Idag är det ingen vanlig dag..

.. för idag är det nellies födelsedag! hurra hurra hurra! ♥
känns som det var igår du var såhär liten!

Stoooooor tjej!

Snälla säg att det är ett skämt, det måste vara ett skämt!

Den här bilden cirkulerar runt på facebook just nu. De flesta är både upprörda och arga. Det förstår jag verkligen. Tänkte inte ens ta upp det här, men jag kan verkligen inte vara tyst om detta. Det måste ju vara ett jävla påhitt? Ja, det är så bra så att Sverige är så generösa osv. Och jag är inte rasist överhuvudtaget. MEN vi kanske ska börja med o garantera jobb till alla andra också? Svenskarna eller svenska medborgare som är arbetslösa och som har en fullständig utbildning OCH körkort, när ska de bli garanterade jobb? Nej men utbildning behövs inte alls tydligen. Det räcker med att vi ska ta ett körkort eller? Skulle inte tro det. Det är ju ett så stort problem att många i Sverige, framför allt unga, är arbetslösa pga brist på jobb. Men att vi ska betala ett körkort åt andra för att de då blir garanterade ett jobb verkar inte vara några problem?

Rebecca och fiona!

drog till nöjes igår för att glo på rebecca och fiona! Va ett ganska bra ös och sjukt mycket folk. för mycket folk! Hade huvudvärk osv. Annars var kvällen helt OK! nu vill jag dock bara sooooova.
Bild lånad av Jennie Hedberg

So appalled

hem. sova. nu.
orkar inte!


tired

Har precis kommit hem. Först gym, väldigt länge med tanke på att det var fett mkt folk idag. Men det var riktigt kul idag! Sen blev det promenix med sis och nu har jag avslutat med lite yoga!
Nu ska jag sätta mig och plugga..
nighty!

Blir så upprörd!

Det som hände idag är så tragiskt. Hur kan man knivhugga ett litet barn? Tittade i alla fall nyss på nyheterna där de pratade om detta, och blev en aning förbannad. De intervjuade lite folk som var vittne till händelsen som skedde utanför skolgården. En kvinna vid namn Khadija sade det mest idiotiska jag hört på länge och uttalade sig så innerligt fel i tv: "Det jag är arg på är personalen, vart är alla lärare? Det är deras uppgift att motverka att sådant här händer, det är dom jag är arg på". Lilla lilla Khadija, det är absolut inte personalens fel alls att detta hände. De kan tyvärr inte se och höra allting som händer runt omkring barnen. Det sker en del olyckor på dagis och skolor, och alltid är det personalens fel. MEN det är inte personalen vi ska bli arga på, det är Sverige, vår politik och vårt samhälle vi ska lägga skulden på. Varför det? Jo, eftersom våra politiker och samhället vi lever i envisas med att dra in personal när det gäller allting, eftersom personal kostar pengar. I dagens samhälle är det ungefär 1-2 vuxna på 30 barn på en skola. Det är så fel det bara kan bli. Men återigen, det kostar pengar. Samhället vi lever i anser alltså att barnomsorgen är ingen prioritet, inget vi ska lägga pengar på. Så när det händer olyckor på skolor och dagis, lägg inte skulden på personalen, lägg skulden på Sverige. Så därför Khadija och alla andra som har samma åsikt som henne, läs på lite innan ni uttalar er.
Tack för mig!

vilken förjävlig förmiddag!

Idag är många resenärer i Sverige upprörda pga problem i tågtrafiken. hur många är förvånade att det är problem för sj? inte jag i alla fall. Mitt tåg blev försenat, gång på gång.. och där sitter man på stationen. efter några timmars försening så bli mitt tåg tillslut inställt. DÅ blev jag verkligen jätteglad.. men jag vägrade gå med på det, jag skulle till oslo! efter lite desperata försök att hitta en utväg och nya ressätt så fanns det en buss som skulle gå 12.35! halleluja! blev att köpa den direkt! och nu sitter jag äntligen på bussen till oslo! nu känns det bra igen!


Oslo!

Drar till Oslo om ett tag! Ha en fin helg, för det ska jag ha!
Puss!

Idioti och vardag

Jaaa... nu har det gått ett tag sen jag skrev sist, så nu har jag massa jag vill få ur mig. hehe. Eller ja, massor vet jag inte. Kan ju börja med en sammanfattning om mig själv den senaste tiden, har aldrig velat tränat och har tyckt att shopping är tråkigt. MEN på den senaste tiden börjar jag tycka träning är kul, och jag har spenderat mycket pengar på kläder.. för mycket pengar. Fast shopping kan fortfarande vara tråkigt, men ah. Man lever bara en gång! eller?
Har även sjukt mycket skitplugg i den så kallade skolan nu. Skolan utan värme. Skolan med ungefär tre bra lärare. Skolan med sjukt mycket lärare som är helt pantade och borde gå och gräva ner sig EFTERSOM de inte fattar att en människa, rättare sagt elev, inte orkar eller hinner med ungefär 758379 prov per dag+redovisningar och inlämningar på det. Nej, kör er eget race istället. låt oss sitta och plugga som idioter (som jag förövrigt gjort idag) på vår fritid och våra helger, och så kan vi vänta på rättade prov och uppsatser i ett år eftersom ni aldrig tar tummen ur röven och rättar dom. Ni måste ju självklart ha lite fritid, ni är ju lärare.. synd om er. Detta är dock riktade till vissa lärare, inte alla. Vissa lärare ska fan ha creds som förstår oss och försöker underlätta för oss istället!
Jaa.. när jag ändå håller på kan jag väl också ta upp detta om uppmärksamhetsbitches som söker bekräftelse eller något. Hatar seriöst bimbovideobloggar som provocerar. Jag hatar dom inte för att de provocerar, utan för att de är så pantade i huvudet att de kan hålla på som de gör för att få pengar och uppmärksamhet. Trycka ner annat folk osv. Normalt? nej. vem fan vill bli hatad av hela sverige för att få uppmärksamhet? det kallar jag stört. Något annat som är stört.. eller snarare tragiskt, är när folk skriver på facebook att de ska åka till akuten. Vem fan skriver på fb att de ska till akuten. Det kallas ju akut? Nej vi går in på facebook innan jag drar så att folk vet det och ska tycka synd om mig. Alla kommer då fråga, ooh noo vad har hänt gumman? Nej.. vill inte ta det här.. ärligt. skriv det inte då.
Hörde även på nyheterna att det skulle komma snö igen, en jävla snökanon. det namnet lät ju inte töntigt eller så. det jag ville säga med detta är att jag är trött på snö. kan det inte bara vara kallt (lite kallt) och sol och INGEN snö? Ta mig utomlands, snälla.
JAJA. blev ett jävla inlägg nu, men huvudet är rensat från onödig idioti. Gött! Nu ska jag fortsätta längta till helgen då jag åker till min käraste i Oslo. Underbart är ordet!
Ha en fin kväll!
puss!

RSS 2.0