kan det sluta illa!

DISS: Riktar detta till VISSA 94er som går på brogårn. Alltså INTE ALLA.
Har märkt att dessa människor byter killar och tjejer hit och dit som de sitter och slafsar med i skolan. Ena veckan är de tsm med någon som de "älskar såååå mycket" och nästa vecka är det någon ny de "älskar mest" och blabla osv. Och de byter med varandra. Värsta jävla incest (stavning?). Tycker det är hur jävla weird som hellst! Och dessutom sitter de ju helt öppet, tjejen gränsle över killen och typ sätter på varandra?! Minns typ förra terminen hur ett littet par satt i matsalen med tungorna i halsen på varandra och händerna mellan benen, *smek smeeeeek* i bordet bredvid! Fick sån damp att jag var tvungen o säga te dem. OKEJ om man gillar varandra och vill visa sin kärlek
(kåthet) för varandra. Men på allmäna platser (speciellt i en matsal) kan man ju gärna visa lite respekt för de som får se på.

SÅ nu kändes det bättre! Tack för mig.

blöööblööö

Att gå till skolan idag var fanimej pain in the ass! Var så övertrött på sista lektionen så skratta åt allt. satt till och med kvar i skolan i en halvtimme efter att vi hade slutat för att jag inte orka gå hem. jag som har så "lååångt" hem också, haha. Och som grädden på moset ska jag plugga snart också! wiiihooooo!

Dagens!

elise: men hur mycket tjänar man som lärare då?
markus: det beror på vad du jämför med.
my: KVINNOR KANSKE!

hahah jag tyckte iaf det var kul!



efter helgens bravader. jossans stukade fot och mitt ögonbryn som gör att jag ser ut som scar i lejonkungen..
får jag ett ärr vet jag inte vad jag gör!!

måndag

uuuuusch, orkar inte. somnade astidigt igår, men är hur trött som hellst ändå. drog en sovis också, gött det! drömde en hemsk dröm, och var så glad när jag vakna och insåg att det bara var en dröm. ska dricka upp mitt kaffe nu, sen duscha! pusss

face down

Har varit barnvakt en stund åt lille nellie, sötnosa! Väntar just nu på mat, är så hungrig och sugen på mat!! Och efter maten blire marängsviss, yummie! Så förövrigt sitter jag just nu och bara glor och tänker på massa.
Överväger om jag ska orka plugga också. boring.

saknar dig.

Söndag!

Kom precis hem från karlstad! Gött att jag glömde både jacka och skor hos becca, så fick gå till bussen med högklackat, t-shirt och shorts, va så jävla kallt så fick gå med täcke. haha! gött som fan o vara hemma! hade riktigt trevligt igår! hahaha. dock var det mindre trevligt o få en dör rakt i nyllet, gör rätt jävla ont nu.
men annars var det riktigt nice! Veronica Maggio var bääääst!

RSS 2.0