Hiss och diss!

HISS: Bin Ladin är DÖD! D-Ö-D !! det förtjäna han verkligen, så många liv han har dödat, och även så många liv han har förstört. Nu är det bara att hoppas att hans polare inte vill ge igen! Då kan det sluta illa!

DISS: Riktar detta till VISSA 94er som går på brogårn. Alltså INTE ALLA.
Har märkt att dessa människor byter killar och tjejer hit och dit som de sitter och slafsar med i skolan. Ena veckan är de tsm med någon som de "älskar såååå mycket" och nästa vecka är det någon ny de "älskar mest" och blabla osv. Och de byter med varandra. Värsta jävla incest (stavning?). Tycker det är hur jävla weird som hellst! Och dessutom sitter de ju helt öppet, tjejen gränsle över killen och typ sätter på varandra?! Minns typ förra terminen hur ett littet par satt i matsalen med tungorna i halsen på varandra och händerna mellan benen, *smek smeeeeek* i bordet bredvid! Fick sån damp att jag var tvungen o säga te dem. OKEJ om man gillar varandra och vill visa sin kärlek
(kåthet) för varandra. Men på allmäna platser (speciellt i en matsal) kan man ju gärna visa lite respekt för de som får se på.

SÅ nu kändes det bättre! Tack för mig.

Kommentarer





Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0